Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz bigrob #2450 üzenetére

Ha teammel joinoltok akkor van esély hogy üres szerverrel kezdtek Kashyyykon, ha éppen nincs sehol annyi szabad hely mint amennyi a teljes teamnek kell, akkor berak titeket egy tök üres Kashyyykra és az elég random hogy fel lesz-e töltve vagy ott vártok amíg ki nem léptek, nálunk jó ha minden 2-3.-ra elkezdi tölteni emberekkel, de akkor sem mindig elég az elindításra.

BTW, youtube-os videók után tényleg könnyen meglettek, köszi a tippet Ellia.

Mai Palpatine, többiek kicsit lemaradtak pontszámban, hitvány tudásuk nem vetekedhet a sötét oldal hatalmával :)

Nagyon necces volt ez a meccs, már az elején be kellett hoznom Palpatine-t Naboon, mert folyamatosan lőtték el a rakétákat az egyik oldalon, és már az elején 70% körül volt a hp. Oda kellett menni rendet tenni, nagyjából onnantól jó volt az az oldal is, a másikon sokan voltak, az alapból rendben volt. Aztán nem sokkal mielőtt mentünk volna be a palotába, kinyírtak, és mindkét hősünk idióták kezébe került, hátul campel, ahogy találatot kap világgá szalad. Az egyik oldalt nagy nehezen behúztuk, 15 hp volt hátra kb akkor kaptam meg Bossk-ot (Palpatine volt a másik így nem hozhattam azt), mire odaértem a teremhez már csak 5 hp volt, szóval rush befele, tele mindennel, predatorral csak ugrándoztam és lőttem össze vissza, akkora kavarodás volt hogy semmit sem láttam kb, az egész csapat rohan befele 2 irányból, 1 hp maradt, te jó ég, ugráltam azonnal a gombhoz és rányomtam, kb 1 másodperc múlva jött is az utolsó kill és overtime kezdődött, mindenki lő össze vissza, sorban kapom én is a sebzést de a gombot nyomva tartom, ne legyen vége, 50 hp-m maradt amikor egy Vader megjött és beállt elém blokkolni.
    Utána fel a trónterembe, és a végét már behúztuk, 1 halál után át is tudtam váltani Palpatine-ra vissza, így a végén még párat megrázhattam, szuper meccs volt.

Volt még egy jó death star, utolsó pontot védtük meg jobb oldalon, nem az aluljáróban, nem számoltam, de vagy 6-7 hőst minimum kinyírtam Palpatine-nal ott, bár a team is segített sokszor, boostok, stb, az komoly meccs volt még, általában a felüljáróról támadtam az ajtón bejövő hősöket, nem nagyon számítottak rám.

Új hozzászólás Aktív témák