Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz lightblue #109483 üzenetére
Hát igen, Digitalko. Én is visszaküldtem samu tévét nekik, amikor nem kaptam meg rá a plusz garit regisztrációnál. Mondjuk, amikor én vettem, még a sima 1 év garit írták rá, amire az üzletvezető telefonba azt mondta hogy szerinte jó üzlet ez nekem, mert olcsóbban kapom mint a nagy boltokban. Khm
De most a te esetedben már a vevő félrevezetése volt a cél, én lehet megeresztenék egy bejelentést a fogyvédelemnek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
válasz lightblue #109483 üzenetére
A csomagban lévő garancialevél nem volt kitöltve. Ezt jeleztem a boltnak, és azt a választ kaptam, hogy probléma esetén nyugodtan mehetek bármelyik Samsung szakszervizbe, él a 2 év, el fogják végezni a javítást.
Nekem mondták volna ezt.
Az egy dolog, hogy kitöltetlen gari papírral nem fognak foglalkozni így a javítás sem jár. A fő dolog a történetben, hogy csak az alap 1 év jár regisztráció nélkül a +1 vagy +2 év regisztrációhoz kötött! Tehát hiába veszi valaki viszonteladónál az első 12 hónap alatt elmulasztja a regisztrációt akkor elbukja a + év/éveket!
Ennél a Digitalkonál hamar kibukhat, hogy szürke importos...Realme GT Master Edition
-
patow
senior tag
-
Vedike69
csendes tag
Én is leírom webes vásárlásom pozitív tapasztalatait. Samsung Ue49 Ks8000 lett végül a befutó, mivel az Euronics készletről szállította. A Médiás 55"-os rendelésem egyedi szállítással még feldolgozás alatt volt, így azt lemondtam.
Az Euronics központi raktárából hozott 0 perces készülék(nem visszaküldött, áruházi kiállított darab...stb...ezt a rendelésnél külön kértem is, különben ment volna vissza)
Royal Sprinter futárral küldték. Igaz a szállítás +3.000 Ft volt, viszont ebben benne foglaltatott a csomag kibontása, tételes átvétel. Sőt még a futár megvárta míg egy gyors üzembe helyezés is történik, valamint a Samsung oldalán beírtuk a szériaszámot a regisztrációhoz. A gari papír lepecsételve, aláírva és nem a dobozban, hanem az oldalán található "zsebben" volt. Hiszen a doboznak gyári állapotban leragasztottnak kell lenni...Ezután írtam alá a fuvarlevelet, hogy sérülésmentesen vettem át a terméket.
Mindenkinek ajánlom ne spóroljon a szállítás költségen, csak úgy vegyen át készüléket, ha ki is bonthatja a dobozt!!!
A tv gyönyörű, minőségi tartalommal hibátlan. Egy 2011-es 40D6570-et váltott, ami szüleimé lett. Még mindig nagyszerű képe van 6 év után is... -
-
lightblue
csendes újonc
válasz Kerni62 #109486 üzenetére
Ahhoz hogy megtudd, ki kell bontani a dobozt, mert belül lesz. Ha a futár belemegy, szerintem bontsd ki és nézd meg. Vagy ha a futárnak sok ideje lesz, a TV sorozatszámát írd be ide: https://my.samsung.hu . Egyből ki fog derülni, hogy a Samsung Magyar Zrt hozta -e forgalomba, vagy nem.
-
Gaben360
senior tag
válasz bghistvan #109477 üzenetére
Remélem.
Ha olyan homogén lesz mint a tied akkor örülni fogok,meg ha a fekete is olyan jó lesz.
Az eladó az euronicsba tukmálta a 4k-s tévéket persze a belépőszintet.
Mondtam kössz de 50 hz-es tv nem kell,csak pislogott.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy Samsung UE40KU6000W-s tv-m. Nem tudok bluetooth-t eszközt hozzá kapcsolni.
Lehetséges hogy nincs benne bluetooth?
Ha tényleg nincs akkor mi az a nem drága megoldás amivel mégis tudnék hozzá kapcsolni bluetooth eszközt?
Előre is köszönöm -
lightblue
csendes újonc
válasz lightblue #108898 üzenetére
Na, sikerült lezárnom a Digitalko-s ügyemet. Itt az összefoglaló:
A vásárolt TV: UE40k5502. A termék jellemzői között az szerepelt, hogy 2 év gyártói garancia van rá. A csomagban lévő garancialevél nem volt kitöltve. Ezt jeleztem a boltnak, és azt a választ kaptam, hogy probléma esetén nyugodtan mehetek bármelyik Samsung szakszervizbe, él a 2 év, el fogják végezni a javítást. Kicsit bizonytalan voltam, ezért felhívtam a Samsungot, és több kisebb szervizt is. Egybehangzóan mindegyik azt mondta, hogy aláírt és lepecsételt papírok nélkül nincs garancia, ha alá is iratom a bolttal, akkor max 1év EU gari lesz. Ezt nem vállaltam, inkább visszaküldtem a terméket.
Írásban jeleztem nekik, hogy elállok a vásárlástól. Nem válaszoltak. Telefonon hívtam őket több napon keresztül, mindig azt válaszolták hogy a visszaküldeni kívánt termékekkel másik kolléga foglalkozik, majd ő fog keresni engem. Végül négy nap múlva kaptam válasz e-mail-t, hogy küldhetem. Másnap küldtem futárral, semmi választ nem kaptam hogy megérkezett -e, minden rendben van -e, nekem kellett ez miatt is hívni őket. Egy hét után annyit mondtak, hogy az ügyintézés még folyamatban van, várjak még. A második hét végén visszautalták a teljes vételárat. Közben a MM-ben volt kuponos hétvége, ahol még olcsóbban meg is tudtam venni az 5500-ast(106k), és még vettem hozzá +2évet, így összesen most 4év garim van. -
bghistvan
senior tag
Nem tudom hogy adhat-e a későbbiekben aggodalomra okot az,hogy eddig a tv a be-ki kapcsolásnál adott egy kattanó hangot (gondolom a relé) ,és tegnap óta veszem észre ,hogy
ez a kattogó hang nincs.
Szerintetek ez hibajelenséget idézhet elő?
UE60J6240 -
Flashget
félisten
válasz MASSlag #109475 üzenetére
Mivel Magyarországon lett forgalombahozva jár a törvényben előírt 1 év gyári gari.
Ennyi nem több. Viszonteladóktól vett tv-k esetében regisztráció után jár +1 vagy +2 év.
Téma összefoglalóban ott van milyen garijegyet adnak a viszonteladók.
Én nem tudok róla, hogy a linken szereplő bolt viszonteladó lenne.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
MASSlag
tag
Köszönöm a válaszokat! Nem gondoltam, hogy gond lehet a garanciával, ami azért fontosabb annál, hogy milyen panel van benne :/
Ha már így szóbakerült INNEN lett rendelve. Az oldaluk szerint hivatalos gyári garanciát adnak, nem tudom, akkor ez így hogy lehetséges. Elég forgalmas webáruház, sok pozitív visszajelzéssel, hitelesnek tűnt.
Egyébként mi az oka annak, hogy a gyártók nem tüntetik fel a panel típusát, úgy mint a monitoroknál?
[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
Flashget
félisten
válasz Kerni62 #109461 üzenetére
csak, hogy alátamásszan jól döntöttél...gyerekem telefonja amit tőlük vett elromlott. 2 hónapon át ment a hitegetés majd visszakapta ugyanolyan hibásan ahogy leadta, de cserébe kapott egy cseh nyelvű szerviz jelentést, hogy a telefonnak semmi baja. Mutatta az eladónak maga szerint ez jó? Nem volt a válasz...de mégis leírták ezt.
Akkor fogyi védelem vagy hogyan tovább? volt a kérdés..mondtak 1 hetet és elviszik egy hazai szervízbe (ez a xiaomi telefon esetében a wayteq)
végül 2 hét múlva már kijavítva kapta vissza cirka 2,5 hónap elteltével.
Soha semmit onnan többé nem veszünk.egyébként ők nem viszonteladók tehát nem lett volna gyári garid leszámítva a kötelező 1 évet.
nekünk jú.19-én jár le a 3 év, vettünk +2 évet a múlt héten 25K-ért.
4. évben ha elromlik úgy sem tudják javítani már[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
MASSlag
tag
válasz PuMbA #109468 üzenetére
Áh, elsőre én is ezt mondtam, de nem én rendeltem hanem szüleim, akik persze egyből rábólintottak, merthogy újabb a panel biztos jobb. Max. három hét múlva tudok elmenni hozzájuk a munkám miatt, addigra már rég nem lehet visszaküldeni, szóval szemrevételezés nem játszik. Egyébként meg sem kérdeztem volna.
[ Szerkesztve ]
-
MASSlag
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a 55KU6402-ben milyen panel van? 55KU6400-at akartunk rendelni, de boltnak nincs már csak 6402, szerintük csak annyi a különbség "újabb" panel van benne. Attól félek, hogy ez azt jelenti hogy PLS van benne VA helyett, de sehol nem találok infót a 6402-ről, még tesztet sem ahol megmérték volna a kontrasztját.
-
laychi
veterán
Sziasztok.
A napokban vásároltam egy UE55K6379SU tv-t,ahogy azt írtam korábban.
Csak optikai audio kimenettel rendelkezik,így sajnos a 2.1-emet nem tudom rácsatlakoztatni.Van egy elképzelésem,hogy veszek egy logitech stereo bluetooth adaptert és arra rákötöm a hangfalat.
A Tv-m , ha minden igaz támogatja a bluetooth fejhallgatókat
így gondolom be lehetne üzemelni terv szerint a logitech z623-at.
Azért szeretném így megoldani,mert DAC-on keresztül a tv távirányítójával nem lehet hangosítani,és hangerő szabályzás miatt nem szeretnék mindig ugrabugrálni.Kérdezem,meg lehet a fent említett módon oldani a történetet,illetve a tv távirányítóval tudom majd a hangerőt szabályozni?
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Apa+Fia
aktív tag
Sziasztok! Ku6000-nél hogy lehet elő csalogatni a hbbtv-t?
Apa csak 1 van!
-
sasasa
újonc
Üdv!
Még mindig a szakértők segítségét kérném! T22d390ew firmware -t keresek!
Köszönöm! -
Ciccuka
veterán
válasz Flashget #109408 üzenetére
H6400 Input lag:
Input lag (high-speed camera) 38ms compared to lag-free CRT
Leo Bodnar input lag tester 43msSamsung (UE40) H6400 LCD LED TV input lag teszt
With that performed, we measured an input lag of 40.7 milliseconds
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Flashget
félisten
-
Gaben360
senior tag
Na,megrendeltem ma a 60J6240-et,remélem nem lesz csalódás!
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Flashget
félisten
válasz Kerni62 #109449 üzenetére
malltól óvatosan a rendeléssel..adtak el már ők Magyarországra a spanyol és portugál piacra szánt modellt.
cseheknél van a raktáruk nem is volt benne magyar nyelv!
Ha nem H végződésűt kaptok hanem C-t át ne vegyétek!Erre gondolok:
Samsung UE40K5500AWXXHRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz atti1848 #109442 üzenetére
Digi mint más kábelszolgáltató csak a saját eszközeit engedi használni kódolt adásokhoz.
Viszont van olyan kitétel a Diginél, hogy Digifilm 300Ft (1 év hűségnél az első 3 hónap 0Ft) ekkor a CI+ 0ft. Érdemesebb Digifilmmel kérni mint simán csak CI+9-t bár annak meg nem sok értelme van a kódolatlanokhoz.
Egy előfizetésre csak 2db CI+ adnak.
Mihez kellett a CI+? HBO?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
atti1848
senior tag
válasz FollowTheORI #109443 üzenetére
Igazad van, a Digi írta, hogy bérlési variáció van, ami 200 Ft/hó, csak be kell vinni a beltérit és ingyen cserélik.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
nagyúr
válasz daneee95 #109445 üzenetére
Ebben a méretben és ebben az ársávban max KU6400 jöhet szóba, mint legjobb ár/érték (ha még kapsz valahol)... KS7000 lenne még jó, de olyat nem kapsz már szerintem, meg drágább lenne.
Az új MU széria meg még jóval drágább sajnos...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
daneee95
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy 50-55" között samsung 4k tv-k közül melyek a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezőek? 3d-t sosem használnék, sötét szobában szemből nézve használnám filmre, netflixre, játékra.
A keret körülbelül 210ezer forintig húzható.
Köszönöm segítségeteket!
-
atti1848
senior tag
válasz FollowTheORI #109443 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Akkor érdeklődök a Digi-nél.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
nagyúr
válasz atti1848 #109442 üzenetére
Először kérdezzétek meg a szolgáltatót, hogy mit mond rá... nem ismerem a Digit e téren, de a legtöbb szolgáltató csak saját eszközt enged. Vagyis tőlük kell bérelned/venned a CI modult.
Egyébként az a különbség, hogy az előbbi az csak egy CI foglalat, amibe a modul megy, NEM modul!!
Az utóbbi maga a CI modul amibe az előfizetői kártya megy és neked kellhet.Előbbinek a tévé tartozékai között ott kéne lennie, ha még nincs rászerelve.
És amit még hozzátennék, hogy CI+ modult keressetek mindenképp, ez szerintem nem az, csak sima CI.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Édesapámnak van egy Samsung UE40F6320AW TV. Szeretne bele egy CI modult, hogy a Digi-s beltérit kiváltsa. Tudtok ajánlani valamit?
Esetleg ez vagy ez ? Mi a különbség a kettő között?
-
GuruZone
őstag
sziasztok, most kaptam az infót, hogy a győri Metro-ban május 26 és 29 között
kicsivel kevesebb mint 118.000 Ft lesz a Samsung UE43KU6000
20 éves a győri üzlet, ezért csak ott érvényes az akció.
Ahogy olvastam, sokan használjátok ezt a típust különböző méretekben.
4K UHD, 3x HDMI, 2x USB, Wi-Fi, Miracast... Ennyiért jó vételnek számít ???
(Elsőszámú tévének, nappaliba)update: rákérdeztem a garanciára, teljeskörű 2 év Samsung garancia,
nem szürkeimport! Be lehet/kell regisztrálni a Samsung oldalon.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
addikt
Nemrég írtam róla.
Most már több hallgatási tapasztalattal,még inkább ajánlom.
Menj el a Fogarasi útra,hallgasd meg, és rögtön elhozodhttp://audiocentrum.hu/Acoustic-Energy-Aego3_2.1
Komoly DAC van benne, optikai bemenet, AUX bemenet amennyiben pc hez is szeretnéd csatlakoztatni.
Távírányítóval válthatsz a bemenetek között.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
TBMC
addikt
válasz PuMbA #109434 üzenetére
nagyon köszi!
esetleg ezen soundbarok mennyire ajánlottak? - bocsi, nem kukacoskodás, csak érdeklődés. eléggé letisztult nappalink van, ezért gondolkoztam valami kisebb 2.1en bár az így lassan kiesik, mert ahhoz, hogy szóljon is méretben nagynak kellene lennie.
így jött a hangprojektor ötlet ami már korábban is felmerült.
(félre ne értsetek, nem divatmajom vagyon és nem is zenész. csak szeretem ha szépen szól valami - nyilván ilyen árban nem várok csodát persze, letisztult környezetben jól is néz ki akár)pl: Samsung HW-K430, Samsung HW-K450.
gondolom ezek közül mind pl csak HDMIn keresztül/optika tudnám csatlakoztatni igaz? gondolom az én TVmen nem elérhető a bluetooth csatlakozás
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy ossze lehet csatlakoztatni a TV-t telefonnal, kabelen keresztul ugy, hogy lejatsza a videoim? Probaltam racsatlakoztani USB-n keresztul de vagy semmit nem csinalt vagy csak a fotoim erzekelte.
(49KS7500)Udv!
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
PuMbA
titán
Távirányítós lehetőségek 50k körül:
1. FiiO D03K (10k) + Microlab Solo 6C (40k). Legjobb hangminőség és ezzel együtt térhatás.
2. Thonet & Vander Grund soundbar (50k). Kényelmes, kis helyen elfér, de hangminőségben azért rosszabb, mint az előző. Térhatás gyakorlatilag nincs, hiszen egy helyről jön a hang.
3. Edifier C2XD hangfal (40k) optikai bemenettel. Hangminőségben ez a leggyengébb, kényelmes, hangfalak elérnek kis helyen is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mfranky #109430 üzenetére
Vezetékest is eldobja néha , azt nem mondanám hogy mindig minden bekapcsolásnál... de heti 1x 2x van hogy nem látja a netet vezetékesen se és igen, ilyenkor csak az áramtalanítás segít.
Pontosabban az az érdekes, hogy azt írja hogy csatlakozik a hálózathoz és van IP címe is, de nem működik egyik netes dolog, meg a NAS DLNA-t sem látja.Nincs kedvem újra beállítgatni, ezért egyelőre nem csinálok emiatt factory resetet rajta, de gyakran az ilyen hibákat csak az oldja meg update után.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Hello!
Stream-re ( tv es notebook kozott )
A Samsung sajat appjat hasznaljam ( Smart view ) vagy van ennel "jobb" is.
Nincs itthon NAS csak notebookrol jatszanam le a filmet,sorozat,stb...Koszi.
-
TBMC
addikt
válasz PuMbA #109428 üzenetére
igen teljes mértékben igazatok van. úgy néz ki el is vetettem a történetet.
viszont nincs fejhallgató portja a tvnek, audiót illetően csak optikai kimenet van rajta.
így szeretném segítségeteket kérni. (UE55KU6100WXXH)50körül van esetleg ajánlott 2.1 szett ami rendelkezik optikaival? - máshogy ugye nem nagyon lehetne csatlakoztatni
vagy esetleg soundbar?
vagy felejtsem el és inkább 100 ezres/fölötte lenne érdemes majd majd nézelődni?
- nincs nagy igényem, csak szeretném, ha jobban szólna a TV.
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Üdv!
KS7000-es tulajokat kérdezném, akik wifi-vel használják a netet... Nálatok is "xar" az egész, mióta megkapta a tévé a 1169-es frissítést? Már a 1169.2 van fent, és a router-hez csatlakozik, de netet nem érzékel.
Minden további eszközön van net, csak a tévén nincs. A tévé áramtalanítása néha megoldja a problémát, olyankor vissza tud kapcsolódni utána, de rendszerint ez a következő bekapcsolásnál megint fenn áll, hogy nincs net... Már 4-5 napja tapasztalom, hogy nem jelentkezik be a fiókomba bekapcsolásnál...üdv,
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
PuMbA
titán
Kérdés, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod egyáltalán, mert egy ilyen Creative 5.1 a hangminőség legalját képviseli, ezek a legolcsóbb DAC-ok pedig szintén a béka segge alatt vannak minőségben Egy a TV fejhallgató csatlakozójára kötött sztereó hangfalszettel nagy az esély, hogy jobban járnál és a TV távirányítóval tudnád szabályozni a hangerőt is, mert optikaival ez a lehetőség megszűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Ezt olvasd át Digitális-analóg audio konverter (DAC) sztereó
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
nagyúr
Csak ha szerzel ilyen cuccot valahogyan: Ligawo 6518744 Audio Decoder 5.1
Vagy esetleg ilyet Panlong ® 5.1 Audio Gear Digital Sound Decoder Converter - Optical SPDIF/ Coaxial Dolby AC3 DTS to 5.1CH Analog Audio.
És persze utána RCA-3.5mm jack, de az már könnyebben megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Samsung UE55 KU6000-rol mik a tapasztalatok?
190k lenne most a MM-ben 🤗 -
veterán
-
lac14548
aktív tag
válasz sityupityu #109418 üzenetére
A válasz roppant egyszerű: van olyan csatorna amit csak analógban ad a szolgáltató...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz lac14548 #109414 üzenetére
Azt nem igazán értem miért akarod keverni a digitális adást az analóggal. Még HD Ready tv-n is rossz az analóg képe mint a Samsung 4000-es.
Analógot beállítom vész tartaléknak mikor Digin elszáll a DTV ideiglenesen tudjuk nézni, de normál viszonyok közt eszembe nem jut nézni olyan pocsék a képe LCD-n.
J szériánál a szolgáltatót egyébre állítsd különben csak az analógot hozza be Digi kábeltv-n amennyiben az van nálad és nem tányéros.Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz lac14548 #109414 üzenetére
Én az előző tévénél D-szériánál programoztam utoljára mind a 2 csatorna fajtát- digitális-analóg.Annál a tévénél úgy működött,hogy ugyanazt a számbillentyűt megnyomva 1x vagy 2x akkor digitális vagy az analóg csatorna jött be.Azóta nem foglalkoztam vele,mert csak digitális csatornára hangolom a tévét.
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz sandró60 #109413 üzenetére
Az átrendezés még csak hagyján, a leginkább a csatornaváltás a probléma, hogy miért tesz különbséget az analóg és digitális közöttt, miért nem jöhetnek egymás után...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
A Samsung UE32H4000AWXXH tévével van "rossz tapasztalatom"...
Számomra bosszantó az, hogy amennyiben digitális és analóg csatornák is be vannak állítva, akkor a csatorna +/- gombokkal nem lehet sorba (1,2,3,4,stb.) léptetni a csatornákat.
Ha éppen egy digitális adást nézek, akkor csak a digitális adásokat váltja, az analógot kihagyja, és fordítva.A szolgáltató Digi (Bp.).
Kérdésem:
A fenti "hiba" ugyanúgy előfordul az újabb tipusoknál is?
Egy UE40J5100 tipust szeretnék venni...Hallomásból úgy tudom, hogy az LG TV-k is így működnek...
Van olyan márka amiben ez rendesen müködik (és nem kell számítógép a csatornalista szerkesztéshez)?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
-
dethroner
veterán
válasz pitrikzoli #109405 üzenetére
Persze, hiszen a sok migráns miatt lassan germánia is megkapja a balkáni besorolást
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
válasz #94529552 #109394 üzenetére
H6500-on játszottam próbából konzollal (xbox) és bűn szar volt...az a tévé valami 43 vagy 45ms tud gamer modban.
számomra teljesen élvezhetetlen lett volna bizonyos játékokra..szemmel látható volt a gomnyomástól mikor történik meg a reagálás a képernyőn..malom, sakk ilyenekhez jó.
az akkori 5xxx széria volt ajánlott konzolokhoz viszont filmeknél, sporteseményeknél meg gyengén teljesített.Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
-
-
laychi
veterán
Üdv az uraknak.
Vásároltam egy Samsung UE55K6379 FHD Smart TV-t
Még ismerkedem vele,eddig bejön.A képfrissítési frekvencia PQI-ban van megadva,nem Hz-ben,van valami kalkulálási mód?
800PQI a leírás szerint.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása