Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1161 üzenetére
Ja értem már csinálunk néha olyat is köszi a tippet most már sűrűbben fogjuk alkalmazni.
-
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1158 üzenetére
Na ez faszán hangzik lehet ott a képességek között varázslatokat venni azokat hogy tudom fejleszteni még nagyon gyéren áll és lassan 22-es leszek.
-
Rasiel
senior tag
válasz
AeSDé Team #1158 üzenetére
Pedig sokan azt írták, hogy egy idő után ellaposodik, unalmassá válik a játék. Nekem nagyon tetszettek mindig is az ilyen gyönyörű, meseszerűen kidolgozott játékok. Amikor sokat játszottam vele egyhuzamban, akkor én is meguntam kicsit, de aztán letettem pár napra és utána megint nagy kedvvel vetettem bele magam.
Ha már kicsit erősebbé tetted a karakteredet, utána már nincs benne akkora kihívás, főleg, ha a harcok során megszeded magad gyógyitalokkal, így még a komolyabb ellenfeleket is mondhatjuk könnyű szerrel ki lehet végezni. Pedig legnehezebb szinten kezdtem el.
Egyébként a játék tényleg nem kicsi, nagy bebarangolható terület fogad minket. Ahogy írtad is több sziget bejárható, rengeteg mellékküldetés érhető el.
Ha még foglalkoztak volna vele szerintem nagyon jó játék lehetett volna. Sajnos sok bug van benne, amit jó lett volna kijavítani. Az külön plusz lett volna, ha akkoriban a fejlesztők adnak hozzá plusz küldiket, esetleg bővítik a térképet. De sajnos másként történtek a dolgok...Szerk.: Meg ahogy nézem a topik is kihalt rendesen.
-
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1156 üzenetére
Hát elég szar akkor gyakorlatilag csak a lóra lehet költeni a térkép nagysága csak akkora amit látunk eredetileg is ha megnyomjuk az m betűt?
-
Rasiel
senior tag
válasz
AeSDé Team #1152 üzenetére
2.40-ig érdemes updatelni, ezt ajánlom én is. 2.43-al Win 7 x64 alatt már a menüben gondjaim voltak: a hang elkezdett szaggatni és az FPS érték is szépen leesett egy pár másodpercre, utána megjavult, de sajnos elég sűrűn csinálta, ezért is maradtam az előbbinél. Azzal is vannak problémák, pl. a tálcára dobálást nem mindig szerette, néha-néha azzal is megakadt a játék, de nem volt vészes (talán a physx miatt). Sajnos sok bug maradt a játékban.
Win 8.1-el, 2.40-es patch-el nem tudtam működésre bírni, igaz csak egyszer próbálkoztam vele, azóta hanyagoltam. Ha kedvem lesz hozzá, akkor még próbálkozok vele.Egyébként nekem is eredeti magyar Fallen Angel van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- The Last of Us Remastered PS4 játék karcmentes hibátlan állapotban
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, Fekete, Space grey
- Samsung Galaxy A54 5G 128/8GB Violet 1év garancia!
- MATTEL Witcher 3 Wild Hunt Mega (LEGO) (LED világítással) BONTALAN -66% AKCIÓBAN
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB használt
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest