Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne az egyik revolut tranzakcióm kivonatára.
A tranzakcióra nyomva, meg is jelenik az információk között ez a pont.
(kivonat - letöltés)
Pdfben szeretném menteni. Azonban amikor "rákattintok" a mentésre, állandóan a következő szöveget írja ki:
"Sajnáljuk, de nem sikerült. Próbálja újra."
Működik ez a funkció a revolutnál? Ha igen, nekem miért nem sikerül?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Madycsa
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik, hogy belefutotam egy csaló oldalba. Egy könyvet szerettem volna letölteni és a linken, ahová vezetett, a regisztrációhoz kért bankkártya adatokat is.(az adott könyv, a kiírás szerint ingyenes volt) A revolut egyszer használatos kártyának a számát adtam meg. Ezek után nemsokára 2x1 eurot megpróbált levonni. Ezt sztornóztam, de estére az egyiket megint levonta.
Megszüntettem az egyszer használatos kártyát, a többit pedig fagyasztottam.
Mit érdemes még tenni? Írtam a revolutnak is.Új kártyát/számlát kell igényelnem?
Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat! -
Madycsa
tag
válasz emeritus #25814 üzenetére
Jó ötlet, bár tegnap már nem tudtam oda belépni. Most végignéztem, hogy milyen "úton" vezetett idáig a dolog. A könyv letöltése gombra, majd a továbbra kattintva jutottam a képen látható részhez.
https://sites.google.com/site/theycravsigli/home/utmutato-a-f-ys52hlqhu1svzgrc?fbclid=IwAR2BTJw-h4sFFUvc-erFOpPLk55y4mm_x2svOBy8M6mn0I8T2RUpsvo9Yzg
http://bookparadise.cloud/pdf?title=%C3%9Atmutat%C3%B3+a+forradalomhoz&geo=hu&i=OTc4OTYzOTE4MzkxOQ%3D%3D&src=google
https://signup.funpros.net/en/html/sf/cc/eone_m3dsc.html#&sf=eone&lng=en&m=books&ref=5146558&prod=2&sub_id=ebook&_sign=5b3f1efc955420273643c478a0703dbb&_signt=1604987515&utm_expid=
[ Szerkesztve ]
-
Madycsa
tag
válasz emeritus #25825 üzenetére
Nyilván, de be sem tudtam jelentkezni a regisztrációmmal, persze lehetne írni valami kontaktra, amit az ember lebogarászik a lapról, de ha ilyenek minek?
A revo elbírálja a visszatérítést, egy űrlapot kell kitölteni. Nem nagy összeg, de nem szeretem, ha a csaló nyer.
Új kártyát is kell igényelnem. Elvileg ennek a díját megtéríti a revo. Ez az eredménye az ügyfélszolgálattal történt beszelgetésnek. -
Madycsa
tag
válasz razorbenke92 #25836 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, de az a gond, hogy egyszerűen nem találom, hogy hol tudnám és mit lemondani.
-
Madycsa
tag
válasz razorbenke92 #25836 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz az:
Kérdés az, hogy ha rá tudnék nyomni a cancel account-ra, megoldódna e. Még egyelőre rá se lehet klikkelni.[ Szerkesztve ]
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Próbaterhelés visszatérítése mennyi idő lehet maximum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest