Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Pro Koryak #120425 üzenetére
én lemértem műszerrel az enyémet, feljebb mutattam valahol a képet, elég komoly színe van az idei QLEDnek. a standard színterek fedettsége egy dolog, a volumen is számít, tehát hogy mennyi színt tud egyáltalán megmutatni (és azon belül van az, hogy az adott színtéren belül mennyit helyesen), na az elég komoly, egy tévézhez képest pláne!
persze ez csak egy dolog, és nem is mindenki érzékeny rá. én igen. fotózok és mindennap monitor előtt ülök.egyiket sem akarom én isteníteni vagy kritizálni. a mai csúcs tv-k, technológiától függetlenül már nagyon rendben vannak, tátott szájjal élvezkedik az ember. de sokkal fontosabb, hogy jó műsorforrást menjen rajta. anélkül szart sem ér.
(a rec2020 jelenleg a legnehezebb, és legújabb standard, ezért olyan kicsi a különbség, de nézd pl a dci-p3-at)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest