-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz thomasvold #42399 üzenetére
TÉÉÉÉÉÉÉÉZSA játéka csalódás nekem most, viszont ha Bomber Jaedong döntő lesz, akkor a gépemet ráraknám arra hogy J fog nyerni, sőt a két kezem meg lábam is megtenném tétnek
-
BeLucZ
addikt
kegyetlen küzdelem a második meccsen, remélem nem hagyja magát Taeja
szerk: ezt nem hiszem el, álmomban nem gondoltam volna, hogy bomber behúzza a meccset, kb már 0 esélye van Taejának
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
lol, sima bomber win, pont a TvT-je a legerősebb, minden másban gyenge, szegény taeja
-
thomasvold
őstag
Ezt nem vártam... Bomber jól kezdett.
-
sikalisk
tag
Szerintem csak azért húzta a meccset J, hogy kicsit szórakoztassa a közönséget, már rég befejezhette volna.
univerzum < emberi hülyeség
-
föccer
nagyúr
válasz sh4d0w #42390 üzenetére
Az nagyon csúnya miss volt
whitezo88: remélem nem, neki is állok szétszedni a fürdőszobai mosdód, úgysem maradok le semmiről
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
és most következik pár rendkívül rövid, 40-50 perces TvT meccs.
-
válasz sikalisk #42386 üzenetére
Nade visszablinkelni a banelingek közé...?!
Én egyébként már azt sem értettem, a második játékban miért nem csinálta a cannon rush-t, megvolt rá a lehetőség, Jaedong meg nem is számított rá, csinálta a saját játékát. Vagy ha már ezt nem, akkor a harmadikban miért nem jött proxy gw, amikor már mindenképpen életben kellett maradnia 1stnek?[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
thomasvold
őstag
... hát, lealázta.
-
sikalisk
tag
Gyalázatos, banelinggel szedi a stalkert
Ez már szemétség
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Iszonyatos gyenge First játéka, semmi kreatívat nem csinál, remélem csak a pvzje ilyen gyenge.
-
BeLucZ
addikt
válasz sikalisk #42381 üzenetére
ja tényleg stardust, de hát ő meg most nincs ott, ő elég durván tolja
és ugyebár mintha valaki említette volna hogy a pvzje a leggyengébb Jaedongnak, toronymagas esélyes szerintem most, megállíthatatlan....
én Taejában bízok egyedül, de hát ő meg ugye nem P, nekem pedig a P a szívem csücske
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
BeLucZ
addikt
válasz whitezo88 #42377 üzenetére
létezik olyan P aki keményen bealázná Jaedongot ?
szerk: most is 8 oldaról támadja be, meg kitámad first ahogy van 1 serege, egy ilyen brutál módon makrózó z ellen sztem meggondolatlanság, komolyan mondom nem tudom hogy lehetne Jaedongot megverni
talán egy nagyon agresszív multi drop szivatással meg folyamatos zaklatással[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
jáájj de nem szabadott volna firstnek kitámadni, csak én érzem úgy hogy nevetségesen könnyen nyeri a meccseket Jaedong?
-
whitezo88
nagyúr
nem értem a profi DK játékosok miért nem tanulnak meg angolul, a többieknek is sikerült.
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sikalisk
tag
válasz Tuco Ramirez #42363 üzenetére
A muta sebesség változása nyilván nem csak a medivac- kel szemben számít, ahogy a ship sebessége sem csak a mutákkal szemben érvényesíthető, taktikailag változatosabbá teszi a játékot. Sose értettem miért akar okosabb lenni mindenki balance terén mint azok, akik ebből élnek, óriási tapasztalattal, rengeteg adattal és rálátással rendelkeznek velünk szemben.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
amúgy jó lesz mert egyszerre lesz a mai event meg a F1 Spa verseny is... 2in1 lesz asszem!
-
-
whitezo88
nagyúr
most nézem, ez a twitches wcs stream nem is rendes 1080p. youtubon lehet így is nézni és ez minden csak nem natív fullhd.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Winner_hun #42357 üzenetére
Akkor már inkább hagyták volna változatlanul mindkettőt...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #42359 üzenetére
Néztem én is a meccseket . és az elsőt és a 4 iket élveztem. Szerintem jó meccsek voltak .Nem hiszem hogy arra várt volna hogy hibázzon ellenfele. Túl könnyű a monitor mögül azt mondani hogy így vagy úgy kellett volna
( bár az is lehet hogy csak túl részeg vagyok a születés napi bulimon )[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
JSaN
addikt
válasz föccer #42359 üzenetére
En amilyen kis piskota vagyok tatott szajjal neztem vegig mind az 5 meccset. Jo persze nekem is mar feltunt 4iknel hogy ugyan az a taktika megy vegig, de ettol meg elveztem, ahogy intenziven megy az adok-kapok, es latszott hogy a pillanatot vartak mikor lephetnek tovabb. Bar mar jo ideje nem jatszok, mert ha mar csak be is lepek mar ideges vagyok a multiplayer resznel es kilepek, de versenyeket heti szinten nezem.
Scarlettnel az nem tetszett sokszor, hogy ha volt donto pillanat mikor bedaralta bombert, akkor hirtelen mindig vissza fordult a helyett hogy egy kicsit tovabb ment volna es leszedte a cc-t vagy mast ami utba volt mig az ujabb mm gomboc oda nem er, lehet valamelyik sor fordito lett volna.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
válasz sikalisk #42355 üzenetére
Persze, igazad van, de 5x egymás után arra várni, hogy az ellenfél hibázzon a mikrózás közben...
Persze nem vagyok én senki, hogy megítéljem Scarlett játékát, de nézőként uncsi volt a Bomberrel való összecsapása.
üdv, föccer
-
adrian360
őstag
válasz sikalisk #42354 üzenetére
-megnövelték a sebességét 3.75-ről 4-re
-hp regenerációját megnövelték 1hp / sec-re ( az alap zerg regeneráció 0.27 hp / sec)a hibázásra várás helyett meg mondjuk váltott volna infestorra, vagy ha már van hive akkor ultralisk, úgy is ling fejlesztésen volt, az ultrák megették volna a marineokat. de nem senki nem váltott semmire, csak ölettek ölettek meg ölettek.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Winner_hun #42351 üzenetére
Köszönöm az infot! :-)
@adrian360: Neked is köszönöm Adrián. :-)
-
aktív tag
Jól tudom, hogy 26án indul az új ladder szezon?
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #42347 üzenetére
Hát jah, uncsi volt egy kicsit. Scarlett kb annyiban bízott, hogy hibázzon Bomber, mert csak akkor tudta verni.
üdv föccer
-
adrian360
őstag
hát jó unalmas lett a TvZ is 40 percen keresztül marine - medivac - mine vs ling - bane - muta.
nulla váltás...
mellesleg nevetséges lett a muta WoL-hoz képest, régen 3/3 marine simán megette, most össze vissza rohangál a stim marine elől is, ha véletlen sebződne a mineoktól akkor is 20 sec múlva full hp-n van az összes. -
nepszter1
addikt
Szeretnék Zergel elkezdeni játszani csak hát ugye probálkoztam de nem könnyű P után , esetleg ötletek vannak valami videók ? Jelenleg P gold vagyok
-
whitezo88
nagyúr
válasz föccer #42341 üzenetére
nagyon erőtlen viszont mass marine + WM biosereg ellen... egymás után 2x veszít simán ellene. miért nem hoz pl Infestort? Az nem lenne jó?
amúgy érdekesek ezek a "körbeverések". Maru 4-0zta Innovationt Koreában, Scarlett meg eliminálta Marut 2-0val... egyszer fent egyszer lent.
[ Szerkesztve ]
-
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #42338 üzenetére
fuck volt szerintem. biztos ki volt kapcsolva a cenzúra.
-
zuzu000
őstag
lol fuck -.-
-
whitezo88
nagyúr
WCS nézitek ugye? 2:0 JD-nek naniwa ellen eddig. 2.ban eléggé agresszív SH-t nyomott, Nydussal 2baseről... 13. percben GG. Ja és hatchet tolt a naturalra kb rögtön [link]
-
Formaster
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz nepszter1 #42329 üzenetére
scout a pylon után, ha 1:50 előtt már ledobja a poolt (pláne ha nincs korai exp) akkor Forge elsőre (Nexus helyett) a natural bejáratához aztán gatewayyel falazz és probeot addig a bejáratba amig nincs kész a cannon, vagy tartasz 150 mineralt és tök elfalazod magad gatewayyel ha látod hogy jön, majd cancel mielőtt befejezné. 6pool szopacs lehet, de a 10poolt lehet fogni ha pontos vagy. Zerg ellen úgyis FFE az általános nyitás, csak ettől függ hogy előbb a Forge vagy előbb a Nexus.
Érdemes meglesni desrow Bronze to Master 1. részét, mikor első emccsek között majdnem megszívja egy ilyennel pedig ő azért GM szintű.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz kovsol #42331 üzenetére
Ha nagy a pálya (nem csak 2 fix kezdőpont van) akkor nem mindig lehet időben deríteni a 6 poolt. Sajnos pont ez miatt ki is kaptam nemrég. Ha sikerül deríteni akkor FFE bőven elég nyitásnak, néhány probe-bal minden falat lehet lehet zárni, mert ugye nagy rámpához nem biztos hogy van elég pénz az elején, illetve már minden pályán az első lejáratnál ott van egy nyitott terran supply, ami miatt nem lehet jól bezárni saját magad, na oda kellenek első sorban a probe-ok.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nepszter1
addikt
Hogyha a Zerg zerlink rush-t nyom és én P vagyok mit tudok kezdeni vele ? Mert már nagyon idegesítő tud lenni hogy semmi se jön be
-
BeLucZ
addikt
lol, nem gondoltam volna hogy first nyer, mass tempest-colos-ht csúnyán darált
ui: amúgy tempestnek régen még béta idején splash damage volt légire nem? miért vették el tőle? rohadtul hiányzik, vagy elvették tőle egyáltalán? nem teszteltem mostanában
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
most néztem alive-first meccset, másodikon hogy nyert már first ? néztétek, simán jobban tolta alive, csak elpusztitotta az összes cc-t és voltak dti firstnek, de armyban odaverte a p-t, úgy látszik a protossok rákfenéje ez a ghost de nagyon, hiába a sok ht, nagyon nehéz kezelni
-
oxox
addikt
válasz thomasvold #42320 üzenetére
másodszorra is lehetett volna bling-ling muta...de hagyott egy kis esélyt a thoroknak ....mass roach meg op
de tetszett a zerg játéka mindenesetre
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
Lol naniwa kiverte duckdeokot, vajon scarlett lesz 2. Foreigner a legjobb 8ban? amit nem ertek az innovation gyaszos tegnapi szereplese.
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #42316 üzenetére
én is csak 3-4 fele megyek ki kb 5ig... Ja és inni sem fogok valszeg
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #42308 üzenetére
Akkor nem jössz?
Szerintem kb 3-4 körül lesz a döntő, elvileg kb 5re lesz vége.. De meg kéne nézni pontosan...Eyesis
-
thomasvold
őstag
Nem semmi a csaj
-
whitezo88
nagyúr
hol áll most a menet WCS-en? most értem vissza haza. ahogy nézem volt már Grubby vs Bomber, most jön Innovation vs TaeJa? Mert még dumálnak.
ja igen most kezdődik. Hajrá Innov!
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz thomasvold #42306 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz DragoX #42305 üzenetére
Valahol láttam 5.990 ft-ért úgy, hogy adják hozzá a Starcraft 1-et és a Broodwar-t is. Mindjárt megkeresem.
Sajnos már 9.990 ft Starcraft 2
[ Szerkesztve ]
-
DragoX
tag
Sziasztok! Hol lehet most a legolcsóbban megvenni a Wing of Liberty-t? Ha nem sokkal drágább kieggel együtt is érdekelne. Köszi előre is.
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #42303 üzenetére
nem nagyon használták a feedbacket pedig vipert viszont annál jobban, sztem könnyebb berángatgatni a colokat mint hirtelenjében feedbackelgetni a htkkal, főleg hogy tetü lassúak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest