Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    válasz kovsol #1269 üzenetére

    A WC3 egy más stílusú játék mint az SC, a látvány illeszkedik a stílushoz. Ha az SC2-t próbálnák kiadni WC3-as beütéssel, sok ember csalódott lenne, ez biztos. Elvenné a játék hangulatát.

    A WoW-ot sehogyan sem képzelem el 2D ben, mivel alig ismerem (képeket láttam róla) soha sem játszottam vele.

    A WC3 3D grafikájával pedig mint mondtam már az a bajom, hogy úgy néz ki, mintha egy 6 éves szobrászművész baltával faragta volna színes gyurmából. A színvilága van akinek bejön, van akinek nem, nekem nem és biztosan érzem, hogy az SC dark sci-fi hangulatához nem illik a WC3 színvilága.

    És hogy konstrúktív legyek, leírom, hogy _szerintem_ mi lehetett volna az alternatíva.:

    Megcsinálják az SC2-t 2D-ben izometrikusan, mint az eredeti SC-t, gyönyörű, művészi rajzokkal, HD felbontásban.

    Előny.:
    1, Az SC2 látványvilága jól illeszkedne TVs megjelenítéshez
    Azért is fontos, mert pl Koreában az SC mérkőzéseket TV csatornák is közvetítik, és fogják az utódot közvetíteni. Ez plussz bevételt szül

    2, A grafika időben is jobban skálázódna
    Még évek múltán sem hatna gagyinak az SC2 grafikája az akkori hiper-szuper 3D RTS játékok mellett, mint fog így, hogy 3D ben csinálják.

    3, Minden kurrens irodai gépen elfutna
    Csupán egy erősebb processzor és RAM kéne a futtatáshoz, videokártya nem lehetne szűk keresztmetszet. Ezáltal az idősebb generáció tagjai (30 körül), akik fiatalon játszottak az SC-vel, és most az irodában ülnek tudnának játszani. (valószínűtlen hogy ők új graf kártyát vesznek egy játék kedvéért, vagy lecserélik a notijukat)

    Szerintem ezek nagyon nyomós érvék.

    J.

Új hozzászólás Aktív témák