Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
ConantheBarb #26261 üzenetére
Szerintem csinálj egy személyre szabott konfig file-t , azzal azért lehet egy kicsit javítani a helyzeten ha pár graf. fícsőrt lejjebb veszel / kikapcsolsz.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #26126 üzenetére
Hmm a videót nézve nem úgy tűnik . Ez túl profi munka és azt is tudjuk hogy ígértek repair/medical shipet.
Ha meg tényleg fan made akkor le a kalappal . -
Szőrös
veterán
válasz
Drenadar #26107 üzenetére
Persze hogy kell rá várni , ezt nem vitattam. A kérdés hogy lowsecbe lesz e biztosítás vagy sem.
Illetve ahogy írod egy már nem gyártott hajóra kötött biztosítás mit ad majd cserébe ? Mert akkor a ladikot nem kaphatod vissza, hozzád vágnak több millió UEC-t ? Hmm.#26109 : Hajókat lehet venni , már amit a civil piacon árulnak. Aminek a gyártásával leálltak azt ugye nem tudom megvenni , amit meg csak a navy használ ...nos azt ellopod ha tudod vagy esetleg más.
-
Szőrös
veterán
válasz
ConantheBarb #26103 üzenetére
LTI nem jár le . A sima biztosítást miért ne lehetne hosszabbítani ?
Low sec. a jó kérdés, azt még nem tudjuk lesz e olyan biztosítás ami arra is kiterjed . Ha igen akkor valszeg borsos ára lehet .
-
Szőrös
veterán
SQ42/SC konzolra ?
-
Szőrös
veterán
válasz
ConantheBarb #26034 üzenetére
"hanem ki van jelentve, hogy nem lesz"
Konkréten nincs kijelentve. Az a mondás hogy megjelenésre nem lesz benne légköri repülés mert azt nem tudják már bevállalni, utána majd gondolkoznak róla de nem mondják azt se 100 %-ra.
Ha lesz rá elég erőforrás és igény akkor talán de ez még nagyon messze van.
Jelenleg sok minden más fontosabb mint ez . Sőt igazából minden fontosabb. -
Szőrös
veterán
válasz
ConantheBarb #26019 üzenetére
Ez nem rep.szim hanem space pew pew alapvetően , szóval ilyenek elvárások ne legyenek.
Attól hogy ez nincs benne még open meg free csak a zűrben .Teccikérteni ?
Túlzott elvárások ezért ne legyenek a játékkal kapcsolatban , főleg ne a megjelenésre.
Örülhetünk ha minden beígért fícsőrt bele tudnak kalapálni addigra. -
Szőrös
veterán
válasz
ConantheBarb #25932 üzenetére
"Meg, kicsit kezd túlbonyolódni a dolog"
Ó hát én spec. remélni tudom hogy ez még csak a kezdet.
Gyök kettes mmo van egy rakattal , nem árt ha itt néha a buksit is kell használni.
Ráadásul egy bonyás játék szavatossága nem kicsit több mint egy egyszerűbbé. -
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25909 üzenetére
Miért , a többi Aurora ellen ( legyen az akár npc ) nem lesz elég jó ? De .
Nem mindig csak Vanduul swarmban vagy pvpben ( erősebb hajó ellen ) kell gondolkozni. -
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25811 üzenetére
MAX SHIELD 2 What ?
-
Szőrös
veterán
válasz
Yllgrim #25802 üzenetére
Na pont carriert akartam felhozni példának erre beelőzöl .
Arról nem is beszélve hogy ez egy online játék , hát a jó büdös életbe legyen is az. Nekem már baromi unalmas hogy az utóbbi időben másról se szólnak a kaptafaszarmmok csak hogy így szóló megy úgy szóló.
Meg egy party 4 fős ... aztán mennyé azzal instába . Raid meg már nyóc... MehhItt a nagyobb hajókhoz több fős személyzet kell . Jól is van ez így.
Akinek meg nem tetszik mehet EVE-be.Nnna ez kijött belőlem
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25786 üzenetére
"Szerinted te honnan tudod megvenni?"
Én sehonnét mert nekem nem kell ilyen böszme dög.
Amúgy Hornetet se selejtezik de a civil verziót meg lehet venni.
De mondom a lore ezen része kimaradt. -
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25783 üzenetére
Hmm ? A Retit kiselejtezi a navy ? Na látod ez kimaradt , így már jogos.
Messer éráról meg hirtelen a 2. vh-s 109esek jutottak eszembe ...aztán esett le hogy ez a Messer egészen más
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25779 üzenetére
Attól hogy régi még lehet modernizálni egy típust.
Na mindegy , majd kiderül hogy ingame lesz e ennek a funkciónak bármi haszna vagy csak egy szimpla dizájn elem.
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #25766 üzenetére
Magyarázatot szerintem könnyű rá találni ( radar keresztmetszet csökkentés , védelem mikró aszteroidák , napkitörés stb ellen meg ilyesmi ) a kérdés hogy ha ennél a ladiknál ezt megcsinálták akkor a többinél miért nem ?
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #25714 üzenetére
Pedig lesz , jobb ha mindenki felkészül rá.
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #25706 üzenetére
"mennyire lehet kitérni majd az ilyen Goonrathi-féle hulladékok útjából"
PVP csúszkával biztonságos területen kitérhetsz , ezt már tudjuk. Ha ez rendesen meg lesz csinálva akkor ott ez ellen nem tudnak mit tenni.
-
Szőrös
veterán
válasz
mrfire #25700 üzenetére
"de hogy vérre menő háborút indítsanak ellenünk azt kétlem"
Hát ne kételkedj , bőven megtörténhet a legapróbb kis hülyeség miatt is akár. Volt rá példa EVE-ben , Darkfallban is erre bőven.
Persze az esély erre elég kicsi de sosem árt felkészülni a legrosszabbra.
Szóval én azt mondom hogy az LA maradjon az ami , egy laza szerveződés amiben mindenki azt csinál amit szeretne de ha baj van és hív a haza akkor ne legyen rest senki és ragadjon kaszát. -
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25509 üzenetére
Azért csak maximalizálva lesz az hogy mennyi npc-t bérelhetsz fel. Fura lenne ha nem. Természetesen a szükséges hajózóállományt figyelembe véve.
Erről pontosabb infonk van már ? -
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #25511 üzenetére
"bedokkolsz valami békésebb ürüggyel"
Ezt már itt buktad. Amelyik org-nak Bengalja lesz az kérdés nélkül mindenkit porrá hamvaszt aki nem hozzájuk tartozik.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25504 üzenetére
Szerintem a kérdés inkább az hogy mennyi npc-t bérelhetsz fel egyszerre és milyen feladatkörre.
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #25500 üzenetére
Szerintem nem kéne ennyit szívnod.
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #25467 üzenetére
Nemtom , férfiasan bevallom mostanság csak freeben repkedek . Se vanduul se multi.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #25427 üzenetére
De a korlátozott méret ugye nem azt jelenti hogy teljes bolygó felszínt be tudod járni.
Kapunk pár négyzetkilométeres területet aztán kész. -
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #25274 üzenetére
Nos..már a Privateerben is pofáztak az AI-k hogy add meg magad meg húzzáinnét, azóta meg már eltelt jó pár év szóval kétlem hogy ezt ne tudnák megoldani.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25256 üzenetére
Zsömi szerkbe írtam ezt. HA az AI valóban jó lesz és agresszív akkor no problemo.
Na mindegy meglássuk , messze van még , sok a kérdőjel . -
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #25254 üzenetére
Nem így értem , nem teljes uralom hanem inkább arra hogy teljes mértékben a játékosok szolgálják ki a piaci igényeket. Nnna ez asszem a jó megfogalmazás így már sztem érthető mire gondolok.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25250 üzenetére
"Mi köze a kockázatnak ahhoz, hogy milyen játékosokkal találkozol?"
Ha béluka egy nyugis játékos akkor hasonló nyugis emberekkel dobja össze a rendszer ergó minimál kockázattal tud szerezni jó cuccukat.
Ennyi az összefüggés.Gazdaság :
Játékosok által befolyásolt gazdaságra gondoltam , legjobb példa -szokás szerint - EVE. Ott azért az van ( még ha vannak is hibái ).
Azoké hogy - elvileg - már egy működő gazdaság lesz de mennyi beleszólása lesz ebbe a játékosoknak ?
Mennyire tudják átvenni az irányítást globál teljes játékos állományre értve vagy pl egy komolyabb bányász vagy kereskedő cég ? ( értsd teljes üzemanyag , lőszer stb árú készletet játékosok termelik ki és nem csak úgy magától terem ott a piacon ).SZERK : jobban belegondolva ha az AI-t felhúzzák és tényleg baromi jó lesz akkor a kihívással nem lesz gond főleg ha mellé még agresszív is lesz.
Akkor max AI-t fogják sokan vérpistizni -
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #25245 üzenetére
Neeee , léccilécci a vérpistizős hülyeséget legalább ebben a topikban/közösségben ne erőltessük már.
Azért mert valaki a pvp-t favorizálja még nem lesz vérpisti.
Itt meg - szerintem - főleg nem a 14 éves fiatal srácok fognak pvpzni .Amúgy leginkább a gazdaság miatt aggódom , ha ennyire túl lesznek biztosítva az emberek ( pvp csúszka , mm , hajó biztosítás) hogy fog az egész normálisan működni és felpörögni ?
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25243 üzenetére
Naneee , ez már hülyeség lenne a köbön.
Aki kimegy peremvidékre az vállalja a kockázatot.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #25235 üzenetére
Igen de ez terület függő lesz , tehát a pvp csúszkás mm csak biztonságos területeken belül müxik majd , nem ?
"Peremvidéken" bárki összekerülhet bárkivel .
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #25224 üzenetére
Ha a technikai tapasztalat miatt vették fel akkor oké. De ahogy Papa is írta csillámpónikat meg egyéb hányadék szarokat remélem nem akar ide behozni.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #25221 üzenetére
Ez most nem tudom jó vagy rossz hír.
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #25192 üzenetére
Fapaddal előre foglalva a repjegy egész occsóért megvan. Szállás motelben még elmegy ( többen egy szobában ). Kaja pia az azért nem occsó főleg ha vmi bulájkodás is lenne az iccakába.
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #25162 üzenetére
Azért mert sokkal nagyobb figyelem övezi ezeket a rendezvényeket és amit itt bemutatnak sokkal nagyobb közönséghez jut el.
És hidd el még CR-nek se mindegy hogy a rajongókon kívül a sajtó és a többi játékos mit gondol erről az egészről. -
Szőrös
veterán
Én kétlem . Mennyi lehetett a teljes CE licensz , 1-1.5 milla dodó ? Ha a Crytek tényleg nagy bajban volt akkor ennyivel nem jöttek ki a gödörből.
Itt valami nagyobb biznic van. Vagy egy nagyobb kiadóval kötöttek megállapodást több játékra , vagy vmelyik konzol gyártó harapott rá vaaaagy ( elvadult ötlet ) megint az FB keze van benne . Legújabb CE verzióban nagyon gyúrnak VR támogatásra és ugye ott a Mantle ami már támogatott az engineben ...ez meg FB-nek nagyon kell mert sok bilit el kell majd adni ( de ez tényleg csak saját verzió).
Az igazságot majd úgyis megtudjuk.
Azért annak örülök hogy a Crytek megint egyenesben van. -
Szőrös
veterán
válasz
skiner2222 #25130 üzenetére
Hali , nem kell letölteni a klienst csak szimplán lépjél be a launcherbe max ha kell még neki vmi akkor frissít ( ha meg azt látod hogy megagigabájtokat tölteni le akkor gyorsan állítsd meg
).
-
Szőrös
veterán
Na lesz má' 1.1 vagy mi van már ezzel ?
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #24839 üzenetére
De ez gránát vető nem löveg.
-
Szőrös
veterán
válasz
mrfire #24759 üzenetére
Connie egy kicsit más , az a jelenet eleve így volt megrendezve , de azért ránézésre meg lehet mondani hogy Connienak a fenekénél van a holttere így azt ott kell támadni ( simán beállsz közvetlenül mögé ).
Retinek ránézésre nincs holttere , én azt mondanám hogy alsó/felső részről kell merőlegesen gyors rácsapásokat végezni mert a tornyok ezt nem tudják rendesen lekövetni ( persze ez nagyban függ a torony fegyverzet kitéríthetőségétől , ha nem tudják nagy szögben mozgatni akkor ez nyerő lehet ).
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #24756 üzenetére
Ez nem hiányosság vagy konstrukciós hiba.
2. vh alatt sem véletlenül repültek zárt alakzatban a bombázók , úgy sokkal jobban meg tudták védeni magukat.
Egy eltévedt , magára maradt bombázó az esetek többségében könnyű préda volt egy vadásznak. -
Szőrös
veterán
Én most vettem 120-ast ( 23k volt ) , leginkább rendszer vinyót akartam kiváltani vele de 2. partícióra 2 játék is felment ( SC, MWO ). Nos azt kell mondjam hogy olyan szinten érezhető a rendszeren gyorsulás hogy már nem térnék vissza vinyó használatra . Ha lejjebb megy a nagyobb ssd-k ára akkor majd veszek.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #24681 üzenetére
Szeretni és is szeretem - már ha igazán jó - de nem vagyok kifejezett fps fan. De itt valahogy a világ miatt is várom meg azért mert tudom hogy a környezet tényleg minőségi lesz. Maga az fps rész biztos bugos lesz de mindegy lehet majd ökörködni meg tesztelgetni.
Kijön live-re 1.1 asszem már tényleg feltolom a képem ts-re mer' most már dukál.#24684 Drenadar : nem mentem...mer' ...szégyenszemre nincs mentségem . Megyek és hamut hintek a fejemre és elzarándokolok Terráig meg vissza.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #24655 üzenetére
"March: FPS simulator"
Azért kíváncsi vagyok hogy ezt mennyire tudják tartani.
Szokás szerint hó végén benyögik hogy hopp srácok hát az van hogy csúszunk vagy tényleg megkapjuk .
Asszem az utóbbin jobban meglepődnék.Nemtom miért de az fps részre most egy kicsit jobban viszket a tenyerem pedig nem vagyok egy nagy fps fan.
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #24583 üzenetére
Rajta nem is kell , a kezelhetőségen változtattak ( vagy fognak ? ) .
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #24358 üzenetére
Hmm ne ezen a ladikon már ésszerűen vannak elrendezve a tornyok , szépen meg tudja védeni magát.
Érdemes lesz rá elmenni lövésznek. -
Szőrös
veterán
válasz
mrfire #24093 üzenetére
Gondolj bele miket tudnak majd csinálni ha a teljes asset készlethez hozzáférnek. Elég komoly rajongói videók lesznek még itt. Szerintem CRnek nem is kell ezzel foglalkoznia ( vmikor talán mintha meglett volna pedzegetve hogy egyszer talán talán ) , csak eszközt és támogatást kell biztosítani azoknak akik ezt profi módon csinálják.
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #24081 üzenetére
Jahm jó kis sorozat bár néha túl sokk benne a hállívúdi elem ( qrva sok a duma meg a drámázás/áskálódás , na meg a buzulás ezt se kerüli el ) amúgy a téma kedvelőinek kötelező darab.
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #23976 üzenetére
A műszerfalnak szerinted nem része az lcd - vagy akármi ki tudja mit használnak itten - kijelző ?
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #23972 üzenetére
A kijelzők nem dísznek vannak , mind funkcionálni fog mint ahogy az Aurorában már így is van bár azt írták hogy teljesen személyre szabható lesz melyiken mi jelenjen meg.
A sisak elvileg nem lenne kötelező minden ladikon de azért nem árt ha a fejeden van mert ha véletlenül - najó némi külső segítséggel- a hajódon kívül találod magad akkor nem deglendesz meg egyből. Talán.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #23966 üzenetére
Naja roidon nincs lőtér , onnét lehet majd azt is elérni.
-
Szőrös
veterán
Ööö nekem most roid hangárban kinyílt a baszom nagy ajtó ( ami a járkálós platform alatt van ) , ez vmi új ? Mondjuk nincs még ott semmi extra csak egy kisebb terem 2 ajtóval de azok zárva vannak.
-
Szőrös
veterán
Hmm Star Citizen OFFline ?
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #23850 üzenetére
Bányász állomás , SQ42 első 10 ( ? ) küldetésénél kap fontos szerepet.
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #23808 üzenetére
A "tetoválás meg a pirszingek" hogy a jó büdös francba jön ide , egyáltalán mi köze a tervezéshez ???
-
Szőrös
veterán
válasz
77.PX_Drebil #23794 üzenetére
A tervezést illetően igazad van de azt azért ne felejtsd el hogy a pénz az eladásokból jön. A vevők meg első körben a külső alapján döntenek így kénytelenek először azt megcsinálni és ahhoz igazítani a belsőt.
-
Szőrös
veterán
325 dodóért vesztegetik ezt a ladikot ? Nem rossz , 73 millát egyből el is értük így.
Nekem tetszik , semmi csicsa nincs rajta .
Bányász leírást még nem nyálaztam át de remélem vmi jó kis okosság találtak ki erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Fűnyíró topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Spórolós topik
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Iphone 6S, Iphone 7, Iphone 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújítandó csónak jelképes áron
- Google Pixel 9a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest