-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz energy4ever #11498 üzenetére
Jól hangzik...
-
energy4ever
addikt
válasz LordVenom #11491 üzenetére
Ha onnan kimentel PSXShoptol hanynal.
Az a leges leggusztustalanabb retek. Gondoltam mar ra, hogy feljelentest is teszek. Bemegyek(hatha van valami erdekesseg), koszonok(semmi valasz), latom az eladok epp egy ps2 slimet chippelnek, es kozben mindketto dohanyzik(a ps2 alaplapja is hamus lett). Kerdeztem toluk valamit(ven-e vezetekes kontrollerjuk 360-hoz.) Nagy nehezen kinyogott az egyik annyit, hogy pillanat, csak elszivja a cigit. Jo, addig korbe neztem, mast nem lattam, csak karton szamra a nyomtatott boritos undorito retek masolt ps2-es jatekokat. Elszivta a cigit az elado. Nem szol semmit. Odamegyek hozza, felteszem a kerdest ujra, annyit mondott, hogy "latod, hogy nincsen".
A legutolso c... telepi araboktol nyusgo piacon is korrektebb korulmenyej vannak mint ott..Szerk: Latom tobb PSX Shop van. Na hogy felreertes ne essek ez a konzolokszervizevel majdnem pontosan szembe van(kozte van egy iskola, de amugy szembe vannak egymassal).
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz LordVenom #11491 üzenetére
A Jani lehet hangulatember, és nem a legjobb üzletember, de ez van.
Ettől függetlenül ki lehet fogni nála néhány jó cuccot jó áron.
A Jani viselkedése miatt viszont otthagyni ilyesmit szerintem balgaság.
Ez szimplán üzlet (ha jó áron adja és neked kell, akkor vedd meg, és ne az eladóval foglalkozz).
A Playmania-ban is néha elég érdekesen állnak az emberhez, néha meg szinte körülugrálnak.
Nekik is van jobb és rosszabb napjuk is, de engem csak a portékájuk és annak az ára érdekel! -
LordVenom
tag
válasz szarvasbogár #11493 üzenetére
Ígérd meg, ha megválnál tőle megkeresel.
-
LordVenom
tag
Na, akkor én is hagy büszkélkedjek egy jó vétellel. 5db Gameboy kazetta 800ft-ért. Nem darabja, hanem az összes egyben.
-
szarvasbogár
aktív tag
Ott
-
LordVenom
tag
válasz szarvasbogár #11476 üzenetére
Áhh...mióta keresem a Killer Instinct-et. Hol sikerült ilyen patent állapotban megszerezned?
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz shinmegaten #11487 üzenetére
Annak is megvan az előnye a legjobb üzletek nekem mindíg min. 200 km-re estek (a benzin többe volt mint a pakk) tőled meg lehet, hogy fél órára volt a legjobb eladók : "én nem tudom itt porosodik már vagy 15 éve a szekrény tetején már ki akartam dobni" ez egy 100 ezres snes javarészt rpg pakk volt amit kidobásra ítélt tudom közhely de vannak ilyenek csak résen kell lenni.
-
shinmegaten
aktív tag
Néha én is lenézek a helyi retroüzletbe... ja nem, várj, tanyán örülök, ha kenyeret kapok
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
válasz adalbert1 #11480 üzenetére
Manapság hasonlóképpen vagyok ezzel én is. Elmegyek egy közeli konzol üzletbe (Corvin vagy Playmania) és kiadom a többletet, mint hogy egyezkednem kelljen. Ráadásul mindkét üzlet korrekt és ha nem működik valami, akkor polírozzák, vagy cserélik.
Én is visszatérek kicsit a Segás vonalra. MD-re beakarom szerezni az Outrun-t, After Burner 2-őt és a Space Harriert. Saturnra pedig a Pebble Beach Golfot. Mostanában mozgatnak a Baseball és a golf játékok. Wii Sports-om van, de az túl mozgalmas a Wii Remote-tal.
PS3-ra Baseball játékot (MLB valamelyik része) láttatok valahol?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
adalbert1
veterán
válasz szarvasbogár #11482 üzenetére
Itt azért már látszik akkor a különbség árban és állapotban is. Kérdés, hogy mi a reális ár érte (valahová a kettő közé lőném be, de N64-ben egyáltalán nem vagyok otthon)?
-
szarvasbogár
aktív tag
Nem fizetted túl... szép én is úgy vagyok vele, hogy ha nagyon muszáj kicsengetem a 'valós árat' de sokkal jobb érzés töredék árért levadászni a ritkaságokat ez már már amolyan küldetés féle ez a turrican viszont már olyan régóta ingerelt.. Volt killer gold is 64 re 13 ért nem túl szép dobozzal (egy pillanatra el is gondolkodtam rajta) aztán hazaérve láttam 4 ért ezt a full full komplett szép állapotút volt pofám még egy ezrest alkudni
-
adalbert1
veterán
Itt leginkább az a gond, hogy ami szép állapotú, azt onnan is elviszik gyorsan. Én elégedett vagyok velük, ha több címet szeretnék venni, akkor sokkal egyszerűbb oda bemenni, mint pár emberrel egyeztetni és ide-oda utazgatni, szervezni a találkozókat. Ez nekem megér egy kis plusz pénzt.
Persze ez is eset függő, én is veszek sokszor a hardverapróról/vateráról/máshonnan is dolgokat (pl. tőled is Zeldát 3DS-re ), de pl. amiket ma vettem együtt, azon sokat nem tudtam volna spórolni akkor sem, ha máshonnan veszem őket, és jó eséllyel tárgyalhattam volna 4 eladóval is, akik ki tudja hol akarnak találkozni és mikor, stb... Illetve hát egy 2k-s Mega Drive játékot jó eséllyel nem kapok meg amúgy sem olcsóbban, max. ha valami nagyobb pakkot veszek (persze a szebb állapot játszik). -
ayo
veterán
válasz energy4ever #11478 üzenetére
nem eredetivel toltam, bevallom nem is láttam akkoriban eredetit max. amit hozzáadtak - akkoriban mindenki csak másolta ezeket ezerrel; az egyik legegyszerűbben hackelhetős cucc volt a Wii mellett.
nekem a japán verziók jöttek be leginkább, pl.: tökre állat volt a jet set radióban japán graffitiket tolni, mint a normálisban
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
energy4ever
addikt
Akkor most nyakatekert a torteneted egy kicsit!
Ezek szerint te vagy egy masik regios jatekkal jatszottal Boot lemezzel, vagy szinten boot lemezes masolattal. Mivel tudtommal nem letezik Tokyo Racer PAL Dreamcast-re.
Azt meg nem hiszem, hogy nem pal regios konzolon jatszottal vele. -
ayo
veterán
válasz energy4ever #11475 üzenetére
én anno tokyo racerként ismertem DC-re nem tudtam hogy más konzolon és más néven van, de hát ma is tanultam valamit .)
(#11476) szarvasbogár: komolyabb cuccnál v kétes esetben tényleg jó, csak hát amik onnan kellenének azok ált 12-20k között mozognak és eddig se az volt a gond, hogy nem tudtam volna megvenni azokat ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
-
energy4ever
addikt
Letezik Ps1-re, Ps2-re, Ps3-ra, Xbox 360-ra, valamint psp-re is!
A meglepo dolog, hogy mindegyik konzolra teljesen mas nevvel jelent meg, veletlenus se tudjak meg a fanok, hogy kijott az uj resz...
Egyebbkent ha nem mondjak a boltban, hogy mas konzolra is van, akkor nem is tudom a a mai napig. (ps2-es verziorol tudtam eddig is, mert azt is Tokyo Racer-nek hivtak ) -
ayo
veterán
válasz energy4ever #11473 üzenetére
az jó kis játék, annak idején toltam DC-n, de csak kölcsönben volt
-
ayo
veterán
playmaniában még nem találtam jó dealt soha, mindegyik piaci ár vagy egy picit felette helyezkednek el ami nem baj, mert tök jó, hogy van egy hely ahol ezeket ha úgy van be lehet szerezni, de szerintem aprón és egyéb helyen konkrét játékokat sokszor jobb állapotban ki lehet fogni.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz szarvasbogár #11462 üzenetére
Tényleg szép darab.
Én is jártam ma ott , egy Jungle Strike, James Pond 3, Gradius, Mario Sunshine került a birtokomba. Így már csak valami jobb RGB kábelt kellene szereznem Mega Drive 2-höz és a Desert Strike-ot, és végig is játszhatnám a Desert-Jungle-Urban Strike vonalat (igaz a Desert Strike megvan SNES-re, de akkor már inkább egy konzolon játszanám végig). -
ayo
veterán
válasz energy4ever #11467 üzenetére
a játék, az elemet egy régi már nem használt alaplapból raktam bele, szóval semmit se költöttem rá pluszba
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
A jatek, vagy az elem volt bele 500Ft? Vagy az egesz egybe?
Nekem is kellene szerezzek valami jatszhato jatekot gameboy-ra. Eddig a Turok Rage Wars, es a Super R.C. Pro-Am volt jatszhato kategorian belul. A Turok Rage Wars zeneileg pedig a kedvenc jatekom lett! (marmint nem GB-n belul, hanem osszesen) Sot mitobb retro jatekok kozul is az egyik kedvenceme lett. Nagyon valltozatos, jo hangulato szintek, van benne fejlodes, fejlesztes, tobb fegyver, mindegyik szint mashogy nez ki, motorikusan is mas, illetvs zeneileg is!Lehet majd irok egy cikket rola Logout-on!
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Ilyesmi előbukkan a Playmaniában? Lassan be kell nézzek!
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ayo
veterán
mai szerzemény: vmi barna folyadék volt benne és be se olvasta a gameboy. Egy kis tisztítás után már jobb volt a helyzet viszont teljesen szét kellett szednem, mert belül is volt még barnás folyadék meg szennyeződés + mentés se működött, de most már az elem is cserélve lett, mindez 500Ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Jó kis game, playm-ben vetted?
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
shinmegaten
aktív tag
válasz PiciDikenz #11459 üzenetére
Nem meredek, mivel angol ár angol fizetéshez szabva. Meg aztán máshogy beszerezhetetlen címeket találsz így. Arról nem is beszélve, hogy sok szerencsét a japánhoz
(Vagy, mint említettem 25-ért EverDrive és megpakolod lefordított romokkal így nem kell annyiszor 16k-t fizetni ahányszor egy angolosított JRPG-vel szeretnél játszani)
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBR
senior tag
Egy napig nem nézek fel, erre WTF? Pörög a téma... százvalahány
hozzászólás... öröm volt olvasni!A.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz shinmegaten #11409 üzenetére
16k-ért repro kazikat árulni mondjuk meredek, biztosan nem adnék érte ennyit. Akkor már inkább megtanulok japánul
-
Rezuhu
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11456 üzenetére
Tényleg elfárasztott a mai nap!
Igazad van!
Elnézést!Nem, nem direkt volt, hanem a "Nekem"-en simán átsiklottam.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Rezuhu #11455 üzenetére
Márpedig az, hogy mi a reális ár, az relatív, emberfüggő dolog, márcsak azért is, mert semmi sem fix, kőbe vésett.
Én így értelmezem, és szerintem ez így teljesen rendjén van.Mindegy, most már tudod, hogy így kell érteni, ha ilyesmit mondok.
De eleve így írtam:
"Nekem valami 4-5k lenne a reális ára..."
tehát ezt szvsz maximum direkt lehet félre érteni.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11454 üzenetére
Akkor itt van a négylábú elvermelve!
Rosszul fejezted ki magad, mert nem vagy tisztában a szó jelentésével!
Valaminek a reális ára (valós érték), annyit tesz, hogy ennyibe kellene kerüljön (akárki gondolhat bármit), és nem azt, hogy egy adott személynek ennyit ér.
Ez teljesen más!
Szóval félreértés az egész!
Elnézést! -
sz.balazs.95
veterán
válasz Rezuhu #11453 üzenetére
a reális árat értelemszerűen úgy értettem, hogy számomra reális ár.
mivel azt nem tudom, hogy más számára mi a reális, így más nevében nem is nagyon tudnék beszélni...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11450 üzenetére
Ha annyit írsz, hogy "Nekem 4-5 k-t érne meg max!", arra nem írtam volna semmit sem.
Te reális árról beszélsz, ami teljesen mást jelent!
Egy retro (vagy egyszerűbben csak régebbi/ritka) játéknak nincsen reálisan megszabható ára.
Piaci ára van, amit a beszerezhetőség és a hype határoz meg legfőképp (szvsz). -
szarvasbogár
aktív tag
Mai nap ilyen összekapós... eszek is egy kis tojássalit legyen mit durrogtatni a paplan alá szívok egy jó cigit aztán kidőlök
-
adalbert1
veterán
válasz sz.balazs.95 #11445 üzenetére
E-bay-en már láttam postával együtt 10 font körüli áron, de lehet, hogy itthon is találsz. Esetleg érdemes megkérdezni a gamestart, hogy a 2002/12-es számból van-e még náluk a szerkesztőségben megvehető példány (a mellé adták teljes játéknak), én pl. 2009-ben hoztam el egyet tőlük (igaz, kicsi az esélye, hogy egy 12-3 éves kiadásból legyen, de hátha).
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Rezuhu #11448 üzenetére
Nem, csupán megérdeklődtem, hogy a Warcraft II mennyibe kerül, értelemszerűen azért, mert nem voltam vele tisztában.
Mivel megtudtam, hogy f.sz-drága, ezért sajnálatomat fejeztem ki, hogy hát ezzel sem fogok akkor sokat játszani. kár.
Ennyi történt.
És erre jöttél a fantasztikus ferrari-s agymenéseddel...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
PiciDikenz
aktív tag
jó sok kommentre visszamenőleg reagálva, ez az egyetlen dolog, amiért érdekel is a VR téma. A többi játékban annyira nem hoz lázba a VR lehetőség, de azért ez beteg lehet élőben.
Hangot kapcsoljátok instant ki, nagyon idegesítő a srác....
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11447 üzenetére
Sokadszorra van értelme leírni, hogy XY játék számomra reális ára a piaci ár töredéke?
Ez a tipikusan a nagy alkoholtartalmú zöldségre emlékeztet! -
sz.balazs.95
veterán
válasz szarvasbogár #11446 üzenetére
jó, nekem viszont kompletten kimaradt, és ezt szeretném pótolni.
de azért le kell írni sokadjára az egyébként totál idétlen ferrari-s hasonlatot...[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11441 üzenetére
És aki gamer és gyűjtő is egyben? nagyon nagy játék régen rongyosra nyomtuk ettől már csak egy jobb van: heroes3
-
adalbert1
veterán
válasz sz.balazs.95 #11441 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem, hogy miért nem adja ki újra a Blizzard, instant get lenne. Nekem egy 2002-es Gamestar mellé adott Battle.net Edition-öm van, ami fut Win7 alatt is (igaz, az átvezetőknél valami van a kép színével, de a játék megy rendben), egy ilyet nézz meg.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11438 üzenetére
Igen!
Nekem egy tűzpiros ferrari ára lenne reálisan 2 millió.
Nem érdekel, hogy mennyire ritka!
Az is csak A-ból visz el B-be! -
sz.balazs.95
veterán
válasz szarvasbogár #11440 üzenetére
Tudom, és utálom is nagyon.
Olyat nem lehetne "játszani", hogy csak azokról húzzák le a bőrt, aki gyűjtőként veszi, és aki egyszerű gamer, az megvehesse értelmes áron?
Egyébként PC-re venném is, ha mondjuk GOG-on vagy Steam-en elérhető lenne. Vagy bárhol máshol, digitális formában.
Én a kiállításon egyébként Mac-en játszottam vele, és nagyon megfogott a gameplay.
[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11438 üzenetére
Azt nem befolyásolja de tudod a képletet szedd le pc re win95 el király oké ez gonosz volt..
-
darkrush
csendes tag
válasz energy4ever #11425 üzenetére
Ezaz! Videókártya!!!!!!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz szarvasbogár #11436 üzenetére
Az baromira nem jó, mert nagyon megtetszett a játék.
Nekem valami 4-5k lenne a reális ára, arra meg toronymagasról teszek, hogy mennyire ritka.
Számomra az nem befolyásolja a gameplay-t...[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz szarvasbogár #11436 üzenetére
Az meg PS1-re is ritka . Szerintem egy arba lehet a Diablo-val, ha nem tobb!
A Saturn-os best buy volt valakinek annyiert! -
szarvasbogár
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11431 üzenetére
A saturn nem vészes a warcraft elég ritka 7 ért volt fent kb egy éve vaterán hamar elvitték(előlem) egy tizest bármikor adnék érte vagy még többet is
[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz energy4ever #11434 üzenetére
Jó kérdés, átnézek pár korabeli 576 Konzolt, hátha kiderül a hirdetésekből.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
energy4ever
addikt
válasz Aramir #11430 üzenetére
Igaz! Koszonom a
********-et! ( )
De mar nem szerkesztem at a kepet, olyan vga-s ra, mert nem tetszett mindenkinek.
Majd legkozelebb!Viszont visszakanyarodva a hivatalos temahoz, Magyarorszagon volt forgalmazva N64, ami nem fekete? Vagy kulfoldrol van behordva az osszes egyeb?
sz.balazs.95: Valoszinuleg a jatek dupla annyi mint a gep.
[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz adalbert1 #11432 üzenetére
"géphez adok 2 db eaxus joystikot,amit nem tudtam tesztelni"
Majd lesz meglepi, ha a gép éppen olyan fajta, ami nem kezeli az usa szabványú joypadokat Ráadásul angol a gép, még hangja sem lesz antennakimeneten.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Ezt a hirdetést nem ártott volna átfuttatni egy helyesírás-ellenőrzőn.
-
sz.balazs.95
veterán
Egyébként egy Saturn, meg hozzá egy Warcraft II milyen áron mozog manapság?
-
Aramir
őstag
Á, ez így nem jó, az a VGA kártya nagyon 2000-es évek, inkább ilyesmi kéne rá [link]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz shinmegaten #11424 üzenetére
Földre teper bordán rúg? Bakker tényleg van baj ha egy ilyen fórumos csípkelődést így élsz meg
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz shinmegaten #11424 üzenetére
Egyszerű a képlet!
Mindenki egyből levágta, hogy egy tettre kész, ifjú Titán vagy, aki a retro kedvelésével TENNI is akar valamit a köznépért, de egyben szeretnél kicsit a középpontban is lenni.
Ugyanakkor könnyen lehet téged húzni is mindennel.
Erre sokan egyből ugranak, és nem hagyják ki a magas labdákat, de még sokáig minden másra is rákontráznak stb.
Azzal, hogy valaki poénkodik egy-egy dolgodon, az nem teper földre, vagy rugdos meg, hanem csak poénkodik.
Kicsit erős a poénja a srácnak, de nem rossz (ő is egy ifjú Titán egyébként, csak nem annyira érzékeny típus ).
Senki nem gondol rád negatívan, egyszerűen vicces, ahogyan az ilyesmire reagálsz! -
sz.balazs.95
veterán
Na így kerek a történet. Köszönöm!
-
energy4ever
addikt
válasz sz.balazs.95 #11420 üzenetére
Nem csak a marvany hatter hianyzott. Ha mar konzolrol van szo, kell a kepre egy videokartya is!
(#11424) shinmegaten: Ne vedd magadra. Szerintem semmi banto nincsen ebben, kesobb majd te is egy jot nevetsz rajta. Nekem is voltak butasagaim(pl valamelyik regi telefonom topikjaba irtam, hogy "felraktam en is a telefonom a cyanogenmodra" azzal engem is csufoltak egy darabig, de most is ahogy leirtam, mar viccesnek talaltam.)
Kerdes kinek milyen napja van. -
shinmegaten
aktív tag
válasz Rezuhu #11422 üzenetére
Ha valakivel értelmesen diskurálsz, aztán fogod, földre tepered, párszor bordán rúgod, majd azt mondod neki, "csak poén, tedd túl magad", annak mégis mit kéne éreznie? Az egyik pillanatban még olyan segítséget kapsz, amiért végtelenül hálás vagy a következőben pedig ott éleződik rajtad a nyelv, ahol csak lehet. Nem igazán értem, mi olyan szórakoztató abban, hogy nekem speciel rosszul esik ez. Ezt mifelénk barátom úgy hívják: perverzió. De igazából nem is veled kéne beszéljek, hanem energy4ever-rel. Sajnos ügyet sem vetett a neki célzott kommentre, tehát kétlem, hogy olyan megoldásra juthatnánk, ami mindkét fél számára kedvező lenne. Ha egyszer az akarat sincs meg benne...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Rezuhu #11422 üzenetére
Akkor ezek szerint csak én vagyok annyira empatikus típus, hogy már annyira nem mókás nekem sem a dolog.
vagy legalábbis nem tudok őszintén nevetni rajta.[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz shinmegaten #11421 üzenetére
Ez csak egy poén, amin simán túl kellene lépned!
Hangsúlyozom, ez itt csak egy fórum!
Nem itt kapsz az életedet befolyásoló értékelést!
Minél jobban rágerjedsz az ilyesmire, mi annál jobban szórakozunk (esti mozi helyett), és annál később ül el a téma.
Tudsz te értelmes témákról társalogni, amire normális válaszokat is kaptál.
Ezt a békát pedig nyeld le, és csak érezd jól magad! -
sz.balazs.95
veterán
válasz energy4ever #11417 üzenetére
Megvan mi hiányzik:
Valami full ronda, totál oda nem illő, mittudomén, borostánykő- vagy márvány-szerű háttér, csak hogy autentikus legyen.
Na az is tipikus 1990s...
Ilyen szempontból jó, hogy kimaradtam abból a korból.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz energy4ever #11417 üzenetére
mármint hogy érted?
ja, hát arra már nem is mondok semmit.
remek kisiparos pényt munka.[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz sz.balazs.95 #11416 üzenetére
Erdekes, hogy ezt nem a Nintendó-ra irtad.
Szerk: Igy: "Amugy az Nintendo, nem Nintendó!"
Szerk2: Termeszetesen direkt lett olyan!A nintendó mogott meg a ps emblema. Mert ugye az is Nintendó!
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz energy4ever #11412 üzenetére
erről nekem a 90-es évek elfuserált dizájnjai jutnak eszembe.
ezzel kapcsolatban:
Hogy nem csípte az emberek szemét az ilyen agyon gömbölyített, bizarr módon árnyékolt 3D szerű objektumok, ami akkoriban volt jellemző?
Most hirtelen nem találtam jó képet róla, de szerintem tudjátok, miről beszélek.Amúgy Virtual Reality, nem Wirtual Reality.
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz shinmegaten #11413 üzenetére
Relax!
Így legalább rivaldafényben vagy!
Tudod, a negatív reklám is reklám! -
shinmegaten
aktív tag
válasz energy4ever #11412 üzenetére
Mi az Isten f*száért nem szállsz már le erről a kib*szott témáról?!
Mit élvezel azon, hogy felpörgetsz egy lemezt, ami már rég lejárt és már én is magam mögött hagynám? -
energy4ever
addikt
válasz sz.balazs.95 #11402 üzenetére
-
Rezuhu
aktív tag
Játszott innen valaki már a Super Mario 63-mal?
Elég jónak tűnik, de még nem volt időm komolyabban kipróbálni (be kell üzemeljem a kontrollerem a pc-n, de előbb meg kellene találnom...). -
shinmegaten
aktív tag
válasz LordVenom #11407 üzenetére
Én ezért veszek majd Everdrive-ot. Játékra jó az. A birtoklási vágyamat pedig időközben csillapíthatom, ha akarom, meg aztán ott vannak az angolosított JRPG-k, amik maximum reprodukciós kazetta formájában léteznek, darabja 39,99 brit fontért.
Ez egy jó kis oldal, ajánlom másoknak is. PAL-os Super Mario RPG és Earthbound pl.
http://www.retro-1up-junkie.co.uk/#!carts-only-snes-reproductions-/c1j6vSzóval jah... én így próbálok egyensúlyt teremteni magamban. Egy Everdrive átszámolva 26.000 Ft és, ha később nem tartanék rá igényt, mindig lesz, aki vevő lesz az ilyenekre.
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
Én még valamelyik Wizards játékteremben játszottam VR sisakkal!
Úgy elszédültem tőle 5 perc alatt, hogy többet nem próbáltam! -
LordVenom
tag
Hozzátok képest semmi a gyűjteményem, mégis kezdem érezni, hogy sokat foglalkozok vele. Napi több órán át kutatom az apróhirdetés oldalakat a jó vételek után. Pénzben nem sok, mert le vagyok tiltva de az időm jó része ezzel megy el. Úgyhogy a napokban azt hiszem kicsit le kell állnom tudatosan. Kezd kevés idő jutni a munka mellett a magánéletre.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz shinmegaten #11404 üzenetére
eredetileg nem ilyen betűtípussal akartam, csak most így hirtelen jobbat nem találtam.
Mindenesetre ez így szerintem eléggé megnyerő lenne.
Még jobban is tetszik, mint amilyenre eredetileg gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
shinmegaten
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #11402 üzenetére
Hát ez tényleg csak némileg. A digitális beütéssel enyhe nyugatias benyomást kelt bennem.
-
shinmegaten
aktív tag
válasz Aramir #11399 üzenetére
Nem figyeltél
Alhatok arccal lefelé ÉS még látok is. Anno én is mindig levettem. Nem is lehetne azt másképp. De mondhattam volna azt is, hogy mikor nyáron fürdeni megyek, akkor nem kell vakoskodnom a medencében. Szemüvegesként ugye okulárét tatyóban biztonságosan elhelyez, medencéig elbukdácsol, medencesarokba beül, estét megvár, hazamegy => today was a good day. Most már azt csinálhatok a vízben, amit akarok és még látok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Autós topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 - PS5 FAT Disc - első kiadás
- Microsoft Xbox Wireless Controller - Remix Special Edition, Play & Charge Kit! Új! Bontatlan!
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Xbox Wireless Headset szép állapotban - 1 hónap garancia -
- Xbox Series kontroller - Electric Volt - 1 hónap garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest