Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abyssh
csendes tag
Hali!
LED tv vásárlásán gondolkodom. Az eddigi favoritom az ue40c6000rw
Elmentem a helyi MM-ba. Azért tetszett meg, mert gyönyörűen játszotta le a filmeket usbről, ráadásul felismert olyan mkv formátumot is, amit az előző ps50c430a1w nem. Az a kérdésem, hogy az input lag mekkora ennél a tvnél? Játék mód mennyire gyorsít ezen, romlik-e a képminőség ha bekapcsolom (olvastam, hogy esetenként pocsék lesz tőle a kép)? Igazából a ps50c430a1w-n nem vettem észre lagot, bár lehet plazmán nincs is, nem értek hozzá.Másik kérdésem, hogyha külön szeretném a tv-t és a médialejátszót, akkor mit ajánlanátok? Kikötések, hogy 40 colos legyen és ledes, valamint 200-220ezernél ne kerüljön többe. HD filmezésre és x360-ra használnám 50-50%.
Előre is kösz a segítséget.
-
Abyssh
csendes tag
Hali! Ma délután kapom meg a c650-est. Pár kérdés:
Lehet hülyén hangzik, de tegyem fel a legfrissebb fw-t? Nem rontott egyes funkciók minőségén?
Van valakinek egy jófajta beállítása fullhd filmezéshez?
Jól olvastam, hogy csak routerrel megy az internet@tv, tehát nem elég ha kihúzom a gépből a kábelt és rádugom? (semmilyen megosztás nem érdekel a géppel, legnagyobb digi kábel netem van) -
Abyssh
csendes tag
Kérdésem lenne a PcDream-mel kapcsolatban:
Volt valaki aki 3napos/hosszabított garanciát kért és időben cseréltek készüléket? Csütörtök délben jött meg az enyém, de csak 5 után kapcsoltam be, mivel hidegből hozták be és nem akartam, hogy a pára tönkretegye. Ekkor vettem észre, hogy iszonyatosan felhős a képe, kb mint itt: http://prohardver.hu/tema/lcd_tv_tapasztalatok_tanacsok_2/hsz_1607-1607.html
Péntek reggel 8kor hívtam őket. Először a szokásos lerázós szöveg, hogy frissítsem a FW-t ami egy hülyeség, mert ez nem szoftveres, hanem hardveres hiba. Mondtam, h ez volt az első dolgom és kérdeztem, hogy mikor cserélik ki a tv-t (+2év cseregarival vettem). Erre az volt a válasz, "majd ha erre járunk". WTF? Alapból van a 3napos cseregari, nemigaz, hogy nem tudták volna mondani, hogy semmi probléma, ekkor meg ekkor megyünk és cserélünk. Ha hétfő 4ig nem hívnak akkor rájuk szólok, és ha ünnepek előtt nem cserélik ki, akkor lehet, hogy a 8 napos webes vásárlásos-visszatérítéses eszközhöz folyamodok. Ennyi pénzért gyors ügyintézést érdemel a vevő és nem azt, hogy arra várjon vajon mikor járnak felé...Ezt leszámítva szép a képe normál kábel adással is, szépen visz mindent pendriveról is, nagyon szép a képminősége. Mondjuk az furcsa volt, hogy a 16gigás NTFS pendrivera nem volt hajlandó lementeni a csatornalistát, csak a FAT-os fényképezőre...
Xbox360-nal is leteszteltem. A fentébb linkelt filmes kalibrálással próbálkoztam először. Dante's Infernoban nem vettem észre laggot. Mass Effectben sem, viszont ha forogtam a karakterrel, néha mintha egy vízszintes vonalban a tv közepén kettészedi a kéépet és megakad vmelyik fél egy tizedmásodpercre. Guitar Herozni nem lehetett normálisan, Game Mode-ban nem volt lag, így viszont szemcsés a játékok képe...[ Szerkesztve ]
-
Abyssh
csendes tag
válasz snefftamas #6473 üzenetére
LE40C650 SQ2-es panellal. A felhősödést leszámítva tényleg nagyon szép képe van.
Juteszembe, amikor meghozták a tv-t mondta a srác, hogy még egy ideig ne kapcsoljam be. Viszont már úgy kellett rászólni, hogy ugyanmár rakja össze ha már így hirdetik magukat... -
Abyssh
csendes tag
válasz powerwade #6491 üzenetére
"Mit jelent az internetes (online) vásárlás?
Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A fogyasztó az eladó (a szolgáltató) által üzemeltetett internetes áruházban (más néven webáruház, webshop, online shop, e-üzlet) virtuális módon, az egérrel történő kattintások vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket."
Lentebb írok pár linket amit érdemes elolvasni. Sajnos ma nem volt időm felhívni őket, de holnap az első dolgom az lesz. Egyébként a 8napos elállás az *8 munkanap*.
http://www.nfh.hu/hasznos/internetes/internetes.html
http://www.nfh.hu/hasznos/internetes/jogervenyesites.html
http://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasijog.html?query=el%C3%A1ll%C3%A1si%20jog
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
http://jogiq.com/elallasi-jog-internetes-vasarlas-eseten/ -
Abyssh
csendes tag
válasz powerwade #6533 üzenetére
Tegnap délelőtt betelefonáltam a mobilszámra. Az illető aki felvette kérte, hogy írjak email-t a panaszommal, mert túl sok telefont kapnak mostanában. Fél 10 körül írtam, semmi válasz. Az előbb hívtam fel a vezetékes számot és az ügyintézővel beszéltem. Elmondtam a panaszom és azt mondta, hogy nem biztos a 2 ünnep, január elején számítsak cserére. Mondtam neki, hogy amennyiben jövőhét hétfőn, max kedden nem kapok új készüléket akkor a 8 napos elállási jogommal élek. Tudomásul vette (nem mondott semmit se arról, hogy ilyen náluk nincs) és elköszönt. Úgyhogy most várok.
-
Abyssh
csendes tag
Ma megjött a kalocsai cégtől a cseretévé. Sajnos mégse fűtött kocsiban jött, úgyhogy most se tudtam kipróbálni. Ez most SQ01-es panel, de sajnos még durvábban foltos. Korrektek voltak, felajánlották, hogy visszavásárolják. Szólnom se kellett.
A kérdés az, hogy most mi legyen? A 2011-es modellek mikorra várhatóak? -
Abyssh
csendes tag
válasz zebra60 #6838 üzenetére
Tényleg nagyon jó a kép amit kiad magából, még a normál analóg kábel adás is. Viszont a fullhd filmek többsége szélesvásznú, alul-felül fekete csík van (21:9 a képarány asszem) és egyszerűen odavonzza a szemet a tv a világos foltokra. Ha egy teljesen fekete képet nyitok meg (direkt csináltam pár színből, hogy az esetleges pixelhibákat megtaláljam) akkor olyan, mintha egy röntgenfelvételt néznék. Ennyi pénzért pedig igenis egy jól működő tv-t akarok. Nem is értem, hogy 2010-ben hogy képesek ilyen hibákat elkövetni a gyártásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Abyssh
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #6841 üzenetére
Passz. Én +2 év cseregarival vettem. Akivel eddig mobilon beszéltem azt mondta, ha a 2. tv se lesz jó akkor visszavásárolják, mert semmi értelme nincs annak, hogy folyamatosan dobozokat bontsunk ha nem felel meg a tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest