Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVenom
tag
válasz
Cheesus #13942 üzenetére
Én is szemeztem vele, és írtam is a srácnak, de megelőztél.
Jó vétel volt ennyi játékkal, bár tényleg nem nagy címek, de van benne egy-kettő ami miatt gondolkodtam rajta.
Abszolút nem gond, ha kiárusítod, ami neked nem kell. Nyilván az eladó is megtehette volna, de nem akart tökölni, így egészben hirdette meg jó áron.
Én sokszor vagyok ilyen helyzetben, és simán kiárusítom a számomra felesleges darabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Steam Deck 1TB OLED
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest