-
GAMEPOD.hu
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem egészen, az Item management a Bethesda játékokban mindig is idegtépő volt. Azon kívül, hogy unalomig lassítja a játékot, más értelme nem nagyon van. Fallout 4-ben volt rá MOD, jelenleg csak a konzolos megoldás működik. Én szigorúan csak ezt használom, de ezt alapból. Semmi szórakoztató nincs abban, amikor csak azért kell fél órát keresgélned egy olyan nyersanyagot, amit korábban már régen megtaláltál, mert amikor megtaláltad, nem tudtad felvenni a súlykorlát miatt.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
törölt tag
Ha a főszálon haladok adnak olyan hajót ami "elég" a teljesítéshez, vagy kellene valami faction küldi is amivel kapok valami jobb hajót?
Van 150k kreditem, esetleg ebből mit vegyek ha nem adnak hajót és kellene a befejezéshez jobb mint a Frontier ( már többször menekülnöm kellett vele, pl Warlock ship elől)
Most egyelőre szerintem gyorsan leblitzelem a fő sztorit mert, már nem tudok mit kitalálni, hogy jobban menjen a játék. 600-700k-t most nincs kedvem elkölteni, hogy ugyan ezt kapjam csak 1080p helyett 1440p-n.
thx
-
-
Triathlete
senior tag
válasz Triathlete #2594 üzenetére
Közben rájöttem.
250m-en belül kell lenni a hajónak és akkor működik...KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
Megépítettem az outposton a cargo transfert aminél azt írja, hogy elérhető lesz a tartalma az űrhajóról. Beleraktam egy db alien tojást, felmentem a hajóra, de a cargo hold és a személyes tárhelynél sem szerepel. Q-val hiába váltogatok az én eszköztáram és a hajó raktere között nincs több lehetőség. Tehát a kérdésem pontosan hogyan működik akkor ez?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
warcat
veterán
válasz Lacielvtárs #2590 üzenetére
Nyilván mindenki eldönti magának, de ez simán a lejtő kezdete, hiszen ugyanígy egy konzolparanccsal adhatsz magadnak kb végtelen kreditet, xp-t lőszert stb, és hopp, értelmetlen és unalmas lett a játék mert már semminek sincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Vesa
veterán
válasz negyven2 #2589 üzenetére
Ha ott nincs konzol, akkor sajnos csak a többi megoldás működik. Egyébként az elején a teherhajó elég jó szerintem. Egy nagyobb grav drive mehet rá, hogy el tudjon lépni ha támadás éri, egyébként csak raktér hegyek. Korábban, amikor a Trident Luxury Line-nak szállítottam nyersanyagot, ilyen teherhajóval mentem begyűjteni.
-
-
Vesa
veterán
Lehet, itt is csinálni kéne egy Starfield Screenshot topikot, mint a CP-nél. Egyrészt, ott szépen egyben lennének a képek, másrszét így elkerülhető lenne a spoilerezés, mert néha látszik olyasmi a képeken, amit lehet, hogy valaki más maga akarna felfedezni. Csak egy ötlet részemről...
-
Vesa
veterán
Hajóra tegyél rakteret! Fel lehet pumpálni még az alap frontiert is gond nélkül. Vagy építesz egy új hajót direkt teherszállításra, akkor nem kell rá fegyver sem. Amikor nyersanyagot gyűjtesz, azzal mész, és lesz többezres raktered amibe pakolhatsz. Vagy építesz egy outpostot, abba meg tárolókat. Ha pedig mindegyiket problémásnak tartod, akkor:
Console Command: "player.setav carryweight 999999" (nyilván időzőjel nélkül), és kb. végtelen mennyiséget tudsz cipelni.
Viszont ez blokkolja az achievmenteket. Engem ez nem zavar, de ha téged igen, akkor van rá MOD.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Azt tudja valaki, hogy azokat az ásványokat amiket a sima Cutter nem "visz", amelyek nagyobb kupacban vannak, pl. klór, azt mivel lehet kibányászni? Vagy ehhez már pont kell az outpost?
-
Triathlete
senior tag
válasz nubreed #2574 üzenetére
Kéne tudni, hogy mi a cél vele. Nekem nulla perk van hozzá. Tárolni cuccokat ládákban, meg alap nyersanyagokat kitermelni lehet, de meg fog őrjíteni, hogy a tárolók alap szinten ilyen 150-200-as helyet adnak. Egyelőre nem is foglalkozok vele, van más ami jobban leköt, de biztos jópofa, sokan csinálják.
-
-
-
warcat
veterán
válasz cyberkind #2571 üzenetére
Outposton is megmarad minden úgy tűnik még a földön tárolva is, vagy egy hétig hevert 880 adaptive frame az industrial workbench-en.
Egyébként az outpostokat szépen sorban össze lehet kötni a fő bázissal (outpost management skill rank 1 ráadásul több kapcsolatot is engedélyez ami könnyebbé teszi, nem kell sorba fűzni őket)
amit ha elkészítesz, akkor utána kb minden nyersanyag rendelkezésre fog állni helyben, nagy mennyiségben, és az ingyenesen repülő teherhajóid folyamatosan visszatöltik a készletet (és szükség esetén meglátogathatod a kitermelőbázist is, ahol pedig több tízezer egységnyi felhalmozódik)Ezek után a hajódon az 5000-7000 egységnyi cargot már használhatod a sok kilootolt szirszar fegyver stbelcipelésére a vendorhoz. Ha ennyi sem elég...
De igazából ezen a ponton már szerintem felismered majd, hogy 1 db plutónium outpost termelése ad elég kreditet ahhoz, hogy fedezze a lőszer költségét a következő expedíciónak.
Porrima IV-d -n leszállsz sandy desert biome-on és meg is van a plutóniumbányád, nem extrém hely, nem kell skillpont az építkezéshez. [ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
gulupeti
senior tag
A
-et keresd, de gázokat itt nem hiszem, hogy lehet venni, csak ezeket ami a listában van. Ahogy felérsz a lifttel, szinte rögtön ott van balra átlósan a túl oldalon, már ha jól emlékszem.Mining League -
Laraxior
titán
Nem támogatja az superultrawideot (5120x1440), vagy majd kiszélesedik a kép?
Látom módosítgatni kell az ini fájlokat, meg hasonlók -.-
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
addikt
válasz gulupeti #2569 üzenetére
Neon cityben hol keressem ahol lehet venni ritkább ásványokat és gázokat?
Outpostomon falakban állnak a tárolók, annyi fémem van hogy az életben nem fogom elhasználni.#2572Triathlete
Alap fegyvereket már én sem veszek fel (szürkét) bár egy tipp ha gyorsan akarjátok kimaxolni a weapon craft skillt, akkor eldobható gagyi fegyvereken amin van valamilyen grip mod, ha leszeditek szintén számít és ehhez azt hiszem csak alap nyersanyagok kellenek.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Triathlete
senior tag
Az alap hajódra akassz még egy tárolót alulra abból a fajtából ami már van rajta. Így közel ezer férőhelyes raktered lesz. Ez legyen tele a bolygón összekukázott cucokkal, a cuccaid meg a privát raktérben ami vele szemben van. Minden ezen felül felesleges. Nem kell felvenni a 80-ik maelstromöt sem, nem fog annyit adni már a büdzséhez. Én legalábbis 22-es szinten erre jöttem rá.
-
gulupeti
senior tag
A játék elején én is eltároltam, de túl sok súlyt nyomnak, a Lodgeba meg csak magadon tudod elcipelni, macerás szvsz. A későbbiekben bolygó analizálás közben pl. sziklakupacokban simán találsz erőforrásokat, bányászás nélkül is, valamint
. A későbbiekben pedig amikor már nagyobb raktered van a hajódon, mondjuk 2500-3000 egységnyi, akkor meg simán tudsz annyit tárolni, amennyi kell. Én legalábbis így csináltam, persze ez nem szentírás. Outpostot pl. még nem építettem, ott is lehet tárolni.Neon cityben megint csak tudsz venni ezekből ami kell -
Rossi
addikt
válasz negyven2 #2566 üzenetére
Köszi, gulupetinek és MasterDeeJay-nek is!
Azért valahol gáz, hogy kb. 2 óra bolygó felfedezéssel tele lehet toszni a hajót meg a karaktert csak resource-szal, amivel kezdeni még nem igazán tudok mit, aztán ennyi.
Karakteren már level 2 weightlifting van egyébként.
Na mindegy, ha így van, akkor így van, ettől eltekintve nagyon bejön a játék.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
negyven2
veterán
A Trade Authority személyeknél általában 11K van mindig , és ott van nem messze tőlük a kiosk is ami meg plusz 5K-t. Pl a The Den-nél a Wolf rendszerben... ott amúgy a csempészárut is könnyen el tudod adni, mert nincs scan.
Vagy ha szerencséd van akkor összefuthatsz Dr. Sohla Banglawala-val is aki meg keresi a ritka ásványokat. De egyébként még megpróbálhatod eladni úgy is őket, hogy különböző hajóknak szólsz oda.De lehet belőlük Craftol-ni is, meg Outpost építésnél is jól jönnek. Illetve a kutatásokhoz is kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Rossi
addikt
-
-
nubreed
veterán
Hátha valakit érdekel, ezért ezt csak úgy itt hagyom:
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
sittes79
addikt
vótmá?
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz NyalokAA #2552 üzenetére
Egy jó 8as a játék, ha már pontozni kell. Hangulata az van..fő story érdekes..bár nekem nem tetszett a vége..mellék küldik is rendben vannak..sőt azok jobban tetszettek néha mint a fő story.
Bázis épités..craftolás..jó, hogy van..valakinek biztos érdekes az is. Én egyaltalán nem foglalkoztam ezekkel.
Tuti nem goty számomra.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Bad Pritt
félisten
Oldie but goldie.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Ez egy classic Creation engine hiba, nekem élénken rémlik a Fallout 4 tutorial alatt, mikor a Minutemen számára kellett az erődben a bázist kipucolni Preston Garvey nem spawnolt le gyorsutazás után és ott kiderült, hogy nem hozzám van kötve a ráknépség megjelenése, hanem hozzá és ha ő nincs ott, akkor nem triggerelődik az óriásrák spawn sem.
-
-
NyalokAA
aktív tag
Az elején nálam teljesen probléma mentes volt a játék , ha eltekintek a borzasztó optimalizálástól.
~30 óra játék után azonban kezd egyre több hiba előjönni
-néha néha fast travelnél kifagy ( leginkább nagy városokban Akila city - New atlantis )
ilyenkor , ha rég volt quick save 5-10-15 percek mennek a kukába
-tegnap andreja el akart hagyni mert szerinte megöltem 1 "ártatlan" embert? ezt nem igazán tudtam hova tenni , de kiléptem beléptem a játékba és minden happy volt elfelejtette a dolgot
-most az egyik main missionben egy űrbázison volt a feladat beszélni 5 npc-vel ebből 3db az űrben lebegett.. ( megoldás az lett rá , hogy átmegyek a hajómra majd vissza és akkor újrahelyezi az npc-ket , de csak 1- esével.. 3x oda-vissza )
Questek
Ryujin Industries: unalmas semmi xtra
Crimson Fleet-United Colonies: 5*-os a végén megfelelő jutalmazással
Freestar Collective: ez is ötletes "űrcowboyok" a reward itt is pöpecRazorleafnél jobb fullos hajó
Constellation:A fő quest line onnantól , hogy beindul magával ránt remélem a vége se lesz csalódás!
A kék piktogrammal jelölt questek is ötletesek kb már mindent eltakarítottam a fő questek kivételével , de aki a zöld activitieseket is végig csinálja minden tiszteletem nekem végig görgetni is fárasztó talán majd ng+-ban.Pontozni még nem tudom mert nem értem a végére , de érzésre valahol 7-8 között lesz nálam. Fantasztikus a játék , de annyi apró cseprő hibája van , hogy goty biztos nem lesz. Jön még idén a Phantom Liberty + a Spiderman2 ( tudom almát a körtével ) -
Bad Pritt
félisten
válasz Triathlete #2550 üzenetére
Mondjuk ez így leírva elég op-nak tűnik.
-
Triathlete
senior tag
válasz S e t h #2542 üzenetére
Én korábbi bethesda játékokban is mindig ezt preferáltam. Ugye az elejétől kezdve érdemes fejleszteni a lopakodás képességet, hangtompítós vagy meele fegyverrel. Annak van jelentősége az észrevételben, hogy az autorun be van kapcsolva lopakodás (guggolás) közben vagy séta módra váltottál már a caps lockkal. Így sokkal hatékonyabb vagy és tényleg kevesen vesznek észre. Bökővel, vagy baltával három suhintás max egy ellenség az elején is és ezt még csöndben megcsinálod. Ha sokan vannak akkor érdemes fal mögül hangtompítós fegyverrel fejest adni. Ha észrevesznek riadó van akkor futás majd elbújás, míg le nem nyugszanak és utána mehet elölről az egész. Ha ki van fejlesztve a lopakodás 4-esre akkor érdemes mielőbb elérhetővé tenni a concealment perket, amivel már lehet futás módban is osonni. Ha ezek ki vannak maxolva, egy sima hangtompítós fegyver lopakodva e kettő perkkel önmagában 20% + 4x-es sebzést csinál. És akkor még a combat ágról nem választottál semmit. Ja a meele sneak attack meg 10x-es sebzés és biztosan lehet még azt is tovább buffolni de fejből most nem vágom.
Illetve ha a concealment perk ki van maxolva akkor egy sima harc közbeni leguggolással a távolabbi ellenfelek elvesztenek szem elől még akkor is ha valójában látható vagy. Skyrimben is volt ilyen. Ez a játékstílus íjjal kombinálva ott nagyon erős volt. Majd minden egy lövés.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #2547 üzenetére
Szerintem csak nem tud választani a sok ruci közül mit vegyen fel.
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz MasterDeeJay #2531 üzenetére
Ez időnként engem is kizökkent, Andrea tökig szkafanderben, majd a következő pillanatban egy szál bikiniben a mínusz 21 fokos planétán.
Tüzes na.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Én általában preferálom a silent assassin módot a játékokban, de itt vhogy nem érzem a jelentőségét, amikor x számú spacer roham rám üvöltve.
Hogy ezen változtatna-e az a kaméleon mód, amitől láthatatlanná tudsz válni ha nem mozogsz, passz, de általában közel vannak egymáshoz az ellenfelek és supressort sem találtam, csináltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ribi
nagyúr
válasz Triathlete #2538 üzenetére
Én is próbálok lopakodni, de nem igazán érzem a jelentőségét, csak nagyon ritkán. 1-1 közparasztot még lepuffantok 1 lövéssel, de valaki más utána úgy is beriaszt mindenkit és csak lassítja az ügymenetet ha osonok.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy társak fegyvereihez kell ammot adni nekik? Odaadtam minugunt, erre kézzel üti a terramorphokat.
Live-Die-Respawn
-
Még az elején vagyok Sarah-nák adtam valami nagy lézerfegyvert, ahogy tudom arra optimális. Azért szokott ölni néha. Meg a Mantisról a páncélt de random módon van rajta. Simán sétálgat sugárzásba fagyban viharban stb mindenben űrruha nélkül, én meg ruhában is néha fagysérüléseket szenvedek. (Mark 1 set van rajtam még mindíg)
Arra nem jöttem rá mi okozza ezt hogy random öltözködik, pedig ráadtam rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #2521 üzenetére
Kézi fegyvernél tényleg érdemes nyanyus kezébe nyomni valami sokat sebző fegyvert.
Sokszor csak nézek, hogy kiáll a mező közepére és úgy kaszál le mindent hogy juj. Meg ugye sérthetetlen. -
válasz Triathlete #2523 üzenetére
Ja én is hajtóműre megyek a target módban. PAR-t is azért gondoltam mert az olyan mindenes, nyilván kevesebb mint a specializát fegyók de legalább csak egyfélével kell törődni.
-
Laraxior
titán
Itt is van PVE és PVP mód is, azaz mennyire muszáj más játékosokkal küzdeni, lehet csak simán NPCk ellen menni?
Nem igazán vágom a játékmenetet*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Triathlete
senior tag
válasz MasterDeeJay #2521 üzenetére
Még nem merültem el benne, ahogy az outpostban sem. A mellékküldik és a felfedezés amit a játék nagyon jól tálal totál berántott, pedig menék száz felé, iszonyat sok a lehetőség.
BALlistics: Hajótest (hull) ellen hatásos.
LASer: Ez a pajzs ellen.
MISsile: Ez olyan mindenes szerintem, de a fürge hajók nehézkes.
PARticle beams: Ez a testet és pajzsot egyaránt sebzi.
EM: Ez pedig a különböző rendszereket. Nem tudom, talán a targetelés közben mikor a hajtóművét lövöd akkor lehet hatásos.Az tuti, hogy én bénán nyomom mert célzás során a hajtóművet szoktam támadni és ontok ki mindent a Frontinból
-
Rossi
addikt
Na, belevetettem magam én is, 10 óra körül járok.
Nagyon tetszik, grafika gyönyörű (Xbox SX), harc még talán könnyű is, pedig hard nehézségen tolom.
Viszont a hajóm már fullon van, főleg resource-szal, mi a bánatot csináljak velük?
A vendoroknál lévő 5k pénz vicc, gyakorlatilag kár felszedni bármit pluszban, ha 5 tárgyat tudok csak eladni, és már így is 80k pénzem van.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
válasz Triathlete #2520 üzenetére
Köszi!
Más:
Hajó fegyverzeből ahogy nézem a particle beam az lenne a középút, azt hiszem csak azzal fogom teleaggatni a hajót.
Kézi fegyverekből leginkább lézerek jönnek be de még az elején vagyok és mindent használok ami van.
Valószínű a minigunoknál kötök ki mint falloutban vagy valami heavy lasernél még nem tudom. Outpost skill nekem sincs, még nem fontos csak a cuccokat akarom lepakolni valahová mert amennyire lehet a hajót üresen tartanám csak ami loot van a traderig azt pakolnám bele.
Ja és Bethini konfig szerkesztőben a poor+optimized elég arra hogy hulladék gépen játszható legyen (4gen i7 + GTX750ti) már ha ez az infó valamennyire hasznos.
Piloting skillt meg a szimulátorban is adja, lehet ráfarmolok kicsit mert van 150k pénzem hajót upgradelni, el kellene csesznem teljesen fullos hajóelemekre, másra amúgy sem költök.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz MasterDeeJay #2519 üzenetére
Én Linnaeus iv-b amit választottam a potenciális vas és alumínium forrás miatt. Ha ügyes vagy egy outposton belül megtalálható -azt hiszem- mind a 6 nyersanyagforrás.
Viszont csak kisméretű 150-es ládákba sikerült pakolni a sz@rj@imat, így sok kellett ezekből. Semmilyen perk nincs nálam outposttal kapcsolatosan, lehet emiatt van ez.
Egyébként itt van egy releváns videó, most dobta fel a YT. [link][ Szerkesztve ]
-
Első outpostnak hol érdemes építkezni?
Razorleaf hajó megvan de fullon van cuccokkal amiket megtartanék de nincs hova leraknom. Majd mindenképpen átépítem de kell még sok hely amúgy is. -
jano1102
csendes tag
Na, kész vagyok. Köszönöm innen is a Bethesdának, jó kaland volt.
Örülök, hogy sikerült nekik a következő nagy dobás. Már csak a Bioware-ért kell izgulni,
akik hasonló utat jártak, járnak be.Sok mindenért lehet nem szeretni a játékot, ha valaki nagyon akarja, de két dolog
szerintem nagyon ott van: a hangok és a zene.Inon Zur éteri zenéje, ami ha kell oda is tud vágni, passzol hangulatban, és hát na:
csodás zene. Ritka ez, mikor más játékokban inkább funcionális valami, iparos munka, még ha jó is. Zur nagyon érti ezt a libabőr feelinget ( pl. Fallout 4 [link] )A másik a voice artistok. Barrett egyszerűen zseniális volt, de a többiek is mind, mind nagyot mennek. A kis szerepekben is sokáig lehetne sorolni a szép alakításokat (pl.: Akila Marshall). Ezek a legjobb minőségű szinészi alaítások, amit eddig játékban hallottam.
-
jano1102
csendes tag
Ősi bölcsesség: ahol egy döglött mech van, előbb-utóbb lesz egy működő is és ha működik, akkor ülni fog benne valaki, aki ért hozzá és utál téged.
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Igen, közben jobban utánajártam, 3 óra csak 3 óra.. van már olyan mod is ami a konzol használat után se tiltja az achikat, ezután nagynehezen megtaláltam a quest ID-t, utána a stage-et, és elindítottam a következőt, továbblökte a questet.
Azért az is érdekes, hogy több mint 1 hete jelent meg, azóta semmi patch,hotfix, hivatalos kommunikáció, hogy bármin is dolgoznának.. Ennyire nem lett hibátlan, mert a reddit tele van bug posztokkal.
-
myckey
veterán
Szerintem meg az atmoszféra, nagyon is hangulatos és lehengerlő, sok esetben.
Ez pedig simán bevonzza a játékost, audiovizuálisan is tartogat bőven szépséget.
Írtam már, modellek, design, ruhák, fegyverek, fény ányrnyék, légkör, terep, art stb...vannak nagyon megkapó részei, melyek eléggé realisztikusak.de azt is mondtam már, hogy vannak, nagyon nem megkapóak, is.
Több dologért is lehet kedvelni ezt a címet, meg bele is lehet kötni...de amiket olvasni helyenként, rém sarkított, hozzánemértő
Bejárás....
Nekem ma elég volt a Holdon egy pontot lerendezni, aztán némi űrcsata és másikba bejutás, illetve szarakodás a túlsúllyal meg a képességgel....el is ment az idő .[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Vesa
veterán
Léteznek szebb játékok, de valóban itt nem ez a lényeg. A lehetőségek száma viszi el ezt a címet, nem a grafika. A beleélési faktorhoz bőven jó, nekem még a terrain generátorral sincs bajom. Pl. szebb, mint a No Man's Sky, pedig azt is nagyon szeretem a béna grafikájával együtt. Elite-nél is szebb a Starfield felszíne, általában, ráadásul ott az outpostok is nevetségesen kicsik. Itt egy alagsort tovább tartott bejárnom, mint ott egy egész komplexumot.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz Rison77 #2505 üzenetére
Konzolból mindenféle dolgokat lehet csinálni, ha nem zavar, hogy acsit blokkol, akkor lehet, hogy találsz megoldást.
-
törölt tag
válasz Kergeboci #2504 üzenetére
Holnap agyalok majd még rajta, hogy mit lehetne még kipróbálni, egyelőre továbbra is 35-55fps között ugrál per jelenet (fű gen, npc tömeg). AA-t és AF-t kiiktattam .ini-ben, de érdekes módon ez sem sokat dobott rajta.
Belterekben pl aránylag jó, átlag ~50+, pedig a belterek annyival jobban ki vannak dekorálva, és akció is van többnyire.
Itt valaki azt állítja, hogy Linuxon már jobban megy, és nem crashel. Habár crash már az utóbbi 10 játék órában nekem sem volt..
-
sixpak
nagyúr
Megjelentek a kártyák Steam-en, de a játék még nem ad...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Rison77
senior tag
Nah szimpla 1d21h gameplay után sikerült belefutnom konkrétan az első bugba ami ráadás gamebreaking... Autosave-em az utolsó 10 percről van, még jó, hogy be van állítva, hogy mindenről IS csináljon... a 4. az -3h gametime... A quest kész van, de egy zárt épületben vagyok, és akinek ki kéne gondolom engednie meg továbblöknie a questet, nem csinál semmit...oda kéne neki adnom valamit, nálam is van az item, eldobni nem tudom mert quest item, és nem tudom az illetőnek odaadni. Fast travel nincs, visszamenni nem lehet. Az utolsó 3 autosave is nyilván a bug után van... tanulság quicksave quicksave quicksave....
-
tag
válasz Kergeboci #2488 üzenetére
Jap, nem a shader újra rakása segített. A megoldás, ha cpu optimalizálatlanság okán beakadna fél percenként a játék: Battle Encoder Shirasé
Target, rányomni kétszer a starfield.exe-re (azaz futnia kell a játéknak), majd a csúszkát lehúzni -2 és -10 közé (nálam i3 cpu-val -8 bevált).
Simán fut dlss-el, high settingsen közepes kártyával és szar cpuval is, mint az álom (igaz, nem is hajtom az fps-eket). A világ és a játékban rejlő potenciál már így az első pár órában lenyűgöző, kíváncsi vagyok, hova fog ez még majd kifutni.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
-
jano1102
csendes tag
Ezek a főutcán, a "szép" részen (Bayu Bulvár?) vannak: a német szabó (Steinhinger v mi) , a néger bányász (Mining Corp), a bunkó (Trade izé), meg a rockos hajú, narancssárga inges (Newill?). Mindegyiküknél lesznek questek is, vagy ha nem náluk, előbb-utóbb odavisz a játék. Az még jópofa, hogy a csumpi negyedben a néger néni kocsmájában (árul Persuation booster potit), amikor bemész egy "erotikus" kamionos hang mindig bemondja: Madame Szopááááás... Ez akkora cyberpunk, hogy a fal adja a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest