Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok!
Vettem a hétvégén Budapesten kiruccanás során egy PS1 lemezt, sajnos kipróbálásra nem volt lehetőségem a boltban.
Otthon a PS1 nem viszi (néha bejön a Sony logo után a PS de utána annyi).
PS3 viszi de az meg a menüben fagy be.
A lemez normális állapotban van csak sok a mikrokarc, viszont fényben opálos kicsit a lemez (mintha lemezpolírozóval megmunkálták volna paszta nélkül de ez csak egy tipp)Van valami házi praktika, hogy kicsit felfényesítsem? (többi játékomnak fényesebb sokkal a felülete ennél, boltban meg nem hasonlítottam össze másik lemezzel, így nem tűnt opálosnak csak azt néztem egész szép állapotú)
-
Guitar14
senior tag
Én is elnéztem amit perge666 vett de legalább az már koax csak nem az EU-s szabvány.
Ha jól látom arra rá lehetne tekerni az a mi a teidének a végén (EU-s) van:Tehát csaka zölddel karikázott kéne neki nem? És akkor nem barmolja szét a gyári kábelt.
csak van ilyen elektronikai szaküzlet ott a közelben ahol kapható.
(a közelemben lévő boltban pl. van: [link] jó 95 Ft-ért tehát fillérekért, be kéne vinni a boltba azt az átalakítót amit vett és adjanak rá rendes EU-s koax véget) Ha jól látom F aljzata neve ami van perge666-nak. -
Guitar14
senior tag
válasz
perge666 #17587 üzenetére
Az Atari 2600 teljesen más elven működik mint az az utáni "modernebb" konzolok. Az az egy kábel adja a képet és a hangot is (mint régen a koax kábel amit bedugtál a Tv-be) Az nem RCA kabel hanem ugyan az mint a koax csak más vége van. (fogalmam sincs mi a rendes neve
)
Kell venned egy ilyet ami azt átalakítja rendes koaxra:Majd ezt bedugva a TV-be 2-es vagy 3-as csatornán (akár automatikus kereséssel) tudod megtalálni a képet ha működik a gép.
Ha rca-ra konvertálnád és azon keresztül dugbád be a TV-be akkor azt csinálod mint én anno' a sárgakazettás nintendoval.
Régi VHS lejátszóba bedugod ezt a koax kábelt, beállítod a VHS-t 2-es vagy 3-as csatornára majd azt RCA-n keresztül rádugod a Tv-re (akár felskálázod egy RCA->HDMI konverterrel) és már HDMI-re is képes lesz. -
Guitar14
senior tag
Én egy 2600 flashback-nek örülnél még. (PS1-nél régebbi nekem max Nes/Snes lenne, utóbbi volt is viszont a Switch Online-al elérhetővév váltak így vettem Snes és Nes kontrollert Switch-hez így megvan az élmény.
)
Majd írj róla, kíváncsi vagyok.
-
Guitar14
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Ha már rokon téma bedobok én is egy kérdést:
Van valakinek tapasztalata komponens elosztóval (vagy esetleg komponens->HDMI átalakítóval) ami jó áron van?
Egy komponens bemenet van a TV-n (L-R-Y-Pb/Cb-Pr/Cr) és két konzolt kötnék rá vagy egyiket HDMI-vel komponens átalakítóval.
Mivel Xbox Classic-hoz elég hulladék HDMI kábelek vannak. -
Guitar14
senior tag
válasz
thotzoltan #17512 üzenetére
Hangfelvételnél egyáltalán semmi még kis sistergést se vesz fel?
Szemmel láthatóan nincs eldugulva a MIC melletti kis lyuk?Esetleg próbálj meg kontaktjavítót/kis WD40-et befújni a jack aljzatba majd egy bármiféle jack-et dugj be-húzd ki és ezt ismételd el 5-10x majd próba újra hangfelvételnél (úgy hogy ki van húzva a jack természetesen).
-
Guitar14
senior tag
válasz
mirci18 #17436 üzenetére
Én sokszor mosolyogva nézem az árakat. Gamecube-omat jópár éve játékokkal együtt vettem 13 ért és a nagy kedvencemet a Sunshine-t 6 ezerért amiről azt gondoltam akkor is, hogy drága. Most meg mindkettőt kétszeres áron tudnám eladni. Wii U időben vettem új smash kontrollert hozzá ami egyik legjobb döntésem volt 6 ezerért. Szerintem azt is dobozával kétszereséért tudnám eladni. Mindennek felfelé megy az ára. Nem akarom tudni ezek a Nes/Snes minik meddig mennek el majd a jövőben pl.
-
Guitar14
senior tag
Hát ha mariozni akarsz akkor vagy kiválasztasz egy gépet és ahhoz a kellő mario címeket vagy ha sokkal akarsz akkor sok konzol is kell. :/ Gameboy advance (minden gameboy/color játékkal visszafelé kompatibilis, csomó mario címmel, mindez egy konzolon) Ha TV-n akkor HA tudsz szerezni akkor NES/SNES classic mini. De olcsóbban kijössz egy sima veterán konzollal mert nagyon keresik őket.
Csak akkor ugye nincs HDMI-d. GameAndWatch mai napokban meg már inkább gyűjteményi darab mint játékkonzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest