Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz shield #4445 üzenetére

    Ezt is megcsináltam már. Ha berakom a többi közé a helyére, ugyanúgy hibát jelez. Ha csak önmagában van valahol máshol, nincs hiba. És ahogy írtam, az eredeti Stalkersoup fájl is ugyanígy jelzi a hibát mindaddig, amíg be nem rakom azt a sort, amiről már párszor írtam.
    Ha kitörlöm azt a sort, amire írja a hibát, akkor a következő sorra írja, vagyis itt valami más lesz a hiba.
    Itt megjegyzem, ha csak egy string marad, vagyis az egész fájl csak egy ilyet tartalmaz, na akkor már megszűnik a hibajelenség. Kettőnél még jelez. Ezt is kipróbáltam. Még azt is megnéztem, hogy a formátuma ugyanúgy megegyezik azzal a fájlal, amelyikben nem jelez.

    A játékot elvileg nem befolyásolja, mivel akik ezt a fórumot olvasták az elmúlt években és a fordításomat használták, valamint, hogy egyáltalán az egész játékkal játszottak, függetlenül attól, hogy a fordítást használták, vagy sem , tudtak játszani a játékkal.

    Azért írtam, hogy elvileg, mert mint tudjuk, a Soup egy idő után C-Stacks owerflow-val kidob. Lehet akár ez is a hiba forrása, nem tudom, azért lenne jó egy hozzá értőtől megtudni, befolyásol-e valamit a string_table az elején.

    Most viszont eszembe jutott, mi van akkor, ha magát a fájl nevét írom át. Ezt holnap meg is nézem melóban, most nem foglalkozok vele. Ha a hiba megszűnik, akkor viszont az np++ a teljes mappát átnézi, mielőtt betölti a fájlt. Megoldás ekkor se lesz a problémára, mert nem vagyok programozó, de akkor kiderülhet, hogy a hiba nagyon összetett lehet. Akár a Crash-t is előidézheti. Akkor viszont írok TB-nek pár sort erről.

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák