Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhn
csendes tag
10 percenként, igen...
-
dhn
csendes tag
válasz bepken #106378 üzenetére
1. nem vásároltam végig az áruház tartalmát
2. nem nyújtottam be mindre refundot
Értem, hogy ezek költői túlzások, de csak elkenik az igazságot.Már írtam, hogy az a problémám, hogy nincsenek ezzel kapcsolatban egyértelmű szabályok. Egyébként nem csak a steamen. Először írják, hogy refundolunk szó nélkül, bármit, bármi okból, ha csak nem tetszik a játék, akkor is, vásárolj csak nyugodtan. Ja, kivéve ha visszaélést gyanítunk, mert akkor nem. Hogy mi a visszaélés? Azt majd eldöntjük. Értem, hogy ezzel a maguk érdekeit védik, nyilván.
GOG egy fokkal egyértelműbben leírja, hogy légyszi ne nagyon refundoljatok, de szabály ott sincs.
Egyébként én úgy értelmezem, hogy a sima steam refund mellett, ami csak egy ilyen belső, céges valami (pont ezért nincs rá szabály), ott van az EU-szabta visszatérítés, csak azt külön meg kell kérvényezni, mint ahogy az elő is van írva.
Szóval ez egy ingoványos talaj, aminek a szélére értem most.
Leginkább csak információként említettem meg a történetemet, hogy ilyen is van. Mert nem emlékszem, hogy eddig olvastam volna itt ilyet. Csak olyat, hogy "persze, ma már nem divat a demó, meg kell venni, ha nem tetszik, visszaadják a pénzt". -
dhn
csendes tag
válasz oberschurke #106374 üzenetére
Esküszöm te írod itt a legértelmesebb hozzászólásokat
-
dhn
csendes tag
válasz gyugyo79 #106370 üzenetére
Veszek sok olcsó játékot is. És, baj? Olcsón adják, most mit csináljak, nem én alkudom le őket. Mellettük van több drágább játékom is, a 600 HUF az átlag.
Van rengeteg, amit végig lehet tolni 2 óra alatt, a kérdés inkább az, hogy érdemes-e. Ezek közül, amelyiket érdemesnek tartottam rá, tetszett és esetleg elővenném máskor is, azt megtartottam. Ami meg tényleg full gagyi és mégis rááldoztam az életemből 20 percet, azt meg refundoltam.
-
dhn
csendes tag
válasz l.skywalker #106371 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy ezt ők csak úgy eldöntik, és nincs rá szabály, sőt beszélnek róla mindent össze-vissza.
Egyébként nem vagyok felháborodva, tudomásul vettem. -
dhn
csendes tag
Igen, csakhogy itt nem definiálják, hogy az mit is jelent, hogy ingyen játékhoz jut valaki és az, hogy visszaél a refundokkal. Főleg annak fényében, hogy az előbbiekben meg gyakorlatilag mindent megengednek a refunddal kapcsolatban. Hol vannak itt akkor az egyértelmű szabályok?
-
dhn
csendes tag
Szerintem azért az arányoknak illene számítani. Mi van, ha veszek egy évben 1000 játékot, akkor is sok a 31 refund?
Azért csinálom, mert:
1. egy csomó minden csak élesben derül ki
2. a steam maga írta, hogy lehet ilyet csinálnihttps://store.steampowered.com/steam_refunds
"You can request a refund for nearly any purchase on Steam—for any reason. Maybe your PC doesn't meet the hardware requirements; maybe you bought a game by mistake; maybe you played the title for an hour and just didn't like it.
It doesn't matter. Valve will, upon request via help.steampowered.com, issue a refund for any reason..."
Kb. csak a Ride 3-at és a MotoGP 20-at játszottam majdnem 2 óráig, a többit sokkal kevesebb ideig. Mindkettőt azért refundoltma, mert nincs bennük online játék, csak steam friendekkel (ami gyakorlatban nulla).
[ Szerkesztve ]
-
dhn
csendes tag
Most össze is számoltam, kb. egy éve vásárolok steamen, azóta 25.000 forintot refundoltam és 90.000 maradt náluk, ami kb. 153 db játék. És 31 játékot és DLC-t refundoltam. Összesen 500+ játékom van steamen.
[ Szerkesztve ]
-
dhn
csendes tag
BF 2042 refundnak nincs hozzá köze, de pont most kaptam egy ilyen kedves levelet a steamtől, hogy túl sok refundot indítottam, fogjam vissza magam:
"It looks like you’ve requested a significant number of refunds recently. If you often have problems with your purchases, please submit another ticket so that we can help you solve these issues.
Please note, that the Steam Refund Policy is not intended as a way to try out games for free. If we have reason to believe that the refund system is used in this manner, we may decline future refund requests."Pedig hagytam már ott náluk pénzt rendesen, de akkor ezután kevesebbet fogok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest