Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBalu0001
csendes tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
laci06 #23638 üzenetére
Van [ennyiért] is
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
tranceplanet #23320 üzenetére
Rendben, úgy lesz!
Péntek este rendeltem, de még semmi.. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
tranceplanet #23317 üzenetére
Sikerült 300$- ra lekuponozni egy kedves ismerőssel, berendeltem, kíváncsi leszek. Még nem indult el.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
1 among many #23283 üzenetére
Ha minőségi tartós darabot szeretnél akkor roborock.
Aztán már csak azt kell kitalálni melyik modell. -
MBalu0001
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis szösszenet, érdekesség a Roborock s8-ról, akit érdekel és esetleg nem tudott róla.
Az s7 szériától eltérően az s8-nál előre kell gondolkodni mert a sima s8, nem kompatibilis az s8 pro ultrával, valamint felépítésben is eltér(értsd nem lehet hozzá később megvenni az ultra dokkolót).Az s8 pro ultrának beépített víztartálya van, nem kiszedhető(dokkoló tölti fel), az s8-nak igen. Az s8 pro ultra meg tudja emelni a főkefe egységet felmosáskor, az s8 nem. Az s8 pro ultrának a felmosó egységében 2 független rezgető panel van, az s8-nak (az s7hez hasonlóan) egy.
Valamint az akadály elkerülő kamera nem ad képet (mint az s7maxV), amit meg lehetne telefonon nézni, egyiknél sem( s8, s8pro ultra). Meglátásom szerint az s7től a dupla főkefe rendszerben, az akadály elkerülő rendszerben, és az (elvileg) nagyobb szívóerőben tér el. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
phoenix1989 #22003 üzenetére
Nem akarok fillérba*oskodni, de itt (https://cmesshop.hu/products/360-s8-robotporszivo?_pos=1&_sid=6b53fc1b0&_ss=r) egy 1000-sel olcsóbb.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
phoenix1989 #21830 üzenetére
Egyértelműen nem tudom megmondani, nem volt s8-am, tesztek alapján szeretik az s8-at, azt tudom hogy csak az s7 tudja 2,4cm es küszöböt "megugrani" én szerettem, az s8 nemrég jött ki, újabb, nagyobb a szívóereje.
Itt egy összehasonlító táblázat:
https://smartrobotreviews.com/g/rv/compare/-7192/ -
MBalu0001
csendes tag
válasz
phoenix1989 #21823 üzenetére
A 360 S7 Gshopper-en 72850.-be megállhat, a 360 S8 a cmesshop.hu-n, 68000.- körül megáll ( ha feliratkozol hírlevélre 5000-es kupont kapsz).
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
phoenix1989 #21817 üzenetére
360 S7, S8 esetleg?
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
Klayman #21782 üzenetére
Ha visszaolvasol picit régebbre a fórumon akkor látni fogod hogy nem igazán vàlt be a mop pro, ràadásul a gyàrtó magàra hagyta, nem jön rá frissítés, nem megbízható (bár biztos van akinek, remekül működik ennek ellenére akinek van rálátása nem ajánlja), az se-ről itt kevesebb rosszat lehetett olvasni meg úgy általában, és rá jöttek a frissítések..
Itt a fórumon is többen vettek panaszt nem igazán olvastam.. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
altegeorgy #21745 üzenetére
Azt honnan lehet tudni hogy régiókódos?
Esetleg a roboshop.hu-nál kérdezz be a srácoknál, hátha van ötletük. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
altegeorgy #21737 üzenetére
Szeva!
Aliexpress? -
MBalu0001
csendes tag
Szerintem, az s5 max is elég a lakáshoz amit írtál, igazából csak az a kérdés hogy Neked mik az igényeid, mit szeretnél mit csináljon, illetve mennyi pénzt szánsz rá..
Az s7-et meg tudod venni magában, s7+néven a dokkolóval, vagy csak a dokkolót is külön késöbb.
Az ultra dokkolót az s7 max V-hez lehet. 3 verzió van, külön a robot(s7 maxV), s7 max V plusz(ez a csak porürítő dokkoló), meg az s7max V ultra, itt már az ultra dokkoló feltölti a robotot vízzel, valamint kitisztítja a mop-ot.Az s7 és s7 max V közt nem csak a szívóerőben van a(z árbeli) különbség, hanem ennek már kamerás elkerülő rendszere is van amivel fel tud dolgokat ismerni (pl papucs, esetleg kutya sz*r..stb, amit jelöl is a térképen meg el is kerüli elvileg)amire rá is tudsz csatlakozni mobillal mondjuk a munkából mint egy webkamerára.
Valamint nemrég kijött az s7 pro ultra, ami igazából az s7 maxV az akadályfelismerő kamera rendszer nélkül, ultra dokkolóval. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
krapumaki #21361 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy drágák, de ami igényt írtál, azt ezek tudják..
Az s7hez kb biztos vagyok, hogy nem jön ki ultra dokkoló, mivel kijött a q7 az s7max v meg az s7 pro, ezeket fogják inkább tolni szerintem, a piac meg már afele megy hogy az ilyen ultrákat rá lehet majd kötni a vízvezetékre hogy még azzal se keljen foglalkozni hogy az ultra tartályt fel kelljen tölteni vízzel, meg egyéb fejlesztések..
Ha gondolkodsz egy ultra dokkolón akkor az alap s7 pro-ra fókuszálj, ahhoz fogsz tudni ultra dokkolót venni ha úgy van. -
MBalu0001
csendes tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
deathtania #20890 üzenetére
Hát ha ennyire belemerültél, szerintem, müszerrel nézd meg a kábelt(szakadt-e), a motort pedig nézd meg van-e rajta valami adat hogy hány voltos, és egy kb akkora feszültségű elemmel próbald ki megy-e..
Reméljük nem az alaplap.. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
proper #20644 üzenetére
Szia!
Ha rám hallgatsz egyiket se..
A 360s6 már nem mai darab, meg ennyiért már az új 360 S8-at is megkapod, az amall.hu-ról.
A másikat nem ismerem de gondolom, hasonló a szitu, fura ez az oldal, és nem tudom miért árazták túl ezeket a gépeket, meg odaírták elé hogy symbo, de hogy ez mi?... -
MBalu0001
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #20541 üzenetére
Ha rám hallgatsz majd (most szállítás alatt van) veszel első generációs mi robot, eredeti szűrőt bele, nem mosható meg ilyenek, de elég jól szűr..
https://mstore.hu/xiaomi-mi-robot-vacuum-filters-2-db-1680
(Mi robot, roborock s5, s5 max kompatibilisek egymással)
-
MBalu0001
csendes tag
Jött ki a xiaominak is egy "lapos" robotja nemrég STYTJ04ZHM "néven" 5,5cm magas, csak hát még mocskos drága, talán 11.11-re alakul az ára..
Akit érdekel:US $490.19 20%OFF | XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Mop Ultra Slim For Home Cleaner Sweeping Washing Mopping Cyclone Suction Dust APP Smart Planned Map
https://a.aliexpress.com/_mt1zLd2Egy teszt(német nyelvű):
https://youtu.be/NU5mkMbk5Jk -
MBalu0001
csendes tag
válasz
megint én #19390 üzenetére
Szeva!
Szerintem nézz teszteket a 3 gépről, nem hiszem hogy lesz akinek mindhárom gép volt, van..
Személyes véleményem, ugyan az irobotnak ezt a típusát nem ismerem, de szerintem túlárazottak, viomi még elég új, roidmi nekem volt, én meg voltam vele elégedve..
Többiek? -
MBalu0001
csendes tag
válasz
mézespálinka #18836 üzenetére
Menj a 3 pöttyre->manage maps-> maps saving, be van kapcsolva?
-
MBalu0001
csendes tag
A legjobb tudomásom szerint a 360 s7 tudja a legnagyobb akadályt lekűzdeni: 2,4 cm, illetve a tesója a 360 s7 pro, ami lenovo x1 néven is fut(ott)..
Általában 1,8-2,0 mm-t tudnak "megugrani".
Ha tudsz németül itt egy oldal, amin különböző kritériumok alapján tudsz keresni:https://www.smarthomeassistent.de/saugroboter/?fwp_bauhohe=7.20%2C11.35&fwp_hindernissuberwindung=2.40%2C2.40
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
CragON #18660 üzenetére
Ez régi vitatéma, hogy mosni vagy ne mosni..
Igazából mivel hogy nagyrészt magyarországon kemény a víz, a vízkő eltömíti (egy idő után biztos) a hepa szűrőt..
Ettől függetlenül van, hogy a használatiban meg az van, hogy lehet mosni..
én speciel nem vagyok hajlandó mosni, inkább kifújatom..meg majd jön az önürítőKíváncsi leszek..
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
bajtokarpi #18522 üzenetére
Van dreame L10 pro, sokan hájpolják, nekem nem jön be..Lassan tölti be magát a mi home-on keresztül, a 7-8mm-es tolóajtó sint akadálynak nézi ha be van kapcsolva az akadály elkerülés és vissza fordul, (ha nem vagyok otthon ez elég boszantó tud lenni)ha nincs bekapcsolva jó nagy erővel képes nekimenni az asztallábnak..viszont a zajcsökkentése nem rossz..
én az s5max-ot problémamentesebbnek látom.. -
MBalu0001
csendes tag
-
MBalu0001
csendes tag
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
poli27 #18427 üzenetére
Ezek esetleg nem is rövid távon bosszúlják meg magukat, hanem hosszún..nem tudhatod mondjuk egy szűrőnél, mennyi koszt enged át, vagy mennyivel kevesebb levegőt egy utángyártott, aztán egyszercsak megmakkan a motor..
De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy milyet vesz.. -
MBalu0001
csendes tag
válasz
Chesterfield #18424 üzenetére
xiaomi.hu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest