- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Aarpok #13611 üzenetére
Kösz!
Sajnos azokon a helyeken már jártam és semmi nem történik ill. nekem nem is jelöli a térkép. Azt hittem egy elvégzett feladat után tudok visszajutni.
Ezek szerint megint egy hiba! Azt hiszem most megint utálom a játékot.Az még ok ha egyes feladat közben nem lehet menteni mert hibát ír és hogy egy két feladat "megfeneklik" de hogy bezárjon egy pályára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 25
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest