Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
„Az OLED tévejük is egy bullshit”… haha, na itt van a pont, ahonnan értelmetlenség veled tovább csevegni, olyan szinten vagy elvakult a témában. És akkor ezek szerint nem olvastad, amit pár HSZ-sal korábban linkeltem. Az idei csúcsmodellről írták itt, a PH-n: „Amit láttunk belőle az IFA-n, az alapján a képminőség kegyetlenül jó, a kontraszt jobb nem is lehetne, a színek nagyon szépek, a HDR pedig nagyon látványos.”
És akkor én ezekkel a mondatokkal be is fejeztem az offolást, megismételve a lényeget: a Panasonic él, létezik, és ha jó tévét akarsz, igenis számításba lehet venni. Igaz, a topmodellekért kicsit jobban zsebbe kell nyúlni… Ha valami, akkor leginkább ez szólhat ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- SAMSUNG (UE98DU9072) 250CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- LG 65QNED816RE 4k Smart TV! 65"/4k-UHD/120HZ/Freesync Premium/HDMI 2.1/Gamer TV
- SAMSUNG (QE85QN85DBTXXN) 215CM NEO-QLED 4K SMART PRÉMIUM 2025 MODELL!
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest