Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Aki s23rol valtott, javult az aksi ido neki? Vagy a cameranal latt javulast?
Erosen agyalok, hogy s23t csereljem 24re.
-
heba83
csendes tag
Én S9 plusról váltottam S24-re, de ott is többet lehetett változtatni az AOD-ben, mint itt. Viszont azt észrevettem, hogy az elején mikor még állítgattam a zárolási képernyőn az órának a helyzetét, formáját, nagyságát akkor az AOD is ugyan úgy mutatta. Viszont már most nem vált és hatalmas nagy.
-
lolal
senior tag
Ezért kell a 7 év Update, hogy valaki 1 év után erősen agyaljon a váltáson 🤣. Nyilván tudom ez magának a típusnak a hosszabb élettartamát jelenti a sokadik X edik vásárlónak akik tényleg fenntarthatóan gondolkodnak. De amíg valakinek ez a legnagyobb kinja hogy lecserélje -e az 1 éves modelljét hát no comment.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
mSchumi87
senior tag
Galaxy S24 vs S23 | Exynos vs Snapdragon Battery Test
[link]En S23-rol valtottam, ha nem fontos neked az AI funkciok akkor S23 szerintem még mindig a jobb telo, dizajnra talan jobban mutat a S24, amit még észre vettem az S24 ugyan olyan hasznalat mellet langyos, S23 hideg
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
S@c@
őstag
válasz mSchumi87 #311 üzenetére
Ertem, nekem az aksi ido es az hogy husebb az fontosabb. Meg talan a kamera.
Az ai funkciokat az s23 is megkapja, illetve copilot es chatgpt app is elerheto az s23ra ami nekem eleg.
Akkor szted nemeri meg valtani, meg 20e kulonbseg eseten sem az en preferenciáim mellett?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... akkuidő,kamera?"
Igen, ezt láttam, de feltételeztem, hogy ha "agyal rajta", akkor min. 5 percet rászánt már arra, hogy utána nézzen. Ha ez megtörtént, akkor újabb ~2 perc rájönni, hogy nem (igazán) éri meg váltani, mert kamerában gyak. 0, míg üzemidőben - ha alapul vesszük az itt már legalább 2× link-elt tesztet - nem hogy jobb, de rosszabb az S24-nél.#311 mSchumi87
"En S23-rol valtottam ... " - miért? Őszintén érdekelne. Vásárlási "kényszer", az AI dolgok vonzottak?[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Szerintem a snapdragon még mindig sokkal jobb választás mint az Exynos.
<Adamsky> minden éven megveszem az aktuális flagshipet a Samsungtol persze a méret miat mindig a legkisseb johet csak szoba, mind ezt ugy hogy itt Szlovákiaban ugy jon ki a matek hogy ha elorendelem az aktuális flagshipet akkor 10%-ot az árabol vissza adnak Samsung boltban vásarlásra + eladom nekik a régi jelenleg S23-ast amiert jelenleg 474€ (185 000forint durván) a max kivasarlási ár amit adhatnak álapottol fugg. Szoval igy minden éven ugymond félaron tudom kb megszerezni.
899€ - 474€ = 425€ (165 000forint) + még ott van a 89€ vásarlási utalvány.
Kár hogy nem maradt meg az éven is a Snapdragon, nem nagyon vagyok kibékulve ezzel az Exynosal hiába sokan dicsérik a tesztben, lehet hogy majd valami frissitések segitenek rajta, de se akuban se melegedésben nem hozza az S23 szintet jelenleg. Kamera meg ugye nem változot, ugyan az mint az S23-ban ott nem látok nagy kulombséget.
-
mSchumi87
senior tag
Hat ha van lehetoseg kiprobalni mind2ot akkor a szerint donts. Meg hany evre tervezel vele. Lehet erdemeseb lenne megvarni S25 vagy S26ot mire ra jonnek hogy Exynos hiba volt es nem adnak el annyi S24 et amennyivel terveztek
-
zzola
titán
Srácok, gyári visszaállításnál az eSIM megmarad, mint iPhone-nál?
Köszi -
Rigormortiis
veterán
Hogy működik a Regalaxy program? Tehát ha mondjuk megveszem a szolgáltatómnál az s24et, akkor a számlával elmegyek a helyi Samsung szervízbe, eladom a régi Samsung telefonomat és megcsinálják?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
migabi24
nagyúr
válasz Rigormortiis #319 üzenetére
Ez szépen le van írva a regalaxy oldalon, nem ilyen egyszerű.
-
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #321 üzenetére
Kedvezmények fül.
Elektronikus űrlap - feltöltöd a számlát - napokkal(hetekkel) később kapsz emailen egy kuponkódot - azzal mész be a samsunghoz.Dobozt nem kell vigyél, csak a telefont.A promo hibás amúgy, pdf számlát nem enged feltölteni, csak képformátumot.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tms+
aktív tag
válasz <Adamsky> #322 üzenetére
Pontosan mindenkinek saját döntése, a tiéd az, hogy sportolsz és utazol. Nem értem, hogy miért kell folyton azon rugózni, hogy ki, mit, mikor, miért vesz meg, nem vesz meg. Ráadásul attól, hogy valaki megvesz valamit, nem jelenti automatikusan azt, hogy ő nem utazik vagy sportol stb.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #329 üzenetére
Új telefonról nézed?
Be vagy jelentkezve a samsung accountba telón?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #332 üzenetére
Hát ezek szerint igen.
Ezt kéne lássad s24-ről:
-
tms+
aktív tag
válasz 7Heads Drago #327 üzenetére
Egyáltalán nem rugózom rajta, csak már többszöri alkalommal látom, hogy "megkérdőjelezi" mások döntését vásárlással kapcsolatban, gondoltam egy off topik kommentet megér, amiben megpróbálok arra rávilágítani, hogy teljesen felesleges mások pénzköltési szokásaiban értelmet keresni.
-
Antonio989
csendes tag
válasz Rigormortiis #332 üzenetére
Én is múlthéten igényeltem meg, a Members alkalmazásban a régi telefonon nem is látszik szami777 által beküldött új galaxy s24 promó. Regalaxy Regisztráció folyamata:
1. A ’Kedvezmények’ fül alatt szükséges rákattintania az „Új Galaxy telefon tulajdonosaként megújítjuk régi készülékedet! ” ablakra majd ezt követően az ’Érdekel” gombra.
2. Következő lépésként pár személyes adatot (név, telefonszám) fog kérni az oldal, és a ’Termék információ’ legördülő menüből szükséges kiválasztania, hogy melyik termékkel rendelkezik, majd feltölteni a Promócióban Résztvevő Termék vásárlását igazoló számlát, vagy számla másolatát jól olvasható minőségben, megadni a vásárlás pontos dátumát és a ’Következő’ gombra kattintva megjelenítésre kerül az elérhető kedvezmény.
( Nekem az adatok automatikusan ki voltak töltve, és csak az S24 telefont láttam a választható telefonoknál. A vásárlás pontos dátuma állítólag az a dátum, ami a számlán szerepel. 01.19-én vásároltam de 01.25-én kaptam a számlát amin a 01.25 szerepel. PDF-et nekem enegedett feltölteni. )3. Ezt követően az ’Összefoglaló’ gombra szükséges kattintani, ahol az alkalmazás kéri, hogy igazolja vissza az önként megadott információk és a feltöltött dokumentum helyességét és valós mivoltát, valamint, hogy erősítse meg részvételét a ’Regisztrálok’ gombra történő kattintással.
4. Utolsó lépésként pedig az oldal alján az ’Általános Szerződési Feltételek’ elfogadását követően, a ’Regisztrálok’ gombra kattintással véglegesíthető a regisztrációs folyamat.
Remélem így sikerül
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz Rigormortiis #329 üzenetére
Az S24-en be kell lépni a Samsung fiókba, majd a Membersbe és ott kell megjelennie a Bannernak. Nem S24 szériás mobilon nem jelenik meg elvileg, ami készülékspecifikus ajánlat.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz migabi24 #309 üzenetére
Komolyan mondom, agyfaszt kapok mindjárt, s24 csak úgy kíváncsiságból a 7 éves moto z2 force mellé tettem, ugyanaz a Balaton 4k drón videót elinditottam, a moto z2 3 családtagom szerint is szebb színekkel operál mint az s24 fényerő max közelében se látszik erősebbnek az s24 ráadásul az s24 6.2 kijelzőjén kisebb a megjelenített kép mint a Moto Z2 5.5 ös kijelzőjén. 7 év különbség van közöttük. Elképzelni se tudom hogy mit művelt a Samsung ezzel a panellal. Jön még egy i13pro és egy thinkphone teszt, kíváncsi leszek. Egyébként természetesen az s24 színprofiljea élénk beállításon volt.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... többszöri alkalommal látom, hogy "megkérdőjelezi" mások döntését ... "
Na, azért ne essünk túlzásba! Én csak próbáltam megérteni, hogy egyes emberek mi alapján döntenek amellett, hogy egy adott gyártó termékéből
• automatikusan megveszik a legújabbat
– és / vagy –
• minimális tájékozódás nélkül vesznek meg valamit, majd érdeklődnek a fórumban, hogy jó döntést hoztak-e.
Nekem mindkét eset nagyon furcsa volt, és gondoltam hátha kapok valami észszerű választ. Ennyi. Mind1, már bánom, hogy egyáltalán feltettem a kérdést. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a moto z2 3 családtagom szerint is szebb színekkel operál ... "
Szebb = több, vagy jobb? Mert a több, nem mindig jobb. Nem tudom érhető voltam-e.
Másképp: ma nagy divat mindent túltolni. A képeken a színeket, a kontrasztot, az élességet, a zene hangzását pedig "V"-re (túltolt magasak és mélyek) hangolni." ... az s24 fényerő max közelében se látszik erősebbnek ... "
Milyen módban próbáltad? Elvileg automatában tudja a maximumot. -
doooo
veterán
"ráadásul az s24 6.2 kijelzőjén kisebb a megjelenített kép mint a Moto Z2 5.5 ös kijelzőjén."
Az kinek a hibája, hogy a legegyszerűbb logikát sem tudod alkalmazni? Vajon mi az oka ennek, hogy a 16:9-es képernyőn nagyobb a kép egy 16:9-es videónál? Hmm, örök kérdés marad, igaz? -
S@c@
őstag
válasz Antonio989 #335 üzenetére
de akkor hogy adják el sokan a regalaxy kupont, ha bontatlanként eladták az új tulajnak az 24 telefont. Akkor csak régiről nem?
-
Rigormortiis
veterán
Fura kérdés lesz: a Spigen thin fit toknak ugyanolyan a tapintása, mint a rugged armornak? Ez utóbbit sehol sem találok, pedig ilyet szeretnék, de a thin fit is jó lehet.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tms+
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Kicsit off, de ismerosnek a base verzion ilyen problemaja van:
Tiktok másnál se frissíti minden követett fióknál a Követés fülön a posztokat? A piros pötty megjelenik, de a posztok nem töltődnek be. Másik eszközökön (S23, Tab Ss9) frissül rendesen, és utána betölti itt ezen is. Minden beállítás ugyanaz. Csak a OneUI 6 vs 6.1 különbség.
Koszonom !
-
-
migabi24
nagyúr
Juj [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest