Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A PS4/5 topicból vagy 50 emberrel vagyunk "barátok", de kb 2-3 emberrel játszottam csak. Mondjuk nem is tolok túl sok multiplayert, de amikor pl Fall Guys-zal játszottam, akkor se nagyon találtam játszópajtit innen.
Ha online vagyok, és épp te is játszanál, akkor nyugodtan keress, hátha össze tudunk hozni egy közös runt. -
Sliderxy
senior tag
Nem feltétlen.
Inkább arra, hogy a cselekmény fő mozgatórugója, a kiváltó ok, ami miatt "létrejött" Atropos az nem más mint az autóbaleset, amit a lányát elhanyagoló édesanya okoz. Egyébként ebben sincs sok fórumon egyetértés, hogy most ki is az anya pontosan, Selene vagy Theia és kinek a fejében játszódnak le ezek az események. Az én verzióm az, hogy az elhanyagolt kislány fejében játszódhatnak le ezek a dolgok, aki az édesanyjára úgy tekint mint egy elérhetetlen hősre, mivel a munkája miatt nagyon elhanyagolta őt. Erre utal nagyon a játék akkor, amikor a kislány szemszögéből látunk mindent a házban és az asztalnál együtt ülünk az asztronautával, aki számára "elérhetetlen", mivel egyszer sem szól a gyermekhez. -
Sliderxy
senior tag
Igen ez az amiről írtam, bár nekem nem egyértelmű, hogy ő lenne az akit az átvezetőben látunk.
Sőt igazából az egyik teória szerint ő nem is felel semmiért, mert valójában nem is létezik, mivel Selene sosem járt az Atropos-on, az egész csak a fejében játszódik le. Remélem kapunk egy folytatást amiből jobban megtudhatjuk hogy valójában mi is történt.
Jó ez hogy van egy csomó nyitott kérdés, mert sokáig beszélnek róla az emberek, de na... azért csak jó lenne a végére járni a dolgoknak. Még második végigjátszásra is ott marad a kérdés, hogy most akkor mi van?! -
Sliderxy
senior tag
Szerintem az már nem random dolog, hozzá tartozhat a játékmenethez.
Én is találkoztam ezzel a jelenettel, nagyon para volt.Egyébként megnéztem már több videót, hogy hogy is van a sztori pontosan, de ahogy látom elég sokan más-más véleményen vannak. Persze a sztori kerete nagyjából mindenhol azonos, de a részletekben vannak eltérő vélemények.
Ami nekem a mai napig nem világos az a rövid cutscene-ek közül az egyik legtöbbször bejátszott jelenet: tüskés csápok lassan tekeregnek és a háttérben mintha Selene görnyedt hátának egy része lenne látható, bár ezt már lehet csak oda képzeltem az alakzatokból. Ezeket a csápokat nem tudom hová tenni. A többi cutscene világos, arra elég jól rávilágít a játék ahogy haladunk benne előre, de ez az egy amit a mai napig nem tudok hova tenni, hogy mit szimbolizál.
-
axlfsi
veterán
Megmondom Neked őszintén, egy éve készülök belekezdeni, de még csak 5 percet játszottam (mert meg akartam nézni milyen
), mivel sajnos nem volt időm (rááadásul inkább boxon szoktam lenni), de most már nagyon ideje van elővenni. néha azt érzem
Lehet felveszlek, ha nem haragszol, aztán még bármi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gmail
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AM 5 lapok
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest