Új hozzászólás Aktív témák

  • kekeeci

    senior tag

    válasz Sensut #3396 üzenetére

    Kicsit pontosítanék:
    A híd alatt levő katonák (Kuznyecov + 5 fő) csak akkor támadnak, ha megtámadod őket, vagy a töltésen járőröző katonákat. A töltésen járőrözők támadnak meg akkor, ha a 'területükön' átlógsz. Ha a másik oldalon - alagút, vagonok, akkor békén hagynak. Akkor is megtámadnak, ha közel mégy hozzájuk, ez akkor érdekes, ha 22 és 06 óra között a a híd alatt pihennek. Érdekes, hogy eközben is vannak a töltésen járőrök.

    A Soup-nál mikor a vadászokat kellett megmenteni, akkor lettek Kuznyecovék ellenségesek, akkor a katonákat kinyírtam, Kuznyecov egy idő után kifogyott a lőszerből, azontúl csak arra kellett vigyáznom hogy észrevétlen közelítsem meg (mindig elszaladt), és lehetett vele tovább üzletelni, feladatozni.

    (#3397) agojozsef

    Kosztyát lehet 'terelgetni', hogy ne a híd alatt akarjon átmenni, és akkor nem lővi ki Kuznyecovot. (Kosztya halhatatlan!)
    Nekem sikerült úgy terelni, hogy átteleportált a töltésen, a hullaszállítótól visszafordult a töltés keleti oldala felé, a kibontott részen átment kinyírva a járőröket (jó sok cucc :) ), onnan a Sötét völgy felé vezető alagúthoz ment - az extra vérszívóknak is annyi :DD , majd az alagúton át elhagyta a területet.

    [ Szerkesztve ]

    kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

Új hozzászólás Aktív témák