- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz Kimmuriel #4428 üzenetére
Akkor ez micsoda? [S.T.A.L.K.E.R. Free Play Story by dez0wave] Ebben állítólag van co-op, ráadásul magyar. [A készítők honlapja] Sajna magát a mod -ot még nem találtam meg, de írtam nekik egy emailt, hátha csak be lett olvasztva valami másba. Én kb. a játékot a negyedéig vittem el, viszont másokkal együtt volna megint kedvem megint nekifogni.
-
VinoRosso
veterán
válasz Kimmuriel #4362 üzenetére
akkor nekem mitől esett vissza az fps 50-70%-al, amikor 2x és 4x re állítottam driverből? Korábban én is úgy tudtam, hogy nem tudja a motor, de szerintem csak le van tilva a játék menüjében a csúszka, amúgy tudja, ha driverből force-olod. Ezt úgy vettem észre, hogy amikor váltottam x64-es Vistára, és 9800 Gx2-vel olyan 0-5 fps-em volt a frissen telepített játékban és nem értettem, hogy miért van, és kb 30-40 mperc után ki is fagyott. Írtam is ide hogy itől lehet ez, de ilyen drivercserét meg win újratelepítést mondtak, amiket meg is tettem, de nem volt hatása. Aztán gondoltam leveszek a grafikából, és driverből mindent alapra állítottam,és lásd megjavult, 80-100 fps. Aztán kedztem egyenként visszaállítgatni a doglokat, és az AA-nál jött elő újra a gixer. 2x nál olyan 40-60 fps, 4x nél 20-30, itt még viszonylag játszható volt, de néha ha sűrű fás, füves területre értem leesett 15re is. 8x-al máár játszhatatlan volt. Ja és jobban melegedett a VGA is, tehát valamit számolt. Különösebb változást nem vettem észre 4x AA-val, talán annyi,hogy a fegyverről meg az épületekről eltűntek a recék. Nem tudom, hogy milyen bug miatt jött ez elő, hogy az OS vagy a driver tehetett e róla, azóta már váltottam 8800 GTXre, és azzal még nem néztem, de lehet majd este kipróbálom, hogy ezzel működik e.
-
ricsy888
senior tag
válasz Kimmuriel #4362 üzenetére
Kár. Csak akkor azt nem értem miért rakták be a menübe. Vagy csak DX8 módba működik?
Bencom ™: na jó persze, nem is várom el ettől a enginetől, hogy ilyen krízisz féle effekteket tartalmazzon. De hát azért az élsimítást nem most találták ki és ráadásul 2007 ben adták ki gamet. Szerintem illendő lett volna ezt valamilyen formába javítani.
NO mindegy...[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Kimmuriel #4354 üzenetére
ilyen nekem is volt egyszer! Az alap gammában volt, de én nem figyeltem hogy azért van e mert a freedomék zöldek voltak, azt hittem valami bug. Úgy vettem észre, hogy mentem a szemétlerakónál, és folyton bedadta még azzal azt a küldetést, amikor meg kellett védeni a stalkerokat a banditák támadásától abban a vasúti hangárban, és mentem előre és kerestem a banditákat, hogy hol vannak, de mindenhol csak sárgát láttam, közbe meg halllotam, hogy megy a lövöldözés, csak nem értettem, hogy kire lőnek, mert nem láttam senkit, és észrevettem, hogy egymást lövik, aztán elcsodálkoztam, hogy mivan? miért lövik ezek egymást, és közbe meg nem vettem észre, hogy a banditok lőtték a lonereket, azt mire rájöttem hogy mi van, addigra kiírta hogy elbuktam a küldetés, és lekaszaboltál őket. Akkor néztem meg a PDA kacspolatoknál, hogy csak bandit volt körülöttem, sárga volt mindegyik. De szerintem ez valami bug lehet, mert patchekkel már nem tapasztaltam ezt.
-
Bencom ™
őstag
válasz Kimmuriel #4344 üzenetére
Ezt nem tudtam Pedig elég sokszor visszatértem a bloodsucker village-be egyszer mikor skinflint küldött, egyszer mikor hunter, meg egyszer mikor a bulldogot kellett elhozni onnan...
A SEVA az fekete ruha, és a tudósok adják jutalmul ha elviszed nekik Ghost ruháját, sőt el is adják neked kb 45K-ért ha jól emlékszem. De árulják a zöld ruhát is meg a narancssárgát is, de azok nekem nem jöttek be (hogy nézne már ki egy stalker narancssárga ruhában? )
Illetve a Dutysoknak is van egy hasonló kinézetű ruha, valójában az is SEVA suit, csak duty-s modokkal (asszem annyi a különbség hogy más színű az éjjellátója, de erre nem esküdnék meg) -
Bencom ™
őstag
válasz Kimmuriel #4273 üzenetére
Felmentem a hivatalos honlapjára (amúgy faszán meg van csinálva!), az alapkoncepció: valaki elérte a zóna belsejét, ahol előtte még soha senki nem járt, és ettől egy hatalmas blowout következett be ami megváltoztatta az egész zónát, és a jelmondata a gaménak: mit teszel most stalker, a megváltozott zónában?
Azt írták a honlapon, hogy új anomáliák lesznek, új pályák, és a régieket némileg megváltoztatva teszik be,szóval bedurvul a zóna, 8 frakció közül lehet választani, és az élükre állva lehet őket a győzelemre vezetni. Az olvasottak alapján sok mindent átvesznek az OL-ből, pl gránátozás, stb, és főleg a klánháborúkról fog szólni ,de arról nem volt szó hogy akkor most ez az előzmény vagy a következmény? Pedig valaki mintha mondta volna... -
Bencom ™
őstag
válasz Kimmuriel #4271 üzenetére
én úgy tudtam, hogy az előzményeit írja le a játéknak, és ugyanúgy strelokékkal vagyunk... na mind1...
amúgy meg eljutottam kb 3 percig, akkor megint elakadt, szóval nyomtam egy pausét, erre elkezdte elejéről letölteni az egészet, úgyhogy kilőttem a picsába
De jónak tűnik a game, szép... Szereznem kell egy VGA-t... -
Bencom ™
őstag
válasz Kimmuriel #4269 üzenetére
az első másfél percet végre betöltötte... az a kopasz emberke akar lenni fang? Baromira teccik ahogy kapkodja a fejét, általában lassan mozognak, ő rajta meg látszott az ijedtség meg minden... ha ilyen lesz a game, mint ami az első fél percből sejthető akkor nagyon teccik
-
VinoRosso
veterán
-
aginor
veterán
válasz Kimmuriel #973 üzenetére
Érdekes, nekem a játékban soha nem voltak lőszer gondjaim, max ha keveset vittem magammal küldetésre, de a ládában akkor is mindig várt egy-két tartalék fegyver és pár száz skuló.
Venni is alig vettem bármit is, szinte minden beszerezhető alternatív módon is..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest