Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Garanciális csere gondom nem volt (nekem is csak kedden jött meg a TV), viszont nekem is van egy kisebb felhő a jobb felső sarokban, viszont messze nem ilyen durván látszik, mint amit belinkeltél, igazából nehéz észrevenni, mert szinte az egész képernyő aránylag homogén, ebből a szempontból.
Tegnap este megnéztük rajta az Avatart, gyönyörű volt a kép, viszont ilyen 5 másodpercenként meg-megröccent a kép, gyakorlatilag nem lehetett észrevenni (nejemnek semmi sem tűnt fel), és ha nem figyeltem direkt, akkor tényleg fel sem tűnt.
Ilyenkor a 100Hz-t vegye le az ember? Vagy mi lehet a megoldás?
Ja Asus Oplay-el ment a lejtászás HDMI kábellel.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
powerwade
senior tag
Én most próbálom elintézni a kalocsai céggel, hogy cseréljék ki a 40c650 itthon, mert rettentően felhős/foltos a képe csatornaváltás közben, médialejátszó inditásakor vagy nagyon sötét film jeleneteknél, es nagyon zavaró. "sajnos" én se kockáztattam, hogy a hirtelen -10 fokból behozott TV-t beüzemeljük (pára-para) így úgy vettem át, hogy nem próbáltam ki... aztán csak hétvégén volt időm rá szórakozni vele, akkor ki is jött a hibája...viszont a vásárlás már 5 napja történt, tehát "buktam" a 3 napos cseregaranciát, és a telefonos kisasszony felvilágosított, hogy ők nem webshop igazából, úgyhogy a 8napos elállás joga nem illet. Úgyhogy most várok a válaszukra.
-
powerwade
senior tag
Na igen, az email. Nekem hétfő óta nem jeleztek vissza emailben. Hogyan érvényesíted az elállási jogot? Visszaviszed a TV-t személyesen? Vagy írásban rögzíted, és várod, hogy visszajöjjenek érte? Nekem ha jól számoltam 27-én jár le a "8 munkanapom" (15.én vettem a készüléket)
-
nightshadow
veterán
2011. január 6-9 között Las Vegasban rendezik meg a CES-t (Consumer Electronics Show).[link] Itt mutatják be a gyártók az új jövő évi modelleket. Ezek általában március-áprilisban jelennek meg a boltokban először horror áron. (Pl. a jelenleg 167k körül kapható 40C650 nyitó ára 270k körül volt idén tavasszal.)
Az új modellek megjelenése után még pár hónap, mire megjelennek a tesztek, s leesik az áruk egy elfogadható szintre.[ Szerkesztve ]
-
zebra60
csendes tag
Üdv!
Olvasom, hogy felhősödés tapasztalható, de ugyanakkor nagyon szép a kép. Én ezt ilyen formában - mint egyszerű tv néző - nem értem, illetve ez most hiba , vagy nem (főleg, ha mindezek ellenére nagyon szép a kép)?
Valahol olvastam, hogy az LCD tévéknél szinte mindegyiknél van egy pici felhősödési jelenség. De ha jól értelek benneteket, akkor emiatt mégis lehet cserét kérni?
További kérdésem, hogy pld. egy olyan Tv esetében amin némi felhősödés tapasztalható, de egyébként kifogástalanul működik, de ennek ellenére a bolt visszaveszi mi történik a készülékkel?
Kicsit "leporolják", újra csomagolják és kvázi eredetiként eladják a következő "madárnak" aki nem sas szemű, vagy megy vissza a gyárba javításra?Kíváncsi vagyok a véleményetekre fentiekkel kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs