Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Mert nem is fontos az a lada (a nagy zold szef).
Rengeteg kepzodmenyt talalsz, en pl 5-6 darabot olyanbol aminek 64 ezer rubel az ara, es van meg sok masfajta is.Meg a fegyverek eladasabol is tudsz zsozsot csinalni, en elkoltottem mar kb 1 millat (kulonbozo fegyvereket fejlesztgettem es teszteltem, azert), es meg a bankarnal volt 1 millam. Aztan 700 ezerert vettem szervoruhat is.
A selejtes fegyvereket meg a kukaba teszed, es azert is kapsz nemi lovet...
Amugy valoban rengeteg fegyver talalhato, gyakorlatilag ki sem tudod hasznalni oket...es az is bosszanto, hogy tul gyorsan kopnak meg a felfejlesztett fegyverek is - tisztelet par kivetel.Amugy udv ujbol mindenkinek, reg nem irtam, habar olvasgattam a forumot.
A Geo 2 mod egy adott ponton nem tolt vissza semmit, igy ugy dontottem, hogy egy nagyon regi mentestol lenyegeben ujrakezdem a modot, ugyanis regebb irtam, hogy elcsesztem Szultan emberenek a kuldeteset, es lehet az kavart be, nem tudom. Amugy van mar 1 honapja vagy tobb, hogy el sem inditottam a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest