Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KüLÖNc
tag
Szia Joshi,
Elsősorban tőled kérdezem, de bárki rácápázhat: mit jelent pontosan, hogy órákig ne menjen rajta sárga logos tartalom? Ha pár másodpercre átkapcsolsz és vissza, az elég segítség lehet a beégés ellen? Vagy inkább érdemes órákra kikapcsolni a tévét? Mennyi ideig érdemes kerülni mondjuk egy óra statikus adás vagy játék után ugyanazt a tartalmat?
Nekem egy XE90005-öm van, így nem annyira vagyok érintett a dologban, de pl. hétvégente be tud csúszni jópár óra játék egyhuzamban és én sem szeretnék belefutni egy beégésbe, főleg, ha csak pár perces metódussal el tudom kerülni.
Köszi szépen a segítséget!
Üdv,
Különc
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest