Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #4277 üzenetére

    Én úgy emlékszek, hogy nincs olyan feladat a Soup-ban, ami a kész pályarészeken kívülre vezetne. Ugye egyedül a Bár-Szemétdombra vezető része van meghosszabbítva, illetve a Bár-Hadiraktárakra vezető része, de azok készen vannak, nincsenek félig megcsinált épületek.

    Sőt, a hivatalos Bár területén kívülre helyezett ATP áthaladási pontnál sincs hiányos textúra, valamint amikor megérkezünk a Bárra valamelyik új területről, már nem emlékszek, hogy melyikről, akkor szintén a Bár egy másik, kibővített területén lehet kalandozni, ott szintén kész a textúra. Ez az a rész, ahol ki lehet kerülni a Szemétdombról a Bár belsejébe vezető utat.

    Egyedül a Vad Terület áthaladási pont utáni részén vannak ilyen félig kész épületek, de ez ugye azóta elérhető, amióta megkavarták ennek a megjelenését.

    Bár, régebben is át lehetett "osonni", amikor még ott volt, amikor valamiért nem aktiválódott a pályaátlépés és továbbszaladtunk. :) Vagy épp akkor akadozott a játék, nálam már volt olyan.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák