Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
MasterMark #30402 üzenetére
En ezt a reszet ertem, de azert a Googlenak csak az edesjo anyukajat, hogy miert hivja ugyanannak a 2 feluletet / szolgaltatast (kavarja ossze a usert), es miert tart fenn teves forrasokat amiket pl kesobb mas is atvesz (mondjuk a fintechzoneos cikkek amiben pont ugy hibasan van leirva uj kartya hozzaadasa ahogy en probaltam eloszor)
Valami automatizalt atjaras megiscsak lehet a 2 felulet kozott, vagy csak egy iranyba, mert en a revolut kartyat meg telefon gyari full reset elott engedelyeztem a google paynek (akkor meg volt fenn kulon apkmirroros gpay em is, es engedelyezes utan ott rogton megjelent a revo kartya), gyari reset utan amikor nem is telepitettem ujra a gpay appot megis bekerult a "hibas" "Fizetesek" reszbe is a revo kartya, pedig oda soha nem adtam hozza manualisan..... .
A "Fizetesek" reszbol eltavolitva viszont a gpayes reszen siman benne marad, ezert valoszinusitem hogy csak egyiranyu interface (gpay - > google Fizetesek, de visszairanyba mar nem) van a 2 felulet kozott (ami picit megteveszto, mert ezt sehol nem irja a google, es a FAQ ok is neha hol egyik, hol masik feluletre hivatkoznak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus RTX 2060 (Super) EVO V2 Advanced Edition + ARCTIC Accelero Xtreme IV
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest