Hirdetés
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nagyon sokat használtam, használom, lassabb játékot csak a Decken játszom.
És mivel a hardver elég erős, ezért nem fordul az elő, hogy a nagy gépemen futna, a Decken pedig nem, az RDR2-t és a CP2077-et is ezen játszottam ki, a KCD-vel is elég sokat játszottam, és egyik sem szar beállításokon futott.
A nagy gépemen lényegében csak a kompetitív FPS-eket játszom, minden másra ott a Deck. Ó, és nincsen sehol sem játékom Steamen kívül, lassan 15 éve úgy építem a librarymet, hogyha 3rd party launcher kell hozzá, akkor nem veszem meg.
-
Peat;)
veterán
Akkor hibáztatok, kézikonzoltól rendes pc/konzol teljesítményt várni nem racionális. Ez a gép szerintem leginkább másod játékgép. Vagy magamfajtáknak aki idősebb és örül ha adódik 40 perce akkor gyorsan, halkan tud játszani, a grafika és 120 fps nem mérvadó az ilyen rétegnek csak hogy menjen a játékok nagyja. Én még 8 wattra le is vettem cput első nap..azóta is úgy van. Van olyan igény amire szuper a gép, van olyan igény amire szóba sem kéne jönnie.
-
eami
veterán
Én sokkal kevesebbet vártam ettől és annál sokkal többet adott.
Hype biztos volt, csak lehet rosszul értelmezted.... A rendkívül nagy szabadság amit ad, és a rengeteg dolog amit hozzá tett linux gaming vonalon ami az igazi hype, nem pedig hogy épp melyik AAA játék hány fps-el fut. Részemről így több mint 9000 játékkal a steam libraryben, még kifejezetten előny is, hogy vannak olyanok amik így jobban játszhatóak mint desktopon. Nekem már csak az álleejtő önmagában, hogy mennyire ügyesen meg lehetett oldani hogy pl a diablo 2 is menjen. Na ez, meg az ilyenek az igazi hype a cucc körül
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest