Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Így utólag visszagondolva. Bossk és Finn lepett meg a legjobban. Grievous hagytam utoljára mert elsőre az tűnt a legszenvedősebbnek. De a végén nem volt olyan vészes. Bár számomra nem tartozik az erős hősök közé. A legnagyobb csalódás viszont egyértelműen Kylo..
Honnan tudok értesülni a dupla, tripla XP-s event-ekről? Twittert kivéve? Nincs twitterem, de ha esetleg lesz ilyen event, lehet folytatnám a hajókat is.
-
.LnB
titán
Na megkett az összes hős minimum lvl 25-re. 12 napba telt. Most egy kicsit pihi.
-
.LnB
titán
Ilyen extrém challangekre én nem megyek rá (most?). Jó cuccok járnak értük az tény, de most nem.
Elég nekem most, hogy mind a 22 hőst lvl 25-re szintezzem. Egyik sem volt lvl10 felett. Szóval melós.
Boba-n van most a sor. Aztán hátra van még Bossk, Phasma, Iden Versio. Plusz Grievous, de őt ha meg is csinálom végül, akkor is max a végén. Nagyon nem jön be..
És most még dupla XP sincs, szóval nyomni kell.
Legutóbb Chewbacca lett meg. Az se esett jól, nem jó hős. Hülye fegyver, gyenge képességek.. -
.LnB
titán
Uhh... hát tegnap sokkal nagyobb részben volt user error, mint vártam.
Én hülye szenvedtem ott Kylo-val és baromi nehézkesnek tűnt a fejlődés. Majd leesett, hogy azért mert vége a Triple XP Event-nek és már csak alap XP-t farmolok...
Ettől függetlenül Kylo szerintem ratyi. Például múltkor BB8-et szinteztem, aztán meglett a kellő szint, de még nem volt vége a meccsnek. Gondoltam, akkor elkezdem Finn-t. Nagyon meglepett az a hős. Alapvetően support, de a Deadeye-jal lehet aprítani rendesen. Pár meccs kellett mire 0-ról 25-re szinteztem, alig lehet vele meghalni.Darth Maul pedig brutál erős. A mobilitását kell kihasználni, a spin move-ot. Múltkor egy Supremancy meccsen az egyik squad társam nyomta vele. A végén +160 kill-el zárt. Mivel squad társam volt, tudtam nézni, hogy hogyan játszik. Elképesztő volt a srác. Szerintem másodpercenként kaszabolt le vele egy ellenséget. Bejárta az egész mapot, eltalálni alig tudták. Komolyan mondom, öröm volt nézni. Meg is volt neki a Kenobi! Emote, amihez kell azt hiszem 1500, vagy 2500 kill DMaul-lal.
Tegnap megcsináltam a Takodana secret feladatot, így megvan Rey-nek a skin. Na de mire arra a pályára tett be ami kellett, próbálkoztam párat...vagy fél órát.
-
.LnB
titán
Ez a Kylo mekkora egy retek!
Ő van soron most a szintezésben, de kín szenvedés. Persze biztos részben user error, de azért na. Az a pull nagy okosság, berántasz vele magad mögé mindenkit... Még 12 szint kell a 25-höz....
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Igen, közben utána olvastam, és valóban nincsenek a felsorolt mapok. A miértjét egyáltalán nem értem ennek, de ez van. Csak így azokat a hősöket nagyon körülményes szintezni. :(
Amikor megvettem régebben a játékot, csak az alap kasztokkal játszottam, mivel hősökhöz jutni nem egyszerű. Most pár napja (hete?) újra játszom vele, de most a hősökere koncentrálnék. Csak hát így nem tudok mindre. A Galactic Assault játékmód pedig a Supremancy-hoz képest gáz. Rövid, általában senki se csinálja a feladatot stb stb.. -
.LnB
titán
Ez a Scarif pálya nincs Supremancy módban?
-
.LnB
titán
Ma jelenik meg a Scarif update. [link]
Azért az elég gáz, hogy Jyn-ék nem jönnek mint játszható karakterek.(#3924) gduck Rég játszottam vele én is. Van egy rakat újdonság, amire csak pislogok, hogy mi a fene?! Például ez a gránát (vagy nem tudom mi), amitől brutális blur effekt lesz a képernyőn, és nem látok semmit. Olyan mint ha könnygáz lenne. Meg egy csomó más dolog is, ami újdonság. De a Galactic Assault az jobb nem lett. Iszonyat káosz az egész.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Ez a Dupla XP, ez meddig van? Időközönként előveszem a játékot egy kicsit az SW hangulat miatt. És pár napja megint játszogatok vele. Örömmel konstatáltam, hogy dupla XP van. El is kezdtem Starfighter-ezni. Húzom a hajókat bőszen. Eddig nem is nagyon játszottam ezzel a játékmóddal. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #499 üzenetére
Mire megjelenik a D2 elfelejtem, hogy megvettem.
A PvP nem érdekel belőle. Mármint 4v4-et értesz ez alatt nem? Vagy csapatba 4ember Raid, dungeonok?Ja a 4v4 a PvP, a másik Pve. Kicsit kihagyott az agyam.Szóval a 4v4 engem nem érdekel, ahhoz gagyi már első ránézésre is. A PVE érdekelne, elvileg leszünk páran majd.
-
.LnB
titán
Jól van, nagyjából ugyan ezt írtátok le amit én tapasztaltam. Nekem rendesen elvette akkor a kedvemet a vásárlástól. Annyira, hogy most már a fáradtságot se vettem, hogy kipróbáljam.
(#494) Bad Pritt Ez a kártya, hős vásárlás nálam nem szempont. Alkalmazkodok ahhoz ami van.
Destiny 2 nekem is megvan már több hete, már csak meg kellene jelennie. Bár nem azért vettem mert annyira tetszene, hanem mert olcsó volt.
A COD-os részt vegyük úgy, hogy nem láttam.
-
.LnB
titán
Na milyen volt a beta? Összefoglalók? Érdekelne. Én ki se akartam próbálni.
A legfontosabb kérdésem, hogy még mindig annyira "kihalt" az egész mint az első tesztnél? De minden vélemény érdekel. -
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #186 üzenetére
Open beta lesz nem?
-
.LnB
titán
Kicsit bővebb vélemény, több meccs után:
Ez így elég vacak. A módosítások (kártyák, cast-ok, Battle pont rendszer) az előző részhez képest nem jobbak, csak mások. Mint ha csak kevertek volna egy nagyot rajta. Nem lett tőle rosszabb a játék, csak más.
A pálya túl nagy. Mármint Lore szempontból király, hű a filmben látottakhoz méretileg. Meg a korábbi részekben is nagyok voltak. De kihaltnak hat. Nincs benne semmi élet még csata közben sem. Keresni kell az ellenfeleket.
A grafika szép, de semmi különleges az első rész után.
Szóval a játék más, és ezzel nem is lenne gond.
Viszont! Hol a hangulat?! Az első részt az vitte a hátán. Itt nyoma sincs. Egyszerűen nem volt kedvem játszani vele. Nem fogott meg. Nyögve nyelős szenvedés volt vele játszani.Hát én abszolút nem vagyok bizakodó sajnos. Igaz egy csak egy pálya. De általában jól ítélem meg a játékokat az ilyen tesztekből. Ez lehet, hogy több lesz mint az első rész csak éppen egy lelketlen katyvasz.
Érdekelne más véleménye is aki kipróbálta.
-
.LnB
titán
Abszolút nem taglózott le a látvány. Első részt sweetfx-szel toltam. Lehet azért.
És sivár a map. Alig látok ellenfelet. Biztos lesz ez jobb is. -
.LnB
titán
Első benyomás: meh...
-
.LnB
titán
"The Closed Alpha materials are confidential information. Sharing or posting any information, screenshots, or videos on public forums or social channels is prohibited, as noted in the Alpha Agreement, the acceptance of which is required to participate in this test. The Alpha Agreement is found during installation of the Star Wars Battlefront II Closed Alpha."
Ott a pont. Eszembe se jutott, nem láttam tovább a bűvös kódnál. Igaz ez pont a kód előtt van leírva.
-
.LnB
titán
Nekem (is?) megjött, a spam mappában volt.
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest