Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
1 hónapig nem játszottam, és 1200. helyen vagyok. Nincs erős seregem, szóval nem sokan játszák ezek szerint..
-
.OM.
aktív tag
Tegnap PvP-ben ellenfélnél Boba Fett. 7 (azaz hét) alkalommal éledt újra. Mókás volt a végjáték..
-
.OM.
aktív tag
Ha C. Phasma-t szeretnéd, akkor jól jön Kylo, mert szépen támadnak egymás után 36%-s eséllyel. Feljebb írtam, hogy nekem C. Phasma a kedvenc vezetőm, tudom ajánlani.
Bá még alacsony szintű nálam, de úgy tűnik, hogy a 1st Order szinergia elég jó lett. Illetve kicsit könnyebb a gear-elés velük, mint a droidokkal.
- C Ph
- 1st O. Officer
- 1st O. TIE Pilot
- 1st O. Stormtrooper
- Kylo RenAz ellenség gyakorlatilag sorra sem tud kerülni. Ha igen, akkor kiszedik a pilótát, de ez mondjuk 3-ból 1 esetben, mert C. Phasma-t támadja az AI. Egyébként rengeteg támadást generálnak és folyamatosan nő a turn meter-ük, illetve az ellenségé csökken. 2-en visszatámadnak és rengeteg a HP-jük. Persze nincs gyógyító, de ez egy offenzív csapat.
-
.OM.
aktív tag
1) Nem érdemes költeni rá szerintem, egy hónap alatt összejöhet egy jó csapat simán. Plusz így nagyobb sikerélmény ha feloldasz egy karaktert.
Én 68-on vagyok most, és 45 karakter nyitott. A legtöbbet soha nem fogom használni.
2 Ami nekem bejött csapat:
- Cpt. Phasma a leader (És őrült nagyot sebez, sajátot gyorsít, ellenséget lassít és mindenki 30%-ban bonusz-támad. )
- Luminara (sebzés + gyógyítás)
- Old Daka (stunnol és feltámaszt)
- Darth Sidius (jó sebzés, de a lényeg, h nem enged gyógyítani az ellenségnek)
- Count Doku (100% visszatámadás, dupla támadás és sokszor sorra kerül)Korábban jó még a
- 1st order Stormtrooper, mert visszatámad és jól sebez + sok HP
- 1st order Tie Pilot (őrült nagy sebzés, extra crit és dupla sebzés, de kevés HP --> kell mellé tank)
- Csubi (tank és self heal)A geart lvl 4-ig érdemes húzni egy sima karin, feljebb csak akivel hosszú távon tervezel. A legszarabb kari is fényévekkel erősebb egy lvl 6-os (lila) gear-ben, hátmég egy erős, jó karakter - érdemes az erősekre spórolni a gear-t.
Jók a droid szinergiák is, de ahhoz sok meló kell és sokáig tart felszerelni is.
Sebzésben még jó a Rebel Skíwalker, de annak is kell minimum a lila gear, alatta csak porfogó.
Yoda farm:
Most ott akadtam el, hogy csak 3 db 4-csillagos Jedi-m van, és kell még 2 db. Persze az 30 shard, / db, szóval biztos nem lesz meg 2 nap alatt.Challenge-t érdemes minden nap megcsinálni ahányszor hagyja, sokat segít.
Eddig magas szintű és erősebb XP-s droidokat és mining droidokat adott, most a patch-el nagyon keveset ad mindenért. Eddig 500k creditet és 4-6 db lvl 5 lvl 6 XP droidot lehetett 50 energiáért kapni, most 20-ért 80k credit és pár lvl 3-as XP droid. (a credit a tizede, az XP inkább a huszada) -
.OM.
aktív tag
Az EA gondozásában megjelent a Star Wars - Galaxy of Heroes című nemtudomiaműfaja játéka, mely közepesen addiktív és a mikrotranzakció ellenére is elég jó szórakozást nyújthat napi 1-2 órában. A telefonod úgyis lemerül annyi idő alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest