Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Miért kaphattam a Revoluttól pénzvisszatérítést standard csomagban? Úgy tudtam, hogy ez csak a magasabb/fizetős csomagok része...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #45193 üzenetére
Na fasza...a kártya működik amúgy, voltam az otp-ben is, ott azt mondták elvileg minden rendben van (viszont sok tiltás van a Revo visszaélések miatt)
Csak gáz, mert holnap lesz a havi Netflix/YT stb... levonás, és nincs rajta ketyi...
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy tegnap óta nem tudom etetni a Revolutos számlámat az otp-s kártyámról? Mindent úgy csinálok, ahogy eddig szoktam, de nem szól az OTP alkalmazás, hogy hagyjam jóvá a vásárlást, így pedig a Revo arra hivatkozik, hogy a bankom a kérést elutasította...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
géeles #44792 üzenetére
Nem utalással etetem elvileg. A kezdőlapon rámegyek a "hozzáadás"-ra, aztán kiválasztott az összeget, majd a pénz biztonságos hozzáadására bökök, majd megadom az OTP kártyám kódját, aztán az OTP appban engedélyezem a "vásárlást". Amennyire tudom, ez külföldi kártyás vásárlásnak minősül.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Hogyha a Revolut appon belülről az ott megadott otp-s kártyámmal etetem a revolutos kártyámat, azért számíthat fel az OTP bármilyen díjat?
-
Rigormortiis
veterán
Most látom, hogy a tegnap létrehozott virtuális kártyám hó végén le fog járni. Ez normális?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#01110937 #42335 üzenetére
Hogyan lehet megadni neki a "rendes", magyar kártyámat úgy, hogy ha mondjuk a telefonommal fizetek a boltban a revoluttal (telefonnal vagy órával a Google wallettal), akkor ez működjön a nélkül, hogy előtte manuálisan átutalgatok a magyar számlámról a Revolut számlámra? Mert ha jól olvastam, akkor így ingyenes a fizetés, míg ha manuálisan utalhatom, arra a magyar bankom díjat számol fel.
-
Rigormortiis
veterán
Regiaztráció után melyik csomagot érdemes választani? A standarddal lehet online/telefonnal/órával fizetni? Bankkártyák közül a betétit vagy a virtuális betétit jó választani, mi a különbség?
-
Rigormortiis
veterán
Jár bármilyen költséggel a Revolut kártya/számla igénylése?
Az normális, hogy adószámot is kér tőlem?
-
Rigormortiis
veterán
Jól gondolom, hogy ha igénylek Revolut-os kártyát, és azt adom hozzá a Google wallet-hez, azzal működni fog az órás fizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Google Chrome
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Autós topik
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- További aktív témák...
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Alienware 14 i7-4900MQ 256GB SSD+750GB HDD 16GB RAM GTX 765M 2GB Win11 Pro gyűjtői állapotban!
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- PC ryzen 5 5600g, RTX 3060 TI Founders, 32gb ram, 512ssd, 700w táp
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest