Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz Piszmaty76 #296 üzenetére
Minden altesti humor gyerekes!Igen gyenge kis humor,azt adom.
De így illeszkedett legjobban a címéhez az utalásom!
Nem hiszem,hogy még embargót is konkrétan 1 nappal azelőttig kell fenntartani,hogy prémiumot nyomhatják emberek.És igen tagadhatatlanul menő képpel,de képpel kell hypeolni 1 játékot!?
Meséljen az igazi gameplay videó róla,legyen az csak 5 perces,vagy akár 1 kiengedett teszt.
Kb a fejétől bűzlik a hal párhuzamot hoznám ide,hogy jó a kép,meg deréktól felfelé menőnek tűnik játék.
De mélyebbre még nem látunk be,hogy sikerült.
Redfall bukása után én személy szerint nem sokat várok.Főleg,hogy ott volt nyílt korai teszt,és hiába mondták meghívottak egész jónak,1 hulladék lett.
Kifejtve így értettem.Avatar
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #298 üzenetére
A térkép szerint, a normál kiadás (ami szeptember 6-át jelent) hajnali 2-től játszható, szeptember 6-án. Nem kell ezen parázni, függetlenül attól, hogy Steam vagy nem Steam.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Piszmaty76
aktív tag
Valószínűleg lemaradtam valamiről. Miért is lett ez a játék ilyen ovis hangzású "Starfing"?
[ Szerkesztve ]
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
RudY
addikt
Igazándiból erőteljesen kérdőre vonnám a biztonságiakat, mert ez a berohangálós akció lassan trendi lesz, mert "buli", ráadásul egyre nagyobb ősfasságokat is lehet ugye kérdezgetni, hogy x játék mondjuk miért nem 60 fps... egészen addig, míg valami barom nem ugrik a színpadra valami szúró eszközzel, utána meg persze már jön a jajveszékelés.
-
gyimger
őstag
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Phobion
őstag
válasz Neurotoxin #286 üzenetére
Nekem most mindenhol ez lett a háttérkép.
Néztem igen, felb@szott rendesen az az agyhalott aki berohant a színpadra.
De a zene nagyon klassz volt, Todd pedig elég fáradtnak tűnt. 🙈
#288 - Ez legyen a legnagyobb gond, majd jön hozzá valami mod úgyis. Ebben a jelenetben lesz itt még odamoddolt Space Marine is.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Tényleg, ez a DLSS mod amit csinál ez a gyerek, ugye tudjuk, hogy fizetős lesz. Na most ez hogy működik, hogy fizetsz érte? Vagy ezt úgy kell érteni, hogy annak lesz elérhető, aki a patreonon pénzt adott a csávónak? Aztán mi lesz ha valaki fogja első nap, aki "megvette" és csinál egy forkot belőle és feldobja Nexusmodsra ingyen? Ezt mégis hogy védi ki?
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm a wallpapert! Nekem a "régebbi" Vasco-s lett a háttér az iPademen.
Néztétek a Gamescom-on a zongorás theme session-t és Todd pajtit?
Viszont rábukkantam egy Starfield Starship-es építésre Adam Savage-ék csapatától a YouTubeon. Még én sem néztem meg, de hangulatosnak tűnik. [link]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
GAbre
veterán
Nem kötelező venni,ha igaz ami kiszivárgott FPS érték,és stabil akkor jó lesz az is.
Csak én annyira nem veszem észre,hogy fsr vagy dlss on vagy natív.Lehet mert a szemem is már odavan.
A + FPS meg jól jön mindenkinek. Főleg,hogy biztos kell teljesítményt is javitani rajta,mint minden új játékon.
Csak kíváncsi leszek is,hogy melyik dlss-t tudja modder bele rakni.Van 1 olyan érzésem,hogy lehet itt rákényszerülök móddal nyomniAvatar
-
törölt tag
Szpojler 2022 vs 2023 lift jelenet:
Nekem mondjuk valahol a kettő között jönne be, remélem ReShadet még elbírja majd a gép .
-
Rison77
senior tag
Nem akarok új vga-t venni.... kukim kivan, hogy ilyenekkel próbálják ösztönözni az új vásárlását, csak kb már ott tartunk, hogy minden gennel duplázódik a flagship kártya ára., és amíg rendes kihívója nem lesz az nvidia-nak, pont annyit kérnek el érte amennyit akarnak.
Amúgy szerintetek a standard szept 6 megjelenés hogy lesz? Mert a premiumnál ott ugye a timetable, hogy nálunk szept 1. hajnali 2 óra. Nah meg ez globál ergo steamre is igaz lesz? Mert ott általában a délutáni órákban élesítenek megjelenést.
-
GAbre
veterán
[link]
Ezek után még jobban fáj,hogy hivatalosan nem lesz benne dlss :SAvatar
-
TESCO-Zsömle
félisten
16:9-et az veszi, aki a monitoron néz Netflixet is, mert oda is zömmel 16:9 tartalom megy. Megjegyzem, eleve azért volt 16:9 meg még szélesebb, hogy az emberek ne a TV-n akarják nézni a filmeket, hanem menjenek el moziba. TV-adások is még mindig 16:9-ben mennek. Nekem is ami 21:9 meg még szélesebb, az már max munkára. Ha rendesen lefeded a látómezőt, mert mondjuk játszol, akkor forgolódhatsz a HUD-ért jobbra-balra. Ha meg messziről nézed, hogy az egészet egybe belásd, akkor vettél egy csonka 16:9-es monitort...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
Nv Driver frissítve a játékhoz:
NVIDIA GeForce 537.13 Game Ready Driver Released, with Support for Starfield.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #275 üzenetére
Valahol jogos, amit mondasz, konzolosok biztos tévén tolják, de a PC userek körében már kezdenek kikopni a 16:9-es monitorok lassan.
Az én véleményem az, hogy csak azért nem pusztultak ki még teljesen, mert a gyártók tolják ki a sok 16:9-es "csodát", 600Hz-es képfrissítés, meg a többi fenszi faszság, de az senkit nem zavar, hogy szemellenzővel tolnak mindent, mintha egy csövön keresztül néznék az eseményeket....na mindegy, legfeljebb ini file szerkesztés lesz, mint anno a F76-nál.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nubreed
veterán
válasz ericdrawen74 #271 üzenetére
Ez nagyon jó!
-
sixpak
nagyúr
Gyanús nekem ez, béna 16:9 az összes, remélem 2023-ban eljutnak odáig, hogy lesz ultrawide support és nem a moddereknek kell megoldani ezt is.
Van erről valami info?
Mondjuk annyira alap már lassan 10 éve az UW, hogy lehet nem tartják fontosnak ezt kihangsúlyozni.
Kezdek félni, eddig nem is gondoltam rá, a DLSS-en (illetve annak hiányán) már átlendültem.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Phobion
őstag
Új, hivatalos wallpaper 🔥
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
Starfield élőszereplős gamescomelőzetes
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
sittes79
addikt
válasz VikMorroHun #268 üzenetére
Ne idegelj milyen 2 hét?
-
VikMorroHun
őstag
Használnak procedurális generálást, meg kézzel készített elemeket (amiket nyilván variál a motor). Két hét múlva kiderül, mekkora gépigénye lesz ténylegesen.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
tibaimp
nagyúr
Úgy legyen
(csak összehasonlításképpen az Ubi féle SW Outlaws esetében azt nyilatkozták, hogy "kézzel" megrajzolták a bejárható bolygófelszínt, ezért is nem lesz benne csak jóval kevesebb)
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
De akkor ehhez tényleg valós időben kell a "pályát" vagyis a bolygófelszínt, vegetációt, állatvilágot generálnia, ahhoz meg elég komoly hardver kell ilyen minőségben. Kíváncsi vagyok piszkosul!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gyimger
őstag
Gyakran látom a vitákat arról, hogy
1. a bolygókon bárhol lehet landolni vagy nem
2. a bolygókat teljesen be lehet járni vagy nemPete Hinest is megkérdezték, körbe lehet-e járni a bolygókat és ezt válaszolta:
Yup, if you want.
Walk on, brave explorer.
— Pete Hines (@DCDeacon)August 22, 2023"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #262 üzenetére
Szeretem a Falloutot de a Starfieldtől minden tekintetben újat vártam. Habár egy: egy mobillal felvett videóból nem lehet túlságosan messzemenő következetéseket levonni (amit azóta már törölt is a YT), kettő: Todd Howard is mondta, hogy a Starfield, azoknak akik már játszottak bármelyik játékukkal az elmúlt 20 évben, bizonyos tekintetben ismerős lesz de mégis nagyon új. Valószínűleg ez érződött ki ebből a gameplay videoból. A karakterek animációja, ahogy ráközelít a kamera, mikor beszélsz vele, ez mind tipikus Bethesdás dolog.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha szereted a FO-ot akkor nyilván jó, ha nem, akkor nem. De még is mit lehetett várni? Nem alakult újra a csapat, ugyanazok az emberek csinálták ugyanazokkal az állandókkal dolgoztak. Az lett volna fura, ha nem hasonlít a FO-ra.
Személy szerint nekem a Far Cry ilyen. Az a formula nekem olyan, mint a héjában sült krumpli. Bármit megeszek vele. Legyen nagy openworld, legyen szép, lehessen mit csinálni benne és kész. Elvagyok míg be nem járom az egészet.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
gyimger
őstag
Kering a neten ilyen telefonnal felvett játékmenet videó kíváncsiaknak, én most telefonról nem tudok linkelni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Neurotoxin
őstag
válasz TESCO-Zsömle #255 üzenetére
Adtak rá kedvezményt , egyébként is akartam már csináltatni, járok vásárolni a Sparba..
-
sittes79
addikt
válasz Neurotoxin #254 üzenetére
Lol
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Neurotoxin #254 üzenetére
csináltattak velem SuperShop kártyát
DaFUQ?!?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Neurotoxin
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz VikMorroHun #249 üzenetére
általában egy bézik felületként, nem az összes eyecandy effekttel renderelve még akkor is, ha egy pincében bóklászik a player.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Phobion
őstag
Microsoft getting ready for Gamescom with Starfied bus credit: Blaze2be
Valami készül, remélem mi is látunk abból majd valamit. Ami biztos, hogy akik jegyet váltottak, azoknak lesz valami exkluzív vetítés. 👀
szerk.: Gamescom holnap.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Na csak behúztam, szemétség ez a hype, steamen remél él a 2 óra premium estén is
-
veterán
Pont ma jött az értesítő, hogy igényt tartok-e az előrendelésre.. Már arra sem emlékeztem leadtam rá, de várós!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
VikMorroHun
őstag
válasz TESCO-Zsömle #238 üzenetére
Vicces, hogy felemlegeted a Crysis 2 óceánját. Bevett gyakorlat a játékokban, hogy víz van a pályák alatt. Tudod, miért? Mert ha valami hiba miatt beesik a játékos a pálya alá, a víz megtartja. Egyébként összeomlana a játék -sokezer Z koordináta elérésekor.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
nubreed
veterán
Köszi az ajánlást a Fanatical -ra, be is húztam onnan a játékot.
-
GAbre
veterán
Bethesda launcher nincs már.Epicen nem árulják.
Akkor hova szólhat ubisofthoz/EA?
Ha már pl innen nem jó olcsóbban a prémium: [link]
Csak úgy jelzem.Igaz (bár én még sose vettem ott semmit )Van aki vásárolgat ott 1eltalán?
De én akkor is ajánlom ph-s tagot sztem ott jobban jász.Főleg ha steames kell![ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
+1.Egy 55"-ös OLED-en játszok, teljesen oké rajta egy 1080p tartalom is, de azért legyen 1440p, ha elérhető, amúgy is legtöbbször performance mode-ban játszom XSX-en. Nem akarok milliós gépet építeni egyébként sem. (Van egy pár 4K Blurayem, megy a stream is, néha leesik az ember álla, OK) De a 4K 60 gaming még mindig "nagypénzes" műfaj és lesz is, mégis mindenki úgy kapaszkodik belé, mintha nem lenne azon túl élet.... A DLSS ettől még egy klassz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Nem ÖNREKLÁM!
Bárki mástól nézhetsz,mások vettek hardvert hozzá kapja játékot és jóval olcsóbban adja,ennyiért deluxe kijön,tegnap volt 1 tag akinél 20k volt.
SEMMI szürke nincs benne,nem is kulcsot ad,azt amd adja hónap végén.
Meg ezekbe nincs lopott dolog,vagy valami.A hivatalos teljes áras játék után a leg megbízhatóbb vétel sztem.Avatar
-
törölt tag
Abban egyet tudunk érteni, hogy mindkét cégnek sokadlagos a felhasználó amikor ezeket a szponzorációs taktikákat bevetik ?
"Fallout 4 Godrays bosszúja"
-
gyimger
őstag
A hardveraprós meg valószínűleg kulcsboltból veszi, aztán ha lába kél a játéknak, akkor álljak le levelezni a kedves kollégával, hogy adja vissza a pénzt. Annyit nem ér az a különbözet. Amúgy is születésnapomra kaptam a kulcsot, én az előrendeléseimet (azt az egy-kettőt, ami volt eddig), közvetlenül Steamen intézem.
-
GAbre
veterán
Van olcsóbban is ph-n ha kerestek csak úgy mondom.
Igaz tölteni csak hó végétől tudod akkor.#238 TESCO-Zsömle
Nem figyelem,de úgy tudom pl division 2 is amd-s játék volt és amd-vel több fps-ed volt,mint hasonló nvidiával.De nem tudom,mert már akkor is nvidiám volt,lehet keverem más amd-s játékkal.
De ha van partneri kapcsolat,akkor már az engine-t is az adott gyártó szoftvereivel összhangban csinálják.
Az 1 dolog,ha aztán új nvidia driver jobban illeszkedhet és majd kompenzál vagy le is veri amd-s kártyát "saját játékában."[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na jó, de ha DLSS, akkor pont, hogy nem tudja. Mert ami tudja ,azt nem kell skálázni. Mert tudja. Érted... Most effektíve önmagunk átb*szásához asszisztálunk és még tapsolunk is a gyártóknak és a fejlesztőknek me' #jóvanazúgy...
Szerintem ma már nincs olyan, hogy AMD-re írják jobban. Fordított esettel gyakrabban találkoztam, a TWIMTBP program kb erről szólt anno. Mai napig nem vették ki a Crysis 2-ből a város alatt hömpölygő óceánt meg az Ultra beállításom 64x tesszelált útpadkákat, csak pl utóbbira jött profil, ami driver-ből force-olta a max 8-at.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
-
gyimger
őstag
Megkaptam a játék kódját a Fanaticaltól. Jöhet(ne) az előtöltés
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz TESCO-Zsömle #232 üzenetére
Hát amilyen jó teljesítményt tud 4090.... Főleg,hogy már 8k-zák
..
Főleg,hogy 3090is már úgy volt promozva,hogy ez tudja. 4k 60at.
És azt mondtam kb. Joggal várhatja el.
Ez lehet sima dlss vagy fsr-el is akár.Meg persze játék/grafika függvénye.van ahol nyilván MINIMUM ennyi fps-t kell tudnia.
De kinek mi az elvárása.
Sajnos elég sok embernek magasan van.
De nem is csodálom.Ahogy mindent manapság felhype-olnak.
Meg milyen összegekért mentek pc alkatrészek.
Még most is!
Ha pl ebben a gameben 4khoz azaz 4k 60 fpshez 7900 xt kell,ahogy oldal írja akkor 4090el elvileg jobban kéne menjen.
Persze ha nem amd-re írják jobban és nvidiával ezért gyengébben muzsikál majd vszeg[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azért ez nem teljesen így működik, hogy annyi pénzért 100fps mindenhol, mert egy modern AAA játéktól meg joggal várható el, hogy annyira kihasználja a legújabb vasakat, hogy ez ne legyen lehetséges, csak majd 2-3 generáció múlva. Lásd: anno a Krájziszolás.
Szóval én a 4k60-at tartom ésszerűnek, max ilyen 50-es minimumokkal, ha fullfullfull. Aztán akinek az nincs meg vagy nem elég, az szépen vehet vissza a beálításokból, ahogy tettük ezt mindig is.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GAbre
veterán
Meg ki se jött játék.
Volt olyan,hogy 4k 60fpst se tudta tartani 4090el 1 játék.Oda kell a dlss 3 vagy más.Főleg aki ennyiért vett az kb joggal várhatja el,hogy 100fps-e legyen kb mindenhol maxon.És még igaz nem nagyon vesznek gpu-t emberek.
De a 4000 pár hónapja nem csak a felső kategóriát jelenti.
Van már 4060 is, az még meg se közelíti 3080at[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #226 üzenetére
Mondjuk ha DLSS3 mod készül hozzá, vagy akár hivatalos támogatás később, az csak a 4xxx generáción működik. Ott meg aztán nem gondolom, hogy gond lesz a futással, sok értelme jelenleg még nincs ennek. Majd talán 2-3 generációval később.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ő az a modder?
A gond az volt amikor kipribaltam hogy csak dlss 3.0 csinált egy játékhoz és a 3080 meg voltam lőve...
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #226 üzenetére
Persze, nem kell mindenkinek 4k de azért jó lenne ha 1440p -n nem döcögne a játék.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
gyimger
őstag
válasz TESCO-Zsömle #223 üzenetére
Az szerintem inkább annak szólt, hogy miért pont a kettő közül az ocsmányabb került bele, amire persze megvan az indok (pl. Xbox), de az egésznek az iróniája, hogy nyilván a gyengébb kártyáknak lenne erre szüksége, amik meg nem támogatják.
-
gyimger
őstag
Ahogy egy másik témában is beszéljük, elég gáz lenne, ha ezekre a techekre kellene hagyatkozni. Engem zavarnak ezek az "elmosódások", amiket ezek okoznak, próbálok inkább a beállításokkal kísérletezni, vagy alacsonyan tartani az FPS-t. Bár amilyen összehasonlításokat láttam YouTube-on, ez az FSR egy halom trágya.
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #220 üzenetére
Akkor ha ez ennyire bizonytalan lehet, hogy be kell kapcsolni az FSR-t nvidia kártyásoknak is és nyelni egy nagyot.
-
GAbre
veterán
válasz TESCO-Zsömle #218 üzenetére
Jah ez a másik meddig lesz használható a mód,milyen gyakran frissítik a játékot,vagy mennyire fut a mód különböző verziókkal.
Meg ha már használhatóság:
Van valakinek tapasztalata,hogy az ilyen dlss módok mennyire mennek jól?
Mert anno kiderült,hogy ez az eljárás sem tökéletes gondolok itt a dlss 3.0-re mert gondolom itt mindenki arról beszél.
És nem tudom,hogy 1 nem támogatott játékban,1 ember munkája elegendő-e 1 ilyen rendszer implementálására?Nyílván ezért is kapják a pénzt,hogy kijavítsa ha van benne hiba,meg alkalmazható maradjon.
Nem vitás,a kérdés itt azon kívül,hogy ha valaki nem fizet érte és úgy szedi le,de aki még fizet is érte az milyen gyakran tudja használni,mert ha minden nap frissítgetik,akár többször is,és minden 1es verzióval nem lesz jó.Akkor azt még a fizetősek is milyen gyakran használhatják így.
A warezről nem beszélve,mert ugyebár ott nem KELL frissíteni,hogy játszhass,és esetleg a móddal nyomd.Bár mondjuk nincs infó,hogy milyen védelem van benne,hogy lesz-e warez példány.És nem is tudom mennyire megengedett lesz dlss vagy egyéb mód a hivatalos játékban.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyimger
őstag
Az hagyján, de a modder, aki ígérte a DLSS modot, állítólag kapott review kódot és már játszik a játékkal. Ha igaz, a Bethesda nem szegte meg az AMD megállapodást, de azért egy kicsit mégis.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Achivement lista - SPOILER-es lehet, szóval óvatosan
Ahogy látom semmi extra, csak roppant időigényes lesz maxolni ilyen téren a játékot.
Live-Die-Respawn
-
GAbre
veterán
https://hu.ign.com/starfield/88950/news/starfield-ugy-nez-ki-az-amd-tenyleg-elintezte-hogy-ne-legyen-dlss-tamogatas-a-bethesda-szerepjatekab?fbclid=IwAR0ZZe_4wKTfWAk-qFv0jEDdV4hPAO-VVjcQRQsxnAx7-hKSMAu1lwQNgG4
Nem követem update-eket.
Vszeg ha más nem,mint Star warsnál modderek csinálnak hozzá.
De 1 amd-s játékhoz biztos nem lesz hivatalos mód!Én is szeretném,ha lenne,de sajnos 1% esélyt látod rá.De remélem valaki jobban informált javít a %-on.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Nem jön hozzá dlss.Amd ONLY!
Fsr 2.2 lesz csak ha jól tudom benne,ha véletlen 3.0-ra számítánál dlss-ből,akkor 1.0 se
Azért az nem tisztázott,hogy ez fsr on vagy off,mert az is rá tud tenni pár fps-t!
De inkább a min fps-re és az avg fps-re lennék kiváncsi.
Nem a legjobb enginnel építkeznek,és ebből nem nézek ki sok jót stabilitásban se.
Bár ha Oriic linkje igaz,és ilyen jól tud futni az nem annyira vészes.Avatar
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én is azt számolgatom, hogy a jelenlegi kártyámmal 4K alatt kb ugyanezt a 45-60-at várhatom a kártyák egymáshoz való viszonyát tekintve. Talán kicsit kevesebbet.
Aztán ez persze csak az alap, erre még rájönnek a gyártói driverek a 0day patch meg minden sallang. Nem szeretnék élni vele, de akár még az FSR is. Hogwarts Legacy-n segített, bár ott sem tetszett a hókamókázás.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Rison77
senior tag
Hát elég határeset az a 3080, bár 1440p-n még a proci is számít, és arról nincs infó. Nah meg a maximum alatt mi ért, high beállítást, vagy afelettit, én már a high-al is boldog lennék.
Amúgy most ez lesz a mindenes topik, konzol/PC egyaránt Csak mert van egy PC-s is nyitva.
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #202 üzenetére
Ez nagyon jó. Mire reggel oda kerülök a gép elé, már játszható lesz a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest