Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CsuCsu]

    őstag

    válasz proci985 #22340 üzenetére

    Anniversary Coward-nak nem a Brexit tett be, egyszeri kiadasnak volt tervezve alapbol. A brit sorok ugyanugy fognak jonni Brexit utan is disztributoron keresztul mivel nagy rajuk az igeny, a kozvetlen EU szallitas fog megszunni amig le nem papirozzak a fozdek a vamosokkal.

    A Buxton-tol most elerheto egy BA Rain Shadow trio, de meg annal is jobb az uj sakkos sorozatuk. 7 BA sor sakkmesterekrol elnevezve - a Lasker valami zsenialis.

    A BA temahoz hozzaszolva. Ha jo az alapsor, es a fozde ert a hordohoz, szinte kizarolag pozitiv hatassal van a hordozas. Sokkal jobban osszeerik a sor, es az edeskes melegito bourbon kikerekiti. Gyenge soroket tobbnyire EU szinten tapasztalok - vagy bena / vekony testu az alapsor, vagy valami nem odaillo hordot hasznalnak (random scotch / bor / stb) mert a frissen uritett bourbon mar tul sokba kerulne. Omnipollo most egyebkent ranyomult a minosegi hordozasra, kivancsi leszek az eredmenyekre.

    Mead vonalon pedig a Mead Scientist szerintem elegge benacska. A modern gyumolcsos mead alapvetoen draga, kb €50/uveg. Szokott jonni Schramm's, illetve EU-ban Attic Meadery (sved) es Kollektiv Mead (holland) jok, de nehez beszerezni utobbiakat. En meg Garagiste-t szoktam hozni USA-bol.

    @Xuja
    Igen, a beerrepublic Founders importor. Mult heten €3/uveg aron ment a KBS. Ezert is vannak jo akcioik, mert ok egyben disztributor es importor, nem csak egy pici webshop.

Új hozzászólás Aktív témák