-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Wolverine #46341 üzenetére
annyi is lehet, úgyis meg lesz véve, bár látom CDG-n elég szűkös lesz a készlet, de csak sikerül megvenni, azért utóbbi években a Blizz készül elég CE-vel, Hots se fogyott el azonnal mindenhol, Wow kiegek se. Vanilla volt olyan, hogy nagyon hamar elfogyott mert keveset csináltak és még évekkel ezelőtt is egy vagyonért lehetett hozzájutni olyanhoz apróról.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Wolverine #45471 üzenetére
kimaradt az U nahh jo ...de fentebb jol irtam. nekem egesz pontosanICN -incheon...ez konkrétan "Szöul" reptérkódja...ránézek a térképre, és jönnek a hárombetüs városok
KTW meg az emlitett katowice....[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
t72killer
titán
válasz Wolverine #45392 üzenetére
Meglássuk, lehet még tali előtt lejön. Azért gondolkoztam amúgy a torrentben, mert az láthatóan megvizsgálja a végén, hogy amit letöltött sértetlen-e +egy vmirevaló kliensben tuti meg tudom állítani a letöltési folyamatot, míg egy "installt" (=matatás a registryben és egyéb kényes helyeken) kevésbbé szívesen szakítok félbe.
Vhol a bnet fórumon olvastam még, hogy gyorsabban is jön a cucc, ha saját klienssel nyomja az ember, uis ott egy kicsit vissza lehet fogni a feltöltést.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz Wolverine #45382 üzenetére
Ezekszt nem régiókorlátos, csak a patcheléssel lehet némi csúszás.
Amúgy komoly a lag, ha amcsi szerverre akaszkodik az ember?
#45384: sztem regelünk a kollégának is egy amcsi accot. Ettől függetlenül valszleg ajándékozás lesz, ha jól tudom, neki nincs Paypalja. Jómagam meg kemény 10 perce jogos tulaja vagyok a HoTS-nak is Nagyon várom, h végre le is tudjam tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Wolverine #45382 üzenetére
Amikor regisztráltam (10éve) épp usa-ban voltam és amcsi cím van beadva - változtatni se engedi, úgyhogy belépés után dollárban írja az árakat (elvileg lehet regelni is USA-t beadva az országmezőbe)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Wolverine #45340 üzenetére
Értem, köszi! Ebben az átmásolós dologban nagyon nem bíztam eddig, uis volt/van egy olyan elméletem, h az installer telepítés közben a rendszer sajátosságaira (hardver, oprendszer) szabja a könyvtárak tartalmát és másolás után ha műxik is, nem fog olyan jól futni a játék.
Eszekszt nincs kulcsfájl a játékkönyvtárban? Nem szeretném senki kulcsát kinyíratni az első bnet csatlakozásommal...
-
-
Egon
nagyúr
válasz Wolverine #43743 üzenetére
Igen, de ott is hasonló a helyzet, mint az első, általad javasolt opciónál (azaz a név/mélcím kombót nem fogadja el).
Viszont a sh4d0w kolléga által tett fórumbejegyzés talán segít: többszöri próbálkozás után, sikerült elküldenem egy ticeket, van egy hibajegy-számom, így már legalább sikerült a Blizzard tudomására hoznom a problémát (remélhetőleg sikerül megoldani). Korábban is próbáltam már ezt a megoldást, de akkor nem fogadta el pl. a telefonszámom (nem jöttem rá, hogy nem kell + jel a 36 elé... ), illetve elküldéskor 404-es errort dobott az oldal.Köszönöm a segítséget mindenkinek, majd beszámolok a fejleményekről.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz Wolverine #43737 üzenetére
Bocs, de kicsit fárasztó ugyanazt százszor leírni (természetesen örülök neki, hogy segíteni akarsz).
Kaptam levelet a Blizzardtól (valszeg azért tiltottak le, mert túl régen nem léptem be, és a sok sikertelen próbálkozás kiverte náluk a biztosítékot). A megoldás nem ez a link, ugyanis ugyanoda visz (password reset form), mint az összes egyéb "gyári" megoldás. Ez viszont nem működik, mert nem fogadja el a nevem az accounthoz: An error has occurred. This e-mail/name combination does not exist.. Fogggalmam sincs miért: lehet hogy elírtam egy karaktert regisztrációkor, esetleg az ékezet kavar be, nem tudom.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz Wolverine #43732 üzenetére
Próbáltam természetesen. Azt írja ki, hogy zárolva van az account. Mint fentebb írtam, már egy éve nem játszottam, újratelepítettem a gépet azóta, felraktam az alapjátékot, próbáltam belépni, de nem sikerült (le is tiltott egy időre). Próbáltam a password reset formot is, de ott nem fogadta el a nevem (azt írta, hogy ez az e-mail cím/név kombó nem létezik; a próbálkozások száma miatt ott is letiltott ideiglenesen) de aztán eszembe jutott a jelszavam, és játszottam kemény két napig (csak gépi ellenfelek ellen). Utána zárolták az accountot.
Summa summarum: belépni nem tudok, jelszót resetelni nem tudok, live chat nem működik (fogalmam sincs miért: fentebb írtam a jelenséget). Nem nagyon van ötletem a folytatásra (max. az, hogy többet az életben nem veszek Blizzard-terméket)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #35757 üzenetére
No látszik, hogy mennyire nem vonz a Diabló világ. Köszi, ma is tanultam valamit.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
válasz Wolverine #35636 üzenetére
Ég ám rendesen a blizzes forumon a "LanguagePack Required " es topic [link]
És itt az első [hsz]-ük amiben leírják mivel tudod kijavítani a hibát . Igazából még mielőtt ezt leírták volna már azelőtt megcsináltam ezt és mit sem ér
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Ybron
senior tag
válasz Wolverine #35620 üzenetére
Nyilván nem pár napos munkáról van szó.
Diabloból úgy szintén megnéznék egy ilyen egész estés filmet, az is szuper lenne, de warcraftból biztos hogy nem.
Különben ha ráállnának többen és csak ezzel foglalkoznának, nem lenne olyan vészes az elkészülési ideje.
Meg különben is, bírtunk várni sc1 és diablo 2 után is -
rt06
veterán
válasz Wolverine #35623 üzenetére
csak mondtam egy szamot, en sem gondolom, hogy 3-an csinaltak volna
az viszont, hogy gyorsabban halad-e a munka, ha tobben dolgoznak rajta, igencsak fugg a feladattol is
egy ilyen video elkeszitesenel a 20 fo lehet mar sok is, viszont egy egesz estes mozifilmnel igencsak keveske
a lenyeg, amire celozni akartam, hogy az a gondolat, miszerint ha ezt egy evig csinaltak, akkor egy mozifilm ki tudja meddig tartana, hibasPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Wolverine #35620 üzenetére
"Egy ilyen intrót a Blizzard kb. 1 évig készít. Számítsd ki, mennyi ideig tartana akkor egy komplett film..."
ez nem egeszen igy mukodik
lehet, hogy 3 embernek volt egy ev ez a video, de ha nekiallnanak 300 emberrel egy mozifilmnek, akkor az is meglenne egy ev alatt
ezert szoktak emberevben (embernapban, emberoraban) merni, ami azt mutatja, hany ember hany evnyi (napnyi, oranyi) munkajarol van szo, ugyanis az, hogy "egy evig keszult" csak az informacio fele[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #20815 üzenetére
Reméljük, hogy nem a Sony-hoz hasonló a helyzet
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
oxox
addikt
válasz Wolverine #12339 üzenetére
fain....milyen ügyfélbarátok
random-random 4v4 12W2L ...ezüstel vicces mikor platina, gyémánt előtt vagyok...nahh nem feltétlen a tudás miatt...inkább a korai exp okolható
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz Wolverine #12330 üzenetére
sokkal nagyobb problemanak latom, hogy az erintett oldalak semmit nem tesznek az ilyesfajta megelhetesi ujsagirok ellen
lehet, a tevedesek es ferditesek nagyobb olvasottsagot (flame-et) generalnak, mint a pontos hirkozles?[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
Windsurfer
tag
válasz Wolverine #6717 üzenetére
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy Ázsiai SC2-vel csak Ázsiai szerveren fogok tudni játszani (állítólag blizz majd ad ki vmi updatet, hogy majd a régiók között is lehessen játszani)
itt a kérdés az, hogy ha lejár pass-m akkor fogok tudni e offline, single és gép ellen játszani és ha majd később végleges verzióra akarom upgradelni akkor tudom e azt innen Magyarországról...mert ugye Ázsiai verziós lesz/lenne.Motorola Defy Full Stock ^.^
-
-
-
-
Windsurfer
tag
válasz Wolverine #6520 üzenetére
jogos....bocsi....csak gondoltam mielőtt megveszem, kipróbálom (war3, Diablo 1-2, SC, Wow itt fityeg eredetiben ) de én is arra gyanítok, hogy itt nem a géppel lesz gond...nah mind1,holnap rendelem ha minden igaz aztán kb 2 hét és mehet (remélem)
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
-
JSaN
addikt
válasz Wolverine #6351 üzenetére
A masik problema ezzel a karekter kodos barat felvetelel, hogy nem 2 iranyu.
PL: ha engem valaki fel vesz, atol en meg nem tudok rola (nem is latom), amig nem szol. Vagy en fel nem veszem veletlenul.Ezert is kene mar egy PH!-s friends tablazat.
Real ID-nel nincs problema, ot jon ertesito ha valaki felvesz egy masik jatekost.
szerk. A facebook meg nalam halott ugy, itt a jatekban ki hagyom.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #6203 üzenetére
nkább a video RAM lesz a ludas, ezzel a problémával már a WoW-ban is találkoztam.
Hát, a VGA-n 1 gb memoria terpeszkedik. Ha ez nem elég neki, akkor kapja ba Nem kaap többet, és kész
ps: no, vagy én játszottam sokat, vagy Ti írkáltatok sokat. De most egy egész oldalt végig kell olvasnom
Üdv, föccer
ps2: 11 küldit csináltam meg, normál szinten. Eddig csak a vonatost kellet újra indítanom, mert egy picit elbambultam, és nem igazán azt csináltam, amit kellett volna
Üdv, föccer
-
Wolverine
félisten
válasz Wolverine #5977 üzenetére
És a megoldás B része: lemezre másolva a DVD teljes tartalmát simán települ (csak vedd ki a DVD-t), illetve azon a partíción, ahol a rendszer Temp mappája van, legyen elég hely
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #5973 üzenetére
Püff, nálam kérdezte. Igaz lehet előbb leellenőrzi, és utánna ajánlja fel. Ezt nem tudom, mert nállam ez nem volt gond.
90%
Én leszek tt az első? Hamar jött a busz
üdv, föccer
-
Archanon
őstag
válasz Wolverine #5911 üzenetére
És ilyen valószínűleg ritkán lesz, de akárki is akarná eladni, mivel nem lehet nevet/achit resetelni, nem nagyon van értelme megvennem. Tehát marad a sima, majd úgy 6 hónap múlva, jó áron [vagy ha előbb, annál jobb].
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
kovsol
titán
-
Alg
veterán
válasz Wolverine #5916 üzenetére
Ha Bp-en laksz akkor is megvan a napi 1+1 óra...
Nekem vagy BP vagy külföld lesz, melóhelyet máshol nem fogok találni (aktuáriusként a biztosítók központi irodájában fogok dolgozni)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Djuree
félisten
válasz Wolverine #5899 üzenetére
hány meg hány CE játékot vettem én használtan fillérekért
tudok pár jó játékaprós oldalt, ott mindig van mindenből CE is olcsón....mindig lesznek akik eladják, mert kell nekik a pénz, nem kell attól tartani hogy valakinek nem jut. én is sok CE játékom adtam már el pénzhiány miatt, sajnálom is utólag őket
az meg kit érdekel hogy a kódot más használja. a saját kódom meglesz a sima verzióból, a CE csak a polcra kell
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
JamesHun
addikt
válasz Wolverine #5869 üzenetére
az azért durva
ha megyek nem szeretnék ennyit a sorban álldogálni
1 re haza szeretnék érni és akkor olyan 3 ig játszhatnék aztán alvás és meló 6 kor
remélem az 576 nál is lesz nem 1 kassza és sok ajándék :
nem tudni mi az az exkluzív Blizzard ajándék amit csak ott kapunk meg?SeriesX: JamesSHun
-
JSaN
addikt
válasz Wolverine #4912 üzenetére
En ebbol indultam ki:
Mike Morhaime, a Blizzard atyaúristene személyesen közölte, hogy nem fogják a Starcraft II. és WoW: Cataclysm fórumokban megjeleníteni a játékosok RealID-hoz rendelt valós nevét. Helyette a Battle.net-es karakter név és karakter kód lesz látható a hozzászólások mellett.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Archanon
őstag
válasz Wolverine #4900 üzenetére
1-2 nap ide vagy oda, csak legyen már! Hamarosan már úgyis megjelenik [bár elsőre is csak a nagyon telhetetlenek veszik meg ennyi pénzért], aztán lehet majd aprítani/apríttatni/ az ellent/magunkat/.
Első bétán sem voltam ott, nem szeretnék most is lemaradni. Remélem most, hogy rendesen leszedtem [még patchel egy utolsót], működni fog. Ha nem, és lesz bétakulcs osztás, szívesen elfogadnék 1et
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #4870 üzenetére
Most nem az elvileg érdekel, hanem az, hogy elindult-e tényelgeden? Vahy mmndenki most tolja az elsó csatát?
Üdv, föccer
-
Alg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest