Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz KISDUCK #67274 üzenetére

    Nem a sorozat kapott átírást, hanem másik képregényből készült a Netflix-es sorozat (amit eredetileg a CW-ra szántak mint Riverdale spin-off).

    Ugye a 96-ban indult sorozat (és az előtte lévő animációs sorozatok is) is a "Sabrina the Teenage Witch" című Archie Comics által kiadott képregényen alapszik. És az, ahogyan az alapjául szolgáló képregényből, az egy ifjúsági klasszikus sit-com volt.

    Ezzel szemben a Netflix-es Chilling Adventures of Sabrina, a2014 Sabrina the Teenage Witch indult, Roberto Aguirre-Sacasa által újragondolt változatára épül. Ez az eredeti "Sabrina the Teenage Witch" kvázi "happy és rózsaszínű" világából, egy alternatív horrorisztikus világot csinált.

    És bár a Netflix-es sorozat erre a képregényre épül, azért a Netflix-es sokkal kevésbé be beválalosabb mint a képregény. Nekem az első két évad (ami igazából az eredetileg tervezett első évadnak tekinthető), egy nem annyira rossz sorozat.

    És bár csak 4 "évadott" élet meg, azért az eredetileg tervezett spin-off dolog végül részben összejött, mert Kiernan Shipka szerepelt a Riverdale 6. évadában (mint a Sabrina).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák