Új hozzászólás Aktív témák
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
3 hete már nyomkodom a sima S24-et és alapvetően nagyon szeretem, viszont az akksi azért csalódás..visszaolvastam és látom, hogy ez a kb. 4 órás SOT a tipikus. Ezzel kapcsolatban merül fel bennem, hogy ezidáig én voltam ennyire eltévedve és ebben a méret kategóriában ez a normális üzemidő? Jó, tudom, hülye voltam, nem jártam utána, mert ha tudtam volna, hogy az S24+ mennyivel jobb üzemidővel bír, akkor biztos azt választom a "kompaktság" helyett, de ez a 4000mAh megtévesztett a Note9 után (igen, tudom, hogy azóta a hardver jóval komolyabb lett) és simán azt hittem, hogy ebben a telefonban 1 napot lazán bír mondjuk olyan 6 órás SOT-vel..😅
Valamint meg felmerült bennem a csere S24+-ra, általában az ilyen cserék mennyire érik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elite: Dangerous
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 97%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 64GB fekete
- Apple iPhone 15 128GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- ÚJ !! iPhone 13 Pro MAX 128 GB Alpine Green - 2025.07.21-ig garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával