- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Ismerős, 6 meccset buktam ma zsinórban, az utolsót egy silver ligás ellen, így most levágott platinába; de utánna nyomtunk 2 db 2v2 - t, azt viszont nyertük, bár a 2. eleje necces volt, de sikerült
Zerg + Terran volt az ellenfél, gyártottak mindent a levegőben + thor - okat; illetve a zerg csinált Ultralisk - eket is
, viszont fejlesztést nem csináltak szinte semmit ...
Mi szokásos zerg + protoss, én csak földit csináltam, de hagytam high templar - okat is bőven, amik a végén oda is ba...ztak, illetve villámoztak
Kovsol muta + plusz a másik repülő zerg /nem jut eszembe a neve/, és azokra a + damage
Potyogtak a battlecruiserek az égbőlGold liga 2. helyezettek voltak 2v2 - ben, illetve az egyikük gyémánt ligás mindenhol /1v1, 2v2 stb./
Ez jólesett
Így utólag belegondolva nem is értem miért csináltam 14 colossust ?
A Hydra falók ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest