Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor222
tag
Másnak is lagol a játék? Megyek előre és csomószor van, hogy hátrébb dob a játék.
-
gabor222
tag
Nekem ma már minden single FPS játékban kacsavadászat érzésem van :S pl. Titanfall 2, CoDok, ez is... A nehézség feljebb állítása is abban merül ki az ilyen játékokban, hogy kilométerekről pontosabban céloz az ellenfél. Ma már szinte csak a souls féle játékok és pár jobb rpg jelent csak kihívást.
-
gabor222
tag
Remélem a következő Rockstar/TakeTwo játék mikrotranzakciója ellen is ugyan így fogtok fellépni
Ott se merjétek megvenni még csak a single miatt se mert azzal ugyan úgy támogatjátok őket
-
gabor222
tag
Honnan jött, hogy a ládák majd VALÓDI pénzért is vehetők? Amúgy miért p2w a ládanyitogatás? Ugyan úgy kreditért tudja mindenki venni. És ahogy néztem mindenki ugyan annyit kap a csapatban. A mennyisége attól is függ, hogy meddig jutsz el az adott pályán. A fejlesztéshez kapható alapanyag is elég ritkán van a dobozokban és az külön nem is vehető.
-
gabor222
tag
válasz
bagyulajuve #447 üzenetére
Én már kaptam ki droidként úgy, hogy a palotába se jutottunk be.
-
gabor222
tag
Nekem eddig nagyon bejön. Ha van rendes csapat akkor bármelyik oldal élvezhető. Szerintem azért a fegyverek bőven eltérnek. Az erősségük meg változni fog még. Többször is haltam már egy lövésből snipertől.
Az űrcsata tetszik a legjobban
Pár kör után simán megszokható az irányítás, utána meg nagyon szórakoztató, ha tudod mit kell csinálni és elolvasod melyik képesség mire való.
Szerintetek karácsonyi akcióban mennyire csökkenhet le az ára? Most a legolcsóbban 12.800 ért tudnám beszerezni.
-
gabor222
tag
Én úgy tudom amikor spawnolsz akkor egy úgymond squadba dob. Általában mindig eltérő kasztokkal rendelkező embereket rak össze. Írja is, hogy ha együtt maradtok több pontot kaptok.
Azt nem tudom mi van akkor, ha 5-en ismerősök együtt léptek be.
-
gabor222
tag
Akik már játszanak vele: milyen lett az űrhajók irányítása? Javult az 1-hez képest?
-
gabor222
tag
Amúgy ha most előrendelem bárhol akkor megkapom a béta kódot, de utána lemondhatom az előrendelést minden gond nélkül, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest