-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Feri
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Nemrég megvettem a fallout 3-at a media marktban és használja a ezt a games for windows live markatplace-t CD kulcs nem volt a dobozba a telepítő se kért és az lenne a kérdésem hogy steamre nem tudom valahogy átvarázsolni?
Megvettem még a morrowindot is de még nem raktam fel de annak a dobozában se volt CD kulcs valószínűleg az is használni akarja majd, és meg szeretném előzni és ha lehet mind a kettőt átvarázsolni steamre ha lehet.
Előre köszönöm a segítséget! -
The Feri
csendes tag
lenne 1 kis gondom, leszedtem a tf2-őt de nem tudok normális szerverre csatlakozni mert azt írja hogy nem vagy védett módban indítsd újra hogy csatlakozhass, újraindítottam a játékot a gépet de semmi. mit kéne csinálnom?
-
The Feri
csendes tag
Nos még tavaly bekapcsoltam ezt a családi funkciót(védelmet) amit ha bekapcsolok akkor pl.: ha van 1 kis gyerek aki szeret gépezni de nem tudja mi a steam és hogy nem szabad piszkálni meg haverok trollkodása ellen megvon néhány funkciótól, amik a kikapcsolása után visszajönnek. Ehhez megkellet adni 1 kódot amit mi találunk, hogy más ne tudj kikapcsolni; na nekem amikor először kérte elfogadta, de második alkalomra nem mindegy hányszor írta be jól. Ez ügyben szerettem volna írni a supportnak, de amikor kérte a képi ellenőrző kódot amit csak 10-20 perc után fogadott el hiába írtam jól. Amikor meg elfogadta töltött vagy 3 percet a böngésző és 1 erorral fogadott. még a mai napig ezt csinálja. Így nem tudom kikapcsolni ezt a védelmet, és a supportnak sem tudok írni.
-
The Feri
csendes tag
Hálásan köszönöm hogy kijavítottad mert nekem nem angolt tanítottak amit tudok mind játékokból meg a netből kapartam össze. De lehet hogy rosszul fogalmaztam vagy te értetted rosszul(az előbbi valószínűbb), ÉN vagyok az a csávó, és KI akarom kapcsolni de mihint bekapcsoltam rögtön utána nem fogadta el a kódot ami én adtam meg, most meg már tényleg elfelejtettem. És a supportnak sem tudok írni mert egyszerűen nem engedi; nem fogadja el a képi ellenőrző kódot csak 10-20 perc után és akkor is csak 1 hiba fogad. Hálával tartozok így is de ha megírnád ezt a supportnak akkor azt nagyon megköszönném.
-
The Feri
csendes tag
Segítsetek a steam supportal?
Szeretnék írni a supportnak de amikor végre 10-20 perc után elfogadja a képi ellenőrző kódot azt írja hogy az oldal nem található és az egész steam sem tud bejönni 1 darabig. Valakinek van valami ötlete? Csak ezt az üzenet kellene át adni(helyesírási vagy tartalmi hibák nem számítanak de átnézné valaki?): "Hello dear steam team!
A friend would be one problem; to turn on the family and forgot the security code, but can not write the letter Letter to support for the browser that the page was not found. If you want him off Turn this option. altair_ferenc the user name (or THE FERI) please help."
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest