Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nekem van egy ilyen végleges Capture One csomagom egy régebbi verzióhoz, nem ilyen havi osztás. Csak viszont frissétseket nem kapja meg, és ha veszek egy zsir új kamerát nem ismeri fel a RAW ját.
Szerintem határozattan szebb színeket hoz ki a sony képekből is, és van pár nagyon hasznos tulajdonsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Sorozatok
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest