Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha ma regisztálok, 1.-én van fordulónap vagy 30.-án?
Köszönöm, előre is!Üdv,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Revolut kártya ingyen van meghívóval?
Köszönöm, előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz focvis #22900 üzenetére
Szia!
Én nem tudok válaszolni a kérdésedre, kérdezni szeretnék tőled:
-ingyen, postaköltség levonása nélkül kaptad meg a fizikai kártyát? Ha igen, meghívóval rendelted?
-és kb. mikor regisztráltál? (már, amennyiben ez releváns az ingyen postázásra nézve)Én e hónap 1.-én regeltem (meghívásos regisztráció), tegnap hoztam létre a virtuális kártyám, töltöttem fel az egyenlegem 3500 ft-al. Nem egyértelmű számomra, hogy ezek után ingyen kaphatom-e a fizikai kártyát.
Főnököm pár hete rendelt (szintén meghívósan); neki nem kellett fizetni a kártyáért. Mikor én regeltem, nem volt semmiféle postaköltségmentes akció.
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ha vár az ember megkap(hat)ja a fizikai kártyát minden költség nélkül, mert felajánlja neki a Revolut. Erről egy hsz.-t láttam csak.
Tapasztalta ezt más is?
Köszi szépen, előre is! És mindenkinek, aki hozzászól, köszönöm!
Üdv,
-
teo77
őstag
válasz Franky2Ster #22965 üzenetére
Franky2Ster, focvis, bigdady, köszi szépen!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken utaltam Öcsémnek a CIB-számlájára 70000 ft-ot. De még mindig nem érkezett meg neki a pénz. Pedig hétfőn kaptam róla email-t, hogy el lett küldve. A Revolut-számlámról le is lett vonva. Mikor korábban utaltam neki, azt megkapta. Tehát az adatok helyesek, elmentett adatokkal dolgoztam.
Hol tudom legegyszerűbben felvenni a Revolut ügyfélszolgálattal a kapcsolatot? Angolul is jó, de jobb lenne magyarul. Az android alkalmazásban nem indul a chat. Talán azért, mert "minimal" user vagyok. Csak virtuális bankkártyám van, amihez egy K&H-s kártya van hozzárendelve.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Az új telefonomon próbálom a K&H-a bankkártyát a Revolut-fiókomba felvenni, de hiába irányítom be a kártya első oldalát a zöld keretbe, nem "fotózza" le. Kép betallózási lehetőség meg nincs. A legújabb Revolut - verzióval próbálom.
Tudok erre megoldást? Előre is köszönöm!
Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ingyenes accountom van. Több millió forint átutalásának- Revolut-ról bankszámlára- van valami költsége?
Esetleg annak költsége, hogy ezt a pénzt "feltöltsem" a Revolut-accountomba?
Ezt az összeget ma utalnám, hogy holnap délelőtt 10-re beérkezzen.
Köszönöm, előre is a válaszaitokat!
Üdv,
-
teo77
őstag
válasz UberMutant #32948 üzenetére
Köszönöm!
Korlátlan összegig ingyenes a küldés? Több milliós összeg esetén is?Feltöltés alatt azt értem, amikor pénz rakok a kártyáról a Revolut-számlára.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Valamelyikőtök utalt már milliókat, forintban? Ha igen, volt-e költsége és, ha volt, mennyi?
Vásárlási foglalót szeretnék így utalni, kikerülve a banki átutalási költséget. Zárójelben megjegyzem, hogy 1 hete kaptam egy egy hónapos, ajándék Premium időszakot a születésnapom alkalmából, szóval, ha a standard csomaggal nem is tudnám megúszni a tranzakciós költséget, akkor talán a premiummal igen. (?)
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv,
-
teo77
őstag
Egy ilyet már találtam:
"Prémium ügyfelek havonta 1 díjmentes nemzetközi fizetést kapnak"
Szerkesztve: a jelek szerint még 5M forint átutalása is díjmentes HUF-ról HUF-ra
https://www.revolut.com/money-transfers[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Új bankkártyát kaptam a K&H-tól. Szeretném felvenni a revolut fiókomba, de se a kártya számával (4x4 számjegy), se a kamerával felismertetéssel sem veszi be. Előbbinél azt mondja, hogy a kártyaszám helytelen, utóbbi esetében pedig hiába kerül a kártya a zöld keretbe, nem ismeri fel és olvassa be.
Ilyen az új kártyám:Van valami tippepek, hogy mit tudnék ezzel kezdeni?
Köszönöm, előre is!
Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz SyMbioTe #34818 üzenetére
Köszi szépen a választ! A válaszod vezetett a megoldásra
Töröltem a Revolut adatait (nem ez oldotta meg a problémát), majd mikor újra beléptem, rákérdezett az app, hogy akarom - e az 59 végű kártyák hozzárendelni a Google Pay-hez. Ez megmutatta számomra, hogy valójában még nem távolítottam el a(z inaktív) fizikai kártyámat a Revolut appból. Ezért nem tudtam hozzáadni az újat valószínűleg.
Miután eltávolítottam, elkezdtem egy pénz feltöltést, és ekkor kérte be a fizikai bankkártyám adatait. Ezzel meg is oldódott a probléma.
Mégegyszer köszönömNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Kicsit előre ittam a medve bőrébe! A lenti módszerrel nem adódik hozzá a kártyám a fiókhoz, csak a feltöltés erejéig történik meg a "hozzáadás". Sajnos nem rögzül a kártya a fiókhoz.
Reggel megpróbálom újra.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Dec. 25-én aktiváltam az "ingyenesen" kapott premium csomagot. Január 26-án meglepődve tapasztaltam, hogy evomnt a Revolut 2540 ft-ot a számlámról, mert nem mondtam le az "ajándék" premium csomagot (szép kis ajándék, jól csőbe húztak!) Ma szeretném lemondani, de azt írják, hogy ha nem várom meg az idpszak végét, 5000 ft-om bánja. De, ha megvárom, akkor meh megint levonnak 2540 ft-ot! Nem is lehet lemondani úgy, hogy ne vonnák le az 5000-et?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv,
-
teo77
őstag
válasz nort_on #35359 üzenetére
Ez havi rendszerességű szerződés. Amikor le akarom mondani, azt írják, hogy ha nem várom meg a lejárati időt, 5000 ft. Szóval elvileg ki lehet kerülni az 5000 ft levonását, ha megvárom a végét, csak úgy látom, nincs átmeneti idő... :S Remélem, tévedek!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Kerestem az infót arról, hogy hogyan lehet fizetni NFC-vel (telefon) POS-terminálnál, Magyarországon, android-os telóval, de csak azt találtam, hogy egyedül a Google Pay segítségével, a Revolut - appon belül nincs ilyen lehetőség. Ez igaz? És nem muszáj fizikai kártyád rendelnem a Revoluttól, és azt sem muszáj, hogy fizikai bankkártyát rendeljek a Revolut számlámhoz, hanem elég, ha pl. Öcsém bankkártyájával először feltöltöm a Revolut számlámat minimum 4000 Ft - al, mert létrejöjjön a Revolut IBAN - om, majd innentől kezdve elég a virtuális Revolut kártyámat a Google Pay - hez rendelnem, és innentől kezdve tudok azzal fizetni? Remélem, ettől függetlenül Öcsém dog tudni regisztrálni a Revolutra, és fel tudja tölteni a bankkártyájával a számláját, hogy én egy alkalommal feltöltöm!
Ja, és tegyük fel, hogy a főnököm az ő Revolut számlájáról utalja nekem a fizetésem, és így nem lenne szükségem folyószámla nyitására, feltétlenül. Mert ez az egyik cél.
Ez működhet így? És van alternatíva Google Pay - re? Nem szívesen bízom a pénzemet a Google - re.
Köszi szépen, előre is!
Üdv, TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Somatom #35687 üzenetére
Jogos! :) Én nem, én csak teoretikusan fogalmaztam. Sógorom lenne az, aki szükségből rábízná 1-2 hónapig a Revolutra, csak már nem akartam bonyolítani a szálakat. :)
Én az adataimat sem adnám ki a Google - nek a Google Pay miatt.
Köszi szépen a választ![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Azt esetleg tudja valamelyikőtök, hogy sógorom újonnan regisztrált Revolut-számláját fel tudjuk tölteni az én, már korábban többször, egy Revolut feltöltésére használt bankkártyámmal? Nem fog "ellenkezni" az ő Revolut-fiókja, hogy ez a kártya más tulajdona, és/vagy már egy másik Revolut számla feltöltésére is használták korábban?
Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Somatom #35705 üzenetére
Lehet így is? Nem kell hozzá az, hogy neki már létezzen IBAN-száma? Ha jól sejtem, az IBAN csak azután generálódik, miután fel lett töltve az újonnan kreált számla.
Még lenne egy olyan kérdésem, hogy: ha sógorom a virtuális kártyáját hozzáadja Google Pay-hez, akkor azzal fizetni, pénzt automatából felvenni is tud anélkül, hogy valaha is kiváltana egy fizikai Revolut vagy helyi folyószámlához tartozó bankkártyát? Abban az esetben, ha a cége utalja a fzetését Revolutra.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz UberMutant #35716 üzenetére
sajtos365, UberMutant, köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz UberMutant #35716 üzenetére
Köszi! És pénzt is lehet felvenni Google Pay-el, fizikai kártya és érintés nélkül?
-
teo77
őstag
válasz oOKitsuneOo #16700 üzenetére
Szia!
Melyik ez az erre kitalált opció? A számlák szétosztása?
Köszi szépen, előre is![ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha éppen nincs a mobilhoz internet hozzáférés, nem használható a Google pay?
Köszönöm!
Üdv,
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Revolutról, Revolutra hétvégén is díjmentes?
Köszönöm, előre is!
Üdv,
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A hétvégére Olaszországba utazom.
Ahhoz, hogy ott majd tudjak fizetni a Revolut-os Wallet-kártyámmal, át kell tennem a forint Revolut számlámról az eurós Revolut számlámra pénzt, vagy tudok fizetni a forint alapú Revolut számlámról is, mert a Revolut automatikusan kezeli? Ha ez így van, van ennek bármiféle hátránya?
Köszönöm szépen, előre is!
Üdv,
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Revolut Ft számlára próbálom a CIB-es számlámról (virtuális kártyáról) pént feltölteni, de nem sikerül a dolog. 30.000-eket próbáltam, és mind az 5-ször visszautasított lett. Így most 150.000 Ft-om van zárolva a CIB-számlámon péntek óta? A CIB-nél kell keresni a bibit, gondolom. Mit gondoltok, a CIB a ludas?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Én még mindig nem tudom feltölteni CIB virtuális kártyával a Revolut számlámat. Más is van ezzel így?
Esetleg lehet az az oka, hogy még nem adtam meg a Revolutnak a kért adószámot?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Szia!
Köszi!
A CIB virtuális kártyának hívja az internetkártyát. Ha te is a CIB applikációval hozod létre az internetkártyát/virtuális kártyát, akkor ott láthatod, hogy így nevezik.
Többször használatos virtuális kártyát rendeltél hozzá a Revolut számládhoz, vagy minden alkalommal új, egyszer használatosat hozol létre, mikor feltöltöd az egenlegedet? Én mindig az utóbbi verziót használtam, de újabban nem engedi, visszautasítja. És ilyenkor a CIB blokkolja a feltölteni kívánt összegemet, és csak utánajárás, dokumentummal való igazolás után adják vissza a pénzt. Most 130 ezer forintomat fogták vissza így vagy másfél hétig.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz pictigjis #44683 üzenetére
Megvárhattad volna a válaszomat, mielőtt ítélkezel.
Nem adok ki sosem harmadik félnek a fő bankkártyám számát. És azt sem hagyom, hogy a virtuális kártyámról harmadik fél leemelhessen összeget. Okkal nem hagyom.
Mindeddig tökéletesen működött a dolog. Az, hogy valami új történik a szokásos rendszer szerintitől eltérően, nem jelenti azt, hogy valaki szívatja magát.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz pictigjis #44685 üzenetére
Akkor bizonyára nem fogod ezt mondani, ha egyszer te szívod meg.
A virtuális kártya ötlete nem véletlenül született meg. Sosem hallottál még olyanról, hogy pénzintézet "lenyúlta" a lóvét? De mindegy is! Okkal használom ki a virtuális kártya nyújtotta előnyöket.
A "nyavalyogj" szó azért erős részedről. Én szimplán megoldást keresek egy funkció jól működésére, elsők között erre való ez a fórum.
Krethx:
Köszi szépen, nem tudtam, hogy van ilyen! Bár ennél azért jobb az (egyszer) virtuális kártya, arra nem kell a pénzt töltögetni. De jó tudni, köszi, mégegyszer![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest