Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az említett 5100-as szemüvegek nálam is széthullottak. Lassan 1 hónapja jeleztem a hibát a samsungnak. Előbb mindenféle kopásból, használatból eredő hibára hivatkoztak, meg hogy erre nem terjed ki a garancia mert a szemüveglencsék működnek, de pár komolyabb hangvételű levél és telefon után már kezdték a bocsánatkérést. Párszor már kértek számla, garipapír, fénykép kombókat, de csak a türelmem kérik. Szerintem csak az időt húzzák hogy mikor adom már fel. De nem fogom és ezt meg is írtam neki. Még kapnak pár napot, aztán az ügyet terelem a fogyvédelem felé.
-
Ra3
őstag
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az hogy egy szérián belül több gyártó panelja bekerül régen is volt (pl c650 panel lottó 5 éve), de akármekkora szerencséd lehet akkor se fogsz UC paneles, edge-ledes, tévét kapni mondjuk a h5000-esek között. Sok ilyen feature ami régen benne volt az olcsóbb tévékben egyre drágábban elérhető csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Notebook hibák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest