Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
ATP 500 döntőről elkapcsolnak, és van pofájuk azt mondani, hogy tovább nézheted online...mindezt döntő szett elején...tetvek.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
-
Viper26
nagyúr
Na remélem a sikoltozó kikap.
Rendkívül inkorrekt, még akkor is üvölt, mikor a másik már az ütést készíti elő.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Cartevo
őstag
válasz
Motion_Blur #2450 üzenetére
Párizsban számolok vele.
Addig lesz idő összedrótozni.
Motivált is lesz az Olimpia helyszínén.
De ott 38 lesz, így sanszos a visszavonulása. -
Motion_Blur
félisten
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2443 üzenetére
Megverte már elégszer, Wimbledonban kétszer is.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz
Cartevo #2446 üzenetére
Szerintem is, sajnos nem először...valamiért úgy érzi mindennek róla kell szólni, és ez független attól, hogy mit ért el, vagy mit nem.
Vagyis éppen ezért méltatlan.
Mert végül is mi történik? Mondjuk veszít, hát de jaj, olyan sérült vagyok...
Ha nyer, akkor meg oda van, hogy ő mennyire "sérülten" nyert.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Cartevo
őstag
válasz
Motion_Blur #2445 üzenetére
Megjátszotta a sérültet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viper26 #2444 üzenetére
Nole-nak pedig meg kéne nyerni még 2 meccset és visszavonulni
Az mekkora lenne már ha úgy húzná be a 25. GS-t hogy egymás után megveri az ATP világranglista első 3 helyezettjét
Nyilván sansztalan, bár ez a meccs is azt volt neki előzetesen.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Na, a jó öreg Novák megint megkezdte színészi karrierjét...lényeg, hogy Carlos ne tudjon a szettért adogatni időben...
Ettől függetlenül remélem behúzza, ahogy a meccset is.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Viper26 #2440 üzenetére
A Max mindig ilyen volt. Az élő Eurosport adások alatt is reklámok mentek, még az EuroSport player idejében is. Én sem tartom korrektnek. Ha már tisztes összeget fizetek egy szolgáltatásért, akkor elvárom, hogy ne szórják tele reklámokkal. De ezért nincs a Maxon külön Eurosport előfizetésem.
Ráadásul az is baj, hogy sok sporteseményhez nincs is magyar kommentár. Jellemzően csak azokhoz, amik lementek az Eurosport csatornáin is.https://supermario4ever.wordpress.com/
-
Viper26
nagyúr
Eléggé tróger dolog, hogy a Maxon is reklámok mennek két game között...kb semmi értelme így fizetni.
-
Viper26
nagyúr
AO 12-én indul majd?
-
Viper26
nagyúr
Ha már van, legalább adják valahol?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Motion_Blur #2435 üzenetére
Nevetséges az egész !
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82 #2434 üzenetére
Kilóra megvesznek mindent és mindenkit.
Sportwashing.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sherlock82
senior tag
Erre most tényleg szükség volt ?
https://magyarnemzet.hu/sport/2024/10/nadal-djokovics-szaud-arabia-six-kings-slam-sinner-alcaraz
-
sherlock82
senior tag
válasz
Motion_Blur #2431 üzenetére
Djokovic sajnos már kisebb eséllyel lesz tornagyőztes jövőre szerintem, Alcarez - ben is benne van a " betli " .
De a mögötte lévő játékosok is bőven buknak annyit mint ők. Szóval Sinner ha nem sérült meg újra vagy nem keveredik bele valami tiltott szer fogyasztásba maradhat a trónonÉrdekesebb számomra jelenleg hogy a túlhajszolt ( ? ) Swiatek -et utolérik e a közeljövőben?
-
Viper26
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
Sinner brutális pontelőnnyel világelső.
Ezt simán be lehet osztani akár a következő US Openig is.
-
Viper26
nagyúr
Nem hittem volna, hogy Carlos és Novák is kiesik.
-
Mezcal
addikt
válasz
Cartevo #2427 üzenetére
A gond az, hogy többen megbuktak a Top 10-ből (élversenyzők is) mint Hingis, aki igen is kockára tette a legendáriumát a siker érdekében. Fuentes doki listáján több teniszező neve is szerepelt, mikor megbukott, köztük Nadallal. De közben meg nem mondhatjuk, hogy doppingolt, mert soha nem bukott le. Mindenesetre Sinner esete is azt mutatja, hogy jelen van a dopping a teniszben is, sőt a sakkban is.
-
Cartevo
őstag
Elég erős ellenérv, hogy kockára tenné a legendáriumát, a szobra ledöntését, még otthon is. Így abban hiszek, hogy csak feszegetik azt a határt, hogy még épp megtűrt szerek fokozzák teljesítményét. Mint amikor izzadnak a jogászok, hogy mennyire fenyegető egy zavaros utalás. Tehát a határeset életszerű és logikus, mert arra maximálisan berendezkedhet orvosi csapata, nagy költségvetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2425 üzenetére
Miért ne írhatnám, hogy tele volt? Közel a negyvenhez műtött térddel lefutotta a fele annyi idős Alcarazt két hosszú szettben.
Te nem a jövőről írtál májusban, hanem idénről. Ne szépítsd.
-
Motion_Blur
félisten
Akkor úgy korrekt hogy odaírod hogy, valószínűsítem (azt hiszem) hogy Djoko tele volt. Ugye? Mer' aztat írták valahol azinternet bugyraiban.
Az meg hogy egy másik sportágból egy több hónapos kommentet idecitálsz (ami a jövőre vonatkozik, egy predikció) és próbálod párhuzamba álltani az agymenéseddel, végtelenül szánalmas.
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2422 üzenetére
Te fordítva ülsz a lovon, én nem vádolok senkit sem, csak valószínűsítem, hogy a top 10 doppingol, és hát ugye nem Sinner az egyetlen, aki lebukott, ott van Puerta, Troicki (Novák haverja) Canas, Coria, Chela, Korda, Dimitrov, Wilander és Agassi, de a leghíresebb, Hingis többszörös GS győztes, világelső.
Felőlem meg azt hiszel, amit akarsz, hiheted, hogy tiszták, ahogy azt is hitted, hogy Markez behúzza az évet, közben futmot sem nyert.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
Mathiask #2421 üzenetére
Nézd, ha úgy lenne, ahogy mondod, hogy a családjára koncentrált, akkor nem teniszezett volna, de ő ott volt kb minden tornán. 2017-ben fel is tűnt sokaknak, hogy enervált és elveszít minden hosszabb meccset. A kedvenc tornáján címvédőként kikapott a második körben Istomintól, holott 2014 kivételével minden évben megnyerte a tornát 2011-től. Persze volt egy könyökműtéte, de az nem jelent másfél éves szenvedést, és hát láttuk, hogy idén műtött térddel nyert olimpiát...
Sinner jelenleg az egyik legjobb Alcaraz mellett, ha ő doppingolt és a többiek nem, akkor azt jelenti, hogy Alcaraz és Djokovics sokkal jobbak nálam nert tisztán felveszik vele a versenyt.
Egyébként anno Nadalt is megvádolták, mert a neve rajta volt az egyik doppingos doki listáján. Viszont nála is felmerül a kérdés, hogy akkor a doppingos Nadallal, a többiek hogyan vették fel a versenyt gyógyszermentesen.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mathiask #2421 üzenetére
Könnyebb mosolygó fejekkel osztani az észt (tudjuk hogy látszólag magabiztosan az tudja, akinek nem sok van), mint pl. beleásni magát az embernek a Sinner esetbe. Egyszerűbb (vagy inkább gazemberség) annyit levonni tanulságként hogy akit a legjobban utálok az adott sportágban, az is tele volt és azt hangoztatni.
-
Mathiask
senior tag
Az logikai hibás következtetés, hogy ha 1 valaki doppingol, akkor mindenki doppingol.
Simán lehet, hogy valaki 10-ből 9-es teniszező és aki amúgy 6-os a doppinggal 9-es lesz és így lesznek 1 szinten.
A gyerekes témára meg simán lehet, hogy az a magyarázat, hogy nem a teniszre fókuszált, hanem a terhes feleségére, meg a családra.
Nem tudom doppingol-e, lehet igen, de ezek az érvek hibásak. -
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #2419 üzenetére
Mielőtt újra leírnám, hogy nem én találtam ki, tele van ezzel a net, nézzük meg, hogy te, mint szaki, a személyeskedésen kívül, mit tettél le az asztalra, mondjuk a motogp topicba:
#12984Motion_Blur 2024-05-25 21:41:10 "Márki be fogja húzni ezt az évet."
Ezen viszont már nem csak mosolyog az ember, hanem hahotázik.
A konteóhoz annyit, hogy aki azt gondolja, hogy az élsportban tisztán játszanak, az már nem csak naiv, hanem...
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2417 üzenetére
Az én felvetésem az, ha valaki ezen a szinten, ahol Sinner és Djokvics van doppingol, akkor a többi sem tiszta, mivel tisztán nem tudná hozni azt a teljesítményt, amit a doppingos.
Valamikor olvastam erről, hogy Djokovics két nagy visszaesése pont a fia és lánya születési idejére tehető. Stefán 2014-ben született és Djokovics 2013 OZ és 2014 Wimbledon között, közel másfél évig nem nyert GS tornát. Majd fia születése után 2015-2016 a legsikeresebb évei következtek domináns tenisszel.
Lánya, Tara 2017-ben született, Djokovics legnagyobb visszaesésekor. Lánya születése után 2018-tól meg látjuk, mit ért el.
Mit látni ebből? Hogy a fia és lánya születése alatt teniszileg a mélyponton volt, utána újra szárnyalt. E két idő alatt állt le a cuccozással, ami ugye érthető is apai szempontból.Persze nem bukott le, de hát a többség sosem bukik le.
-
sherlock82
senior tag
Novák kivételes képességű játékos, nem véletlen van ezen a szinten jelenleg is. A délszláv nemzetek fiai mindenféle labdajátékért odavannak és tudomásul kell venni hogy ahonnan ő jött ott a szegénység az úr. Ez elég nagy hajtóerő tud lenni gyermekkortól kezdve. Többek közt ezek miatt sem fogja feladni a küzdelmet.
Válaszolva a kérdésedre nem tudom hogy szed e valamit vagy nem, de ne vádoljunk meg valakit olyannal amit elsem követett vagy gyanús sincsen rá.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2414 üzenetére
Szerinted akkor az van, hogy az egyikük doppinggal, a másik tisztán hozza ugyanazt a teljesítményt?
-
Mezcal
addikt
A többiek is doppingolnak. Djokovics is tele volt az olimpián.
-
Viper26
nagyúr
"Jannik Sinner pozitív doppingmintája nagy titokban maradt. Az olasz teniszező maga már áprilisban megkapta a március végi teszt eredményét, a nyilvánosság előtt viszont rejtve maradt az eset. Sinner fellebbezett, így a vizsgálat ideje alatt teniszezhetett, s most kiderült: nem is kell eltiltással szembenéznie. A két pozitív eredményt hozott mintát Indian Wellsben produkálta Jannik Sinner, ahol az elődöntőben Carlos Alcaraz győzte le. Az ezért a teljesítményért járó 400 ranglistapontot és 325 ezer dollárt elveszíti az olasz játékos."
Csodálatos.
-
sherlock82
senior tag
Bízom benne Marozsán Fábián újra elindul felfelé a mai nappal Montreálban. : )
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2409 üzenetére
Megtett mindent, de nem úgy, ahogy a Novák, akinek ez volt az utolsó lehetősége aranyérmet nyerni, míg Alcaraznak lesz még több is. Más lett volna a szitu, ha Alcaraz is azzal a tudattal játszott volna, hogy nincs több lehetősége, elég valószínű, hogy nem nevetgélt vona meccs közben. Nem kisebbíti a Novák teljesítményét egyáltalán nem, de más volt kettejük motivációja, végül az nyert, aki jobban akarta.
-
sherlock82
senior tag
Ebben nem értünk de nem is kell.
Ettől még Novák érdemei nem lesznek kisebbek ha esetleg így is lenne, bár eső kétségeim vannak afelől hogy sportoló nem tenne meg mindent azért hogy olimpiai bajnok legyen.Hónap végén US Open folyt köv.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2407 üzenetére
Djokovicshoz képest, mert Alcaraz nevetgélt játék közben, a rontott pontok után is. Novák kidülledt szemekkel jatszott végig, ő jobban akarta, de persze Alcaraz is, csak ő nem all inben játszott.
-
sherlock82
senior tag
"Aranyat szerettem volna szerezni, a vereség sosem kellemes, de emelt fővel távozom. Az utolsó labdáig küzdöttem. Mindent beleadtam. Ha így veszítesz, büszkén hagyod el a pályát. Djokovics még nálam is jobban akarta az aranyérmet, megérdemelten győzött. Azért könnyeztem, mert nem tudtam valóra váltani a spanyol emberek vágyát. De hát nagyon nehéz érmet szerezni az olimpián "
Ez alapján nem tűnik annak hogy ne venné komolyan, de mindegy is.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2405 üzenetére
Ő vette komolyabban Alcaraz végig nevetgélte a meccset, csak a meccs végén bosszankodott egy kicsit. Djokovic jobban akarta ezen múlt. Viszont ennek meglehet a böjtje, műtött térddel így teniszezni, az lehet nem jó ómen a jövőre nézve.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82 #2403 üzenetére
Novák mai győzelmével megkérdőjelezhetetlenül a legnagyobb teniszező jelenkorban
Szerintem ahhoz ez nem volt fontos. Nadalnak és Murray-nek több aranyérme van.
-
sherlock82
senior tag
Novák mai győzelmével megkérdőjelezhetetlenül a legnagyobb teniszező jelenkorban
Több évtizeddel ezelőtti játékosokkal felesleges összehasonlítani mert minden ez a játék is rengeteget változott
Örülök hogy teljes egészében láthattam a mai meccset.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani húrozót Zuglóban vagy 16. Kerületben aki gyorsan vállal 1 vagy 2 rapidlabda ütő húrozását?
Köszönöm!
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Viper26
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Trollok komolyan
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Újabb AI-alapú, humanoid robot fejlesztésébe húznak bele
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...