Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #2154 üzenetére
Leírnád mit hová kell telepíteni illetve bemásolni?!
-
bitovi
tag
válasz
Mr.Csizmás #2146 üzenetére
Kormány!
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #2113 üzenetére
Tudnál linket betenni ahonnan letölthetőek?
-
bitovi
tag
Most negyedszerre ugrottam neki, mire sikerült kitapasztalni mit hogyan kell. Így is csak az első célig sikerült eljutni. Annak is a feléig. Mocsáron keresztül tudod csak biztonságosan szállítani szerintem, de ott is csak egyfelé tudsz menni, mert bármerre is mentem beragadtam és nem voltak a környékben fák amikkel tudtam segíteni magamon.
Próbáltam ezt a bridge nevezetű hídépítőt alkalmazni, de szerintem nagyon bugos és minden alkalommal elveszítettem a hidat róla, hiába mentem vele óvatosan, de már visszavenni nem tudtam egyszerűen elrepült az égbe, másodszor meg úgy beleragadt a sárba, hogy új játékot kellett kezdenem, természetesen egy fő közlekedési úton amit nem tudtam megkerülni, pedig nagyon hasznos lenne egy-két átkelőn. Természetesen a cél előtt nemsokkal mind a két alkalommal.
Van egy átkelő aminek a környékén le vannak pakolva hosszú rönkök még azokat megpróbálom, mert ha azt sikerül megoldani, akkor a távolabbi célok sokkal egyszerűbbek lesznek.
Hosszú rönkökkel esélytelen, közepesekkel meg óvatosan kell, főleg a rönktárolóból kijövet, ott sem mehetsz akármerre, mert felborulsz.
Ennél lehetőség van a garázsba küldeni a járgányokat, mert soknál nincs erre mód. Mivel csak egy garázs van így egyszerűen feltankolt állapotban visszaküldöm anélkül, hogy vissza kellene vele menni, így sok időt megspórolok. Ha meg rutinos vagy, akkor csak a garázsjavítóst kell visszaküldeni ha elfogyott a javítód, mert sajna sokszor kell alkalmazni.
Egyszerű trükköt szoktam használni az éjszaka és a nappalok váltakozásakor ha még csak feltérképezed a pályát. Ekkor egy járművet leparkolok a benzinkútnál és mikor este lesz egyszerűen átváltok rá és áttekerem a napszakjelzőt. -
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #2039 üzenetére
Nem kicsit!
Harmadjára futok neki, most már a megfelelő járművekkel.
Eddig csak felderíteni tudtam a pályát! -
bitovi
tag
Belső nézetbe át lehet váltani? Egyszer sikerült valahogy.
Nem tudom milyen billentyűt, billentyűkombinációt nyomtam meg. -
bitovi
tag
Számomra az Average Band Map ami megizzasztott.
Ott aztán lehet borulni ha nem figyelsz.
Pine_map_SpinTires_csak egy kellemes időtöltés!
Harmadszori nekifutásnak és a pálya megismerése után tudtam csak teljesíteni. Kimopndottan rövid rönkökkel sikerült a pálya teljesítése. -
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #2028 üzenetére
Ez sem piskóta, most ezt gyűröm: Pine_map_SpinTires_03.03.16
-
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #2023 üzenetére
Köszi
-
bitovi
tag
Haladó módban hogy a bánatban tudom a rönköt felpakolni. Istennek sem találom meg a fát a kampóval. Van valami trükkje hogyan kell melléállni, mert a kör jelzi hová álljak, de azután csak a rakodót tudom működtetni. meg megjelenik két piros pötty a fán, de a rakodóval sehogy sem tudom megfogni.
-
bitovi
tag
Sziasztok!
Nincs hang a Steam-es játéknak mióta frissített.
Lehet, hogy véletlenül valamit benyomtam? Beállításokban nem találok a hanggal kapcsolatosan semmit. -
bitovi
tag
válasz
bajuszatti #1965 üzenetére
Betudnád linkelni?
-
bitovi
tag
Sziasztok!
Megvettem Steam-en keresztül a játékot és feltelepítettem, de nincs olyan benne, hogy egy vagy többjátékos mód, illetve csak egy gyakorlópálya és egy jármű van benne.
Mi kell ahhoz, hogy legyen több térképem és járművem?Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest