Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Online, 720p-s webrip.Máshol én sem találtam (érdemes néha az swsaga.hu fórumaira ránézni, én is ott találtam a linket)
Link[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz br.rak #17001 üzenetére
Köszi, érdekes, hogy vajon honnan kerülhetett ki... Na de ablakban nem nézem, ezért lekaptam, de full screenhez meg nagyon gyenge minőség sajnos, úgyhogy megvárom inkább majd a "rendes" verziót, így is elég csúnya sokszor, nem kellenek még a pixelek is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
Nem tudjátok, hogy a Rejtély 5. évadát mikor kezdik el szinkronizálni?
-
brownus
veterán
válasz brownus #8018 üzenetére
barnuska meggondoltam magát, még is szereti az ilyet. nincs más jóféle sci-fi/action sorozat, szóval muszáj...
utána olvastam, 2-3 évad már más lesz, nem beszélve arról, hogy nolan írta!
meg kukáztam pár sorozatot, amiket eddig néztem/tünk, szóval lett két szabad esténkle is kölcsönöztem az első 3 évadját. és találtam .DON rilizt, basszus, gyönyörű képe van (csak 720p, ami sztem elég, még egy nagyobb tv-re is, úgy is törlöm ha kivégeztük) szóval mostantól próbálom hanyagolni az ilyen web -fos rilizeket, meg dimension és társait
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz brownus #17005 üzenetére
Elsősorban a forrás a lényeg, tehát nyilván egy blu-ray 720p szebb lesz, mint egy web-dl 720p, rslgroup-tól függetlenül (kivéve, ha rohadt bénán csinálják meg). DIMENSION egyébként is nagyrészt HDTV forrásból szállítja a friss cuccokat, tehát eleve nem várható blu-ray minőség TV-ből. Egyébként friss anyagoknál a web-dl-t favorizálom: gyakran jobb minőség, nincs tv logo, nincs képhiba. De előfordul, hogy a HDTV szebb, pl. TBBT 8x01-nél mindkettőt lekaptam, web-dl képe szarabb volt.
Amúgy a TWD-nek továbbra is elég szemcsés fos képe van, akár HDTV, akár Web-DL. Nem tudom, hogy a kameráik/beállításaik ilyen szarok-e, vagy utólag, direkt fossák rá a szutykot a képre, de rohadtul utálom, amikor nem tiszta a kép.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
Under the Dome S02
Hát itt aztán volt minden. Néha kicsit bugyuta volt, de nézhető. A befejezésért pedig bekaphatják.
Harmadik évadot biztos megnézem még, kíváncsi vagyok hova vezet a történet.Amúgy aki olvasta a regényt, érdekelne hogy mennyire követi az ottani dolgokat?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
Ragnar95
félisten
The Blacklist S02E04
Én valahogy még mindig nem érzem ugyanazt a "vonzerőt", mint amit az első évadnál éreztem...A háttérsztori hihetetlenül lassan halad most, ráadásul valahogy a részeken belüli sztori sem olyan lenyűgözőek, mint az első évadban voltak.
Remélem, változtatnak ezen, mert egyelőre elég gyenge a 2. évad, bőven le van maradva az 1. színvonalához képest.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
attiati
veterán
Suitshoz hasonló könnyed sorozatot tudtok ajánlani?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ragnar95 #17013 üzenetére
már nem azért, de sztem a heti ügyek eddig se voltak semennyire sem "lenyűgözőek"
Spader viszi a hátán a sorozatot, ez afféle krimi-guilty-pleasure inkább.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ragnar95
félisten
válasz FireKeeper #17017 üzenetére
Engem az 1. évad nagyon megfogott, ott szerintem a részeken belüli ügyek is elég jók voltak. A 2. évadban egyszerűen nem érzek semmi olyat, ami odakötne a képernyő elé...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dokee78
félisten
-
Andris837
senior tag
Homeland S04E03
Spoiler lehet!
Remek rész volt! Kezdenek alakulni a dolgok. Aján eléggé parázik, de szerintem a következő részben csörögni fog Carrie telefonja. Peter és Carrie kapcsolata is érdekes lesz az évadban, főleg így hogy megy vissza Pakisztánba. Várom a következő részt!
Most pedig jöjjön az Arrow S03E02, Gotham S01E02-03-04. (Ha lesz rá időm..)
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
kexksz
addikt
Valaki, aki látta, leírná, hogy milyen az AHS második része? Nekem az első nem tetszett, (üres karakterek, történet nulla) ha ez nem ugrásszerűen jobb inkább kaszálom már most.
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 2x04
Most az egyszer nem értek egyet a külföldiekkel. Ez most egy egészen jó rész volt. Igaz hogy a történet szempontjából nem történt nagy előremozgás, de ettől eltekintve is egy viszonylag korrekt rész volt.
All→M8
-
P00By
nagyúr
The Legend of Korra 4x01/02
Tudtam, h nem szabad elkezdenem ameddig csak ennyi rész van..., nagyon jók lettek
-
brownus
veterán
a 9. részt már nem láttam a person of interest -ből, zsum 3 nap alatt behozta a lemaradást...
-
mayday00
őstag
Magyar premier – FOX: 11.03 Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) 2. évad
Magyar premier – FOX: 11.12 Legends – Beépülve (Legends) 1. évad"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
The Affair 1x01
Az elején, bizonyos pontokon kicsit erőltetett (és szájbarágós), de ezeket leszámítva remek pilot, ígéretes, érdekes, ötletes koncepcióval és jó színészekkel (Dominic "McNulty" West, hell yeah!). Érdemes kerülni a spoilereket, így a cikkeket és trailereket is, én sem nagyon fejtegetném inkább bővebben, csak annyit mondok, hogy dráma kedvelőknek kötelező próba legalább a pilot. Szerintem oda lehet tenni az év legjobbjai közé eddig. Reméljük, hogy a folytatás is jó lesz, az biztos, hogy kíváncsivá tett, ezért egyértelműen maradok.
-
brownus
veterán
peaky blinders-t ismeritek? jóféle angol sorozat, cilian murphy, sam neil, most a második évadban csatlakozik tom hardy is!
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Avatar - Korra legendája S01E07-08
Végre eljött ez is!
Nem csak erről a két részről nyilatkozok most, hanem az eddig összes, második évados részről.Igazából semmi újat nem tudok mondani, csak amit eddig is, még pedig, hogy nagyon Jó.
A nyugati hatás, ami továbbra is körüllengi az alapvetően a keleti, császárság korabeli korabeli világra épülő "mesét", engem továbbra is zavar.[SPOILER]
Azonban az ebben a két részben bedobott hogyan lett és miért az első avatar dolog, nagyon jó ötlet volt, és ennek köszönhetően ez a két rész tetszett eddig a legjobban!
(Már értem, hogy spammer mért ajánlotta, hogy itt írjak véleményt! )
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
cattus
addikt
-
spammer
veterán
válasz alratar #17044 üzenetére
Lehet, hogy nekem azért nem volt furcsa a világa, mert én ezzel kezdtem, nem a Last Airbenderrel (nyilván helytelenül, de így jártam ). Viszont én utána gyorsan megszoktam az eredeti sorozatot is. Lehet, hogy ízlés dolga is, nem tudom, nekem egyikkel sem volt gondom.
De ha belegondolsz, Japán, Kína (vagy akár Dél-Korea) nagyon modernek, sőt, technikailag ma már fejlettebbek, mint a nyugati országok. Ugyanakkor az erős kulturális, tradicionális dolgok, helyek, épületek, művészetek stb. mind fennmaradtak. A valósághoz hasonlóan az idő elteltével sorozat világában is megindult a technikai fejlődés, de egy csomó helyszín, épület, hagyományok, meg úgy az egész lelke lényegében nem sokban változott.
szerk: na de visszatérve az évadra: ez a két rész volt kiemelkedő és egyedi, viszont az évad első felénél erősebb részeket hozott a második fele, úgyhogy hajrá, elég epic dolgok lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz fateless #17048 üzenetére
The Legend of Korra 4x03
Nem volt annyira jó, mint az előző 2 rész (ez mondjuk nem is csoda, esélytelen volt), de tényleg vetíti előre azokat a dolgokat, amiket eddig is sejteni lehetett.
[SPOILER]
Bolin még hagyján, ő csak kicsit naiv és hisz benne, hogy a hosszú évek munkája jó célt szolgált. De a herceg (illetve már király), na ő az, aki durván idegesítő. Persze sejtem mi lesz majd, gondolom a végén úgyis benő majd a feje lágya, és nyilván ő lesz majd az uralkodó, ha legyőzik Kuvirát. Csak addig inkább ne nagyon szerepeljen többet, ha lehet. szerk: "Yoda" Toph egyébként eléggé adta, imádom!
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz spammer #17049 üzenetére
[SPOILER]
A herceget nem is említem, hiszen az ilyen karakterek (lásd előtte a királynő) mindig szánalmasak. De miután a korábbi évad végén Bolin már-már kezdett emberré alakulni, azt hittem, ember lesz belőle.
Toph pedig... Nos, ő mindig is nagy volt, de most a szövege még jobb, mint valaha. Ha most lenne időm, gyorsan előkeresnék párat csak a mostani részből, már azok is jók voltak, remélem, velünk lesz egész évadban, nem csak amolyan "Katanásan"
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy Toph vagy Korra szedi ki végül a fémet...
[SPOILER][ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest