Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Újratelepítettem a win-t, így a Steam-et is. Valamiért nem tudok belépni, beírom a név/jelszó párost és semmi. Aztán van valami olyasmi, hogy SMS-ben küldenek ellenőrző kódot, beírom és ismét semmi. Ilyenkor mi a teendő? Lehet elírok valamit?
-
esezmiez
tag
Red Wings: Aces of the Sky ingyenes a Steamen.
-
Golden9
veterán
Overcooked! All You Can Eat - Swedish Chef
Swedish Chef will be available to download for free for a limited time. (Április 30-ig ingyenes.) -
Golden9
veterán
Barotrauma - Két napig ingyen játszható.
-
Golden9
veterán
Az Offworld Trading Company három órán át, a Tom Clancy's Rainbow Six® Siege, és a Museum of Other Realities pedig négy napig játszható még ingyen.
-
eami
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #104886 üzenetére
mindenből csinál mentést abból is ami épp fel sincs telepítve de valamikor korábban fent volt. ezért kicsit lassú lehet a mentés / vissza állítás, de ez csak is attól függ, hogy mennyi játék fordult meg a gépen. nem csak steames játékokkal foglalkozik, hanem mindennel. Lényegtelen, hogy hány háttértáron vannak. Szépen végig megy mindenen ami valaha is rendesen fel volt telepítve.
nálam amikor legutóbb futott, akkor ~350 játékmentést tárolt el és úgy ~2GB helyet igényeltek a mentések összesen.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
eami
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #104884 üzenetére
igen
időnként szoktam is egy teljes mentést csinálni. mindent elment szépen.
-
Źşë'
addikt
válasz
pingtest #104878 üzenetére
nincs megoldás, a telefonon lévő android támogatottsága megszűnt, konkrétabban
-
eami
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #104879 üzenetére
sajnos ahol felhő támogatás van sem biztos ahogy a mentesekre is vonatkozik. érdemes gamesavemanager használata. az a tuti.
-
Golden9
veterán
válasz
Lacielvtárs #104879 üzenetére
Estét!
A kliens bal felső menüjében állítható.: Steam. -> Beállítások. -> Felhő. ->
Steam Felhő szinkronizálás engedélyezése az azt támogató alkalmazásokban. -
Lacielvtárs
nagyúr
Urak jó estét.
Uj vagyok még a steamon, az a kérdésem hogy egy gép csere esetén a játékokat újra tudom telepíteni, de mi a helyzet a játékban elert eredményekkel?
A steam is olyan mint az xbox felhő, hogy újra telepítés esetén vissza tölti a mentesek?,
Van ilyen szolgáltatás és ha igen, hogy lehet bekapcsolni?
Előre is köszönöm a tippeket és tanácsokat -
pingtest
tag
Sziasztok.
Régebben volt erről szó, láttam valamit. Régi androidos rendszeren nem lép be steambe. Van rá valami megoldás? Nem mutatja felületet sem rendesen, plusz hiába beírom adatokat nem történik semmi.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SenorGrande #104875 üzenetére
A pakk telepítés és a rendszergazdai futtatás segített, nagyon köszönöm
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SenorGrande #104875 üzenetére
Értem, megprobalom a tanácsaid, köszönöm a tippeket
A magyaritast mindig oda rakom ahova a leírás mondja
A win frissítés megnézem, a pakkot fel fogom rakni.
Ami érdekes hogy van egy rakás játék és csak ezek nem indulnak amiket felsoroltam... -
SenorGrande
senior tag
válasz
Lacielvtárs #104867 üzenetére
Amiket leírtál, valószínű egyik sem Steam probléma.
Ha ennyi játékkal van gond, akkor valószínű valami szoftveres körülmény nem stimmel.
Windows frissíteném, driverek frissíteném (nem csak VGA), directx (re)install, meg az általában szükséges VC++ redistek is mehetnek fel. (Ez egy all-in-one pack). Ha lehet, ezeket rendszergazdaként telepíeni.
Steamet rendszergazdaként indítani, ha esetleg a kliens és játékok a Program Files könyvtárban laknak.
Magyarításokhoz 99%-ban leírás van mellékelve, hova és hogy kell telepíteni.
Magyarítás előtt érdemes egyszer eredeti nyelven elindítani a játékot. -
Out
addikt
válasz
Lacielvtárs #104867 üzenetére
"Szóval ha volna valakinek tippje tanácsa, kérem tartsa magában."
Így nehéz lesz segítséget találnod, de szurkolok azért
-
Chabee
tag
válasz
ollie #104869 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Először privát ablakban próbáltam webes regisztrációt, de aztán az EDGE-ben, normál ablakban is megpróbáltam, de ott sem ment. Aztán letöltöttem a klienst, ahol ugye (gondolom) a böngésző már nem játszik és de ott sem megy. VPN-t nem használok, a tűzfalon ott a pipa a Steam előtt, hogy kommunikálhat. AVAST-om van, más blokkolót nem használok. Még annyi, hogy hogy DIGI netem van, de ki vagyok véve a NAT mögül.
Köszi!Szerk: A Steam kliens előugró ablaka is olyan böngésző szerűnek néz ki. Ugye nem az alapértelmezett böngészőt hajtogatja maga alá? Mert akkor ciki van. A Firefox-ot használom, abban meg elég erős szűrés van. (Pl a Totalcar.hu is hisztizik rá)
-
Chabee
tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy új Steam fiók létrehozásánál van-e valami amire figyelni kell? Kérdezem ezt azért, mert most szeretem volna egy Steam fiókot létrehozni, mert egy kiszemelt játék csak ott érhető el. Először a webes felületen, majd a letöltött Steam kliensen szerettem volna megcsinálni a fiókot, de nem megy. Megadom az e-mail fiókot (2x), majd bebizonyítom, hogy nem vagyok robot, végül beteszem a pipát, hogy elmúltam már 13 éves valamint elolvastam mindent amit kell. A tovább gombra kattintva ismét feljön egy ablak, hogy akkor most idősebb vagyok-e mint 16 éves. Amikor rákattintok, hogy idősebb vagyok 16-nál, nem történik semmi, azaz visszaugrik a korábbi képernyőre és így kvázi végtelen ciklusba kerül a dolog, mert megint csak a tovább gomba van, majd a 16 éves kérdés újra és így tovább. Nem lép tovább a fiókkészítés. (Remélem én vagyok a láma)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Lacielvtárs
nagyúr
jó napot az Uraknak, érdeklődnék hogy adott egy Steam fiókban vásárolt játék, nevesen a Heavy Rain játék, és első indításkor beállításra került a felirat és nyelv, majd utána fekete képernyő és lefagy a játék
volt magyarítás telepítve a játék mappába.
előszőr arra gondoltam hogy az miatt nem indul, kipróbáltam hogy töröljem és újra telepítem "szűz" telepítésként, hátha úgy elindul, de úgy sem...
van valakinek erre megoldása vagy tippje?
valamint másik, a need for speed játékokat sem tudom steam fiókos verziónál magyarítani sem, de van olyan játék amit ugyan csak a fiókban vásároltam meg, és nem indul.
Ilyen a Rivals pl.
de mondjuk a Borune Paradise játék elindul, de amint kapcsolódna a szerverhez, kidob a játékból asztalra...
ez is volt magyarítva, de "szűz" telepítéssel is ezt csinálja.
Szóval ha volna valakinek tippje tanácsa, kérem tartsa magában.
előre is köszönöm -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Walking Dead játékot,de nem találom külön a kiadásokat steamen, mert így hogy régi játék gondolom packba rendezték.Ha esetleg valaki játszotta anno,elmondaná milyen sorrendben vannak?
Köszönöm
-
Cs1csó
titán
válasz
Kalacskepu #104863 üzenetére
Nekem is megjavult - Firefox asztali böngésző - -
csicso82: Nálam abba hagyta telefonon a kidobálást. Két napja jelentkeztem be, azóta nem történt semmi. Nézd meg hátha most már neked sem csinálja ezt.
Véletlen nem a válaszra mentem
-
Segal
veterán
Fanaticalon pl most volt, tehát ha nem ragaszkodsz mindenképp a steameen való vásárláshoz hanem jó az is ha ott csak beaktiválod a kulcsot, akkor lényegében mindig van valahol valami
Amúgy meg holnap jön a Doom part2 dlc trailer-e tehát most nem is érdemes semmit sem venni -
De4d
őstag
Húsvétkor szokott lenni valami Sale? Rákeresve az idei sale dátum tippekre, a következőnek csak Április 30-át írja.
-
-
fatal`
titán
válasz
***ANDRÁS*** #104852 üzenetére
Igen.
-
Out
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #104852 üzenetére
Teljes mértékben
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Sziasztok! A https://www.fanatical.com/ oldalt ismeri valaki? Megbízható steames játékok vásárlására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest