Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Celtis #103956 üzenetére
Nem, azzal pont nincs problem egyelőre, mert gondolom akkor a jó
Ezért a 120hz-esen lehet tényleg jó a 24p film. Amúgy ehh forrás. Figy. Egy namvadt pendrive nem hibázik be, nem a müholdról jön hogyi ngadozhat a jelt vagy franc tudja. Az anyag meg minden esetben szinte végig stabil hidd el. Amelyik nem, azt törlik még virgáboltinál is. Úgyhogy ez a forrás megkülönböztetés hülyeség.
Ráadásul a ratings-en a KS7000-es tv ha jól tudom MINDEN forrásra 24p judder free. Még 4k felbontás és 60p mellett is. Szóval édes mindegy kellene hogy legyen hogy miről nézed. Ja amúgy újra néztem a vidiket, ugye pont a WalkingDeadnél kapcsoltad OFF-ra a Auto Motiont nagy úgy néznék meg tesztet, hogy úgy mit tud, csak pont ott már nem sok volt a videóból. De akár nézd meg magadnak. Dobjál pendrivera egy BDRiP-et, átlag másfél órás film 1,4GB kapcsolj ki minden kamu képjavítót, na és úgy nézd megNa arra vagyok kíváncsi. És akkor még bdrip után 720p vagy 1080-as rls-t is megnézhetsz, de minden esetben legyen OFF teljesen off a rásegítés. És USB mondjuk. Na kíváncsi leszek mit látsz majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest