Új hozzászólás Aktív témák
-
JossyFavo90
csendes tag
válasz Retro DJ #12429 üzenetére
Én is kezdek megint aggódni. Nemrég lett helyrehozva a hengerfej síkolással meg tömítéscserével mivel fejes volt kb 3 hete. Ma voltam vele egy hosszabb úton ( kb össz 65 km ) és hazafelé azt tapasztaltam, hogy gyengült és jobban rángatott a motor. Miután hazaértem és megnéztem a hűtővíz szintet, minimum alatt volt aminek .... nagyon megörültem... Szintigtöltöttem, jártam vele egy kicsit és végignéztem a csöveket alul felül, nem találtam szivárgást, a fűtéscsapnál sem ( szerencsére ), de a kiegyenlítő tartály kupakja körül viszont nedves volt. Lehet ott engedné a vizet mert nem zár rendesen a kupak? Ettől előbb utóbb hengerfejes lehet a kocsi ha járok vele? Ha így van, elég lenne a kupakot lecserélni, vagy a komplett tartályt kupakkal? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Fujifilm X
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller