Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x_o_n
veterán
válasz
csababarca #297 üzenetére
Ne aggodj,nekem sem megy,utolsó 1-2-3..mindig elbukik valamin,pedig nekem elég jó brigádom van már
de tul sok a 4 star karim 5,6 kevés max meg csak 6-7
-
drmotto
őstag
válasz
csababarca #295 üzenetére
Pedig ahogy itt is le van írva a GW, úgy simán végig lehet menni.
(#294) x_o_n:
Csókos vagy. -
-
x_o_n
veterán
Láttátok hogy most már a bronze card 25,32 karakter shardokat dobál?
-
sztanozs
veterán
Miért nem tudok Geonossian Soldier-t farmolni? Kb 200 Cantina Energy-t elnyomtam rá és összesen egyet dobott.
-
drmotto
őstag
Ha kell Bariss, akkor még egy ideig tuti nem lesz meg. Eleve csak 5 Jedim van, Lumi, JC, Ashoka, Eeth, QGJ. Egyszer jutottam el odáig, hogy már alig volt egy kis piros élete, de támadott hirtelen úgy nyolcat, és vége is lett.
Ez a Bariss trükk csak a 7 csillagnál van? Mert 6 csillagon mindig 2 Temple Guard van mellette.
-
S e t h
nagyúr
Mindaddig vissza kell vonulni, amíg nem egy Barrisst és másik gyenge ellenfélt dob be Yoda mellé társaknak.
A meccs elején minden össztüzet a másik gyenge karakterre kell zúdítani, pirosig kell leverni, de nem szabad megölni.Ekkor Barriss alkalmazni fogja a gyógyító képességét ami csökkenteni fogja Yoda életerejét.
Utána ki lehet ütni ezt az ellenfelet, aztán rámenni Barrissra, őt is leverni pirosig, Barriss megint elnyomja a gyógyítást, Yoda még jobban legyengül, na ekkor kell az alaptámadásokkal kivéreztetni Yodát, a legvégén pedig a maradék Barrisst is ki kell filézni.Van aki bevállalja, hogy Barriss első gyógyítása után megy rá Yodára, én tegnap így csináltam, ugyanis benne van a pakliban, hogy ha megvárjuk Barriss második gyógyítását, addigra Yoda kifiléz bennünket.
-
drmotto
őstag
A 6 csillagos Yoda-nál mi a trükk?Esélyem sincs sosem.
-
drmotto
őstag
válasz
Zsoleszhun #277 üzenetére
Felvettelek téged is.
-
Joey03
csendes tag
Van olyan magyar guild, ahol van szabad hely es minimum tier V-os raid-ek indulnak? Es ahol aktiv tagok vannak, h gyuljon a coin es minel gyakrabban legyen raid. Koszi
-
drmotto
őstag
A 263. hsz-ben linkelt csapatban is van 1 hely jelenleg. Tier 3 legutóbb 20:00-07:00 között megvolt.A Ter 4-hez egyelőre karcsú a csapat, de dolgozunk rajta.
Aki aktív, tárt karokkal várjuk. -
ZaJanga
tag
1 hely van nálunk.
A T IV. egy nap alatt lemegy.A T V. keményebb volt. 3 nap kellett.Aktív tagokat várunk aki legalább a napi küldiket letolja.
Amiben tudunk segítünk. -
drmotto
őstag
Sikerült a három jelentkezőnek helyet csinálni? Vagy takarítsak?
-
x_o_n
veterán
Engem is érdekelne,mert vicc amiben vagyok...komolyan felesleges....
-
Mezcal
addikt
Van valakinek aktív csapata? Mennék.
-
x_o_n
veterán
szerintem lvl függö is, és valamit variálnom is kell majd csak várok mág pár karakter maxolására,most max savage-nightsister intiate-luminara-asajj-jedi consular combo van
de maxolásra vár dooku,darth sid,talia,ashoka van ami csak credit miatt nincs kész..mert ugye igy a végén drágák 72-75 és utolsó star...
viszont rey még 4 csillaggal (gear 8)lvl 5 at/ab is elég ütős....igy most erre koncentrálok kiváncsi leszek maxon milyen
-
ZaJanga
tag
Ez tiszta sor!
DE
tegnap nem csinálta meg, megvárta a 19:30 -at majd megcsinálva az 12!
És a 01:00 napi reset előtt már 23 volt!!
Ez hogyan?
Jah és a lényeg!!
Most 26!! Miközben a két napi váltással nem lehetne csak 24!szerk.: valszeg a reset lesz a megoldás és már előző nap nem csinálta meg és átvitte
-
ZaJanga
tag
19:30 kor vált a guildes napi küldi. Ma Galactic War van.
Egy kör/nap 12 fight.
Erre már most 23:00 kor van a guildbe olyan akinek 23 fight van!
Más időzóna miatt lehetséges? -
sztanozs
veterán
válasz
Zsoleszhun #248 üzenetére
Jaja, szakadjanaak meg. Május 1 reggel még Red Guard volt a májusi shard drop a napi aktivitásban. Örültem is rendesen. Persze délutánra más "csodálatos módon" Jawa lett belőle...
-
csababarca
őstag
válasz
Zsoleszhun #248 üzenetére
Ilyen nekem is jött pár napja.
Jó sok pénzed van, nekem ennyi sosem volt egyszerreszerk..: sőt most is kaptam, mi a tosz
-
drmotto
őstag
Én bejutottam úgy 1 percre, most csak teker..
-
Koga777
tag
válasz
Zsoleszhun #239 üzenetére
Még mindig nem megy.
-
Koga777
tag
válasz
Zsoleszhun #237 üzenetére
Nálam is...
-
tibi206
tag
válasz
Zsoleszhun #237 üzenetére
Nekem megáll a Loading Cantina feliratnál
-
Zsoleszhun
addikt
Kért egy kliens restartot és azóta connectoin error van.
Másnál is van ilyen hiba? -
Mezcal
addikt
[link]
Megvan General Grievous! Alap 4 csillag. -
S e t h
nagyúr
Minden nap más kötelezően előírt feladat van.Ma pl aréna küzdelmek, este fél nyolctól cantina refresh és utána láthatod is hogy hányadik vagy a rangsorban.
A csatolt képen lehet látni melyik nap mit számol el neked a guild.
Minél többet teljesítesz, illetve teljesít a guild minden tagja, annál hamarabb gyűlik össze a pont egy raidre, amit a leader vagy helyettesei indíthatnak és van hét szintje.A szinteknek megfelelő a jutalom is.Viszont van klán chat is, ott is érdemes kérdezősködni, nálunk is vannak olyanok akik kérdeznek és segítünk nekik.
-
S e t h
nagyúr
Remélem figyel mindenki, hogy cantinában dupla drop van holnap estig.
-
sztanozs
veterán
Egy rövid szösszenet, hogy lehet minden nap Tier VII Raid-et nyomni. Hogy megéri-e?
Szerény véleményem szerint nem - push Guild-ek és nolife-ok előnyben -
Zsoleszhun
addikt
Ja igen, abba még bele sem kezdtem
-
sztanozs
veterán
válasz
Zsoleszhun #224 üzenetére
Nem a Normal a probléma, hanem a Hard 5E (és 5F)
De majd még próbálkozom. -
drmotto
őstag
válasz
csababarca #220 üzenetére
Az inboxban van, úgy mint az aréna jutalom.
-
csababarca
őstag
válasz
Zsoleszhun #218 üzenetére
Én azt nem értem,hogy a rangsorban 1 lettem a Guildemen belül, és rewardsnak írt pár dolgot, de semmit nem kaptam belőle...
-
T0rnad0
addikt
válasz
sztanozs #215 üzenetére
Ami eszembe jutott: 12 óra múlva újraélednek a megölt karakterek? Mintha láttam volna visszaszámlálást... Ha még nem használtad el az 5 lehetőséget, akkor még egyszer lehet fullos csapattal támadni 12 óra múlva? Mert a legerősebb csapattal azért nagyobbat lehet odacsapni ( legalábbis nekem kb 8 erősebb van, a többi még gyenge )
-
sztanozs
veterán
Kb 1 millió HP-ja van a rankornak mind a három szinten (tier 2-n) - szóval nem kell félni attól, hogy egy lvl70 játékos lenyomja egymágában a Raid-et. Nálunk 15 ember kellett hozzá (lvl 60+). Gondolom magasabb Tier-en arányosan (aránytalanul) magasabb HP-ja van (meg DEF/ATT/stb statjai).
-
Zsoleszhun
addikt
Rancor 68% de most látom, hogy lehet folytatni
-
kohai
tag
ja hogy mindenki saját rancort kap és nem ugyanazt üti az egész guild
-
sztanozs
veterán
Igen, mindenki beszáll és együtt leütjük a 4 fázsban (1 fázis gamorrean, 3 fázis rankor).
Mi most a 3. fázis vége felé tartunk. 5 támadás sajna nagyon kevés, de remélem elég lesz a Guildnek... Az utolsó fázisban már nem eszi meg a Rankor a karaktereket. -
drmotto
őstag
válasz
csababarca #204 üzenetére
Ha jól értem, akkor a 50 főnek kell leütnie 0-ra.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #204 üzenetére
közben legyőztem, majd újra 100%os lett
de pofozom tovább.Ez úgy van,hogy a guilden belüli tagoknak kell legyőzni együtt?
-
csababarca
őstag
Mit kell csinálni a Rancorral?
Én 29%ról indult, levittem 13%ra.
De kiescapeltem. Az mire jó?Most visszamentem másokkal, adok még neki
-
ZaJanga
tag
Raid tapasztalatok?
Van escape, le lehet szedni a koponya debuffot.
Kinek hogy megy?
Aktív játékosok? Van egy full Magyar guildünk jelenleg 47 aktív taggal akit esetleg érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest