Új hozzászólás Aktív témák

  • ConantheBarb

    csendes tag

    Fosok a GTA-ra, meg minden más játékra is, uncsik.. Ez izgi lesz. És van az a lóvé hogy le lehessen modellezni mindent. Ha így halad a "gyűjtés" akkor keret az lesz rá.

    És ha már lore-ban IS van katonaság, akkor elég butusan nézne ki ha gyalogosokkal kéne városokat bevenni.

    Ha meg teljes szabadság, akkor teljes szabadság. Persze, hogy idő. De azt kijelenteni, hogy nem lesz légköri harc, ismerve az UEE katonai felépítését, egy kicsit furcsa. Redeemer földiegység ledobója akkor igazából mi is a játékban? Ledobhatom a katonákat, de fegyvert neeeem szabad elsütni? Milyen lenne már..

    Nem baj ha nem tetszik a véleményem, nem nyavalygásból írom ezeket. Az a probléma hogy tervben sincs, hogy legyen légköri harc, hanem ki van jelentve, hogy nem lesz. Na, ez az amivel kapcsolatban hangot adtam abbéli reményemnek, hogy ez változni fog.

    És 3000 környékén járunk, tehát nem hiszem, hogy bármelyik hajónak problémát okozna a légköri repülés, "mert az UEE kifejlesztette az antigravitációs hajtóművet" vagy akármi. Meg jelenleg is le-fel szállunk bolygókról, szóval nem egészen értem mi a súlyos probléma a légköri repülés EZEN aspektusát tekintve :)

Új hozzászólás Aktív témák